Günaydın. Ben de dün bebişin tüm kıyafetlerini aldım teyzeleri Müslim kumaş aldım annem onunla hem kundak, hem ağız mendili, hem de emzirme önlüğü yapıverecek. Süslü taç terlik alma niyetim yoktu ama anne bebek takım olanlar varmış öyle görünce dayanamadım bi de ondan aldım çooook tatlı ya inşallah ayakların aşırı şiş olmaz da giyebilirim hastanede.

Yalnız felaket yorulmuşum, hala alışveriş yapmayan varsa daha geçe bırakmasın her geçen gün ağırlaştığımız için bu iş zorlaşacak.

güle güle kullan hem sen hem bebiş evet geçen hafta alışverişe çıktığımda bendeöyle düşündümve işlemleri hızlandırdım

Günaydın kızlar dün gece yatarken, sağa döndüm eşime iyi geceler demek için uykuya dalmadan sola dönüp yatıyorum ve tüm gece o şekilde kalmaya çalışıyorum, farketmeden dönersem gözümü açınca yine sola dönüyorum.
dün yattım sağa benim minik içeriden bir tekmeyle karışık cimcik attı sanki resmen irkilip zıpladım önceki günlerde beni uyarmıştı ama sağ tarafa yatınca artık hiç rahat edemiyor herhalde resmen beni zıplattı ödümü kopardı mink kuş

Kızlar Merhaba, akıntı konusunda hiç şikayeti olan var mı? Özellikle Sabahları yataktan kalktıktan sonra sulu kokusuz bir akıntı oluyor bende. Böyle madeni 1 tl den biraz daha büyük bir şekilde iç çamaşırımı ıslatacak kadar geliyor. Amniyon sıvı sızıntısımıdır diye korkmuyor değilim ama hamileliklte akıntının arttığınıda biliyorum. Kafam çok karışık tedirginim. Haziranın başında doktor muayenemde suyun biraz azalmış, normal seyiyenin alt sınırına yaklaşmış demişti doktor. Sonra bir 10 gün sonra kontrole gittiğimde suyun artmış korkacak hiçbirşey birşey yok rutin kontrollere devam edebiliriz dedi. Şimdi ben mi paranoya yapmaya başladım bilmiyorum ama sanki akıntım arttı, yada bukadar akıntı sizlerde de oluyor mu?

Bende bebeğin ufak tefek kıyafetlerini aldım fazla eksiği kalmadı, kendime de iç çamaşırı aldım hastane için pijama kaldı tek.
İstersen pijamayı internetten al canım, ben daha ucuz olur mu diye kemeraltına gittim sonra internette aynı modellerin 20-30 lira daha ucuz olduğunu gördüm. Bilsem mağaza mağaza dolanmazdım boşuna.

güle güle kullan hem sen hem bebiş evet geçen hafta alışverişe çıktığımda bendeöyle düşündümve işlemleri hızlandırdım
Çok sağol canım benim de emzik, tırnak makası vs gibi ıvır zıvırlar kaldı ama hepsini e bebekten alıp geçerim belki

Çok komik bu minnoşlar ya aynısını benimki de yapıyor az daha büyüyünce napçaklar acaba

Canım doktorun sana suyun azalmış demesinin etkisinde kalarak paranoya yapmışsın bence. Akıntı yoğun oluyor bende de. Koyu renkli ve kokulu olmadıkça sıkıntı etme kendine

Canım doktorun sana suyun azalmış demesinin etkisinde kalarak paranoya yapmışsın bence. Akıntı yoğun oluyor bende de. Koyu renkli ve kokulu olmadıkça sıkıntı etme kendine
Ay inşallah ya! Çok teşekkür ederim cevabına, güzel şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım:) Özellikle hamilelikte bir kere insan bir şeyi duyunca paranoya bağlıyor resmen. Allahım sağlıkla doğsunlarda rahatlasak bizlerde:)

Canım bende de çok akıntı oluyor, hatta şimdi yaz geldi terleme olayı da olmaya başladı hep bi ıslaklık var kafamı karıştırıyor ama doktor her kontrolde suyun iyi dediği için içim rahatlıyor. Çok evham yaparsan içini rahatlatmak adında bi sonraki kontrole biraz erken gidersin

Tabi düzenli akıntı oluyor, işyerinde sürekli çamaşır değiştiremediğim için hergün günlük ped kullanıyorum ve hiç boş geçmedi yani düzenli akıntı oluyor. Su azalması konusunda doktorun kontrole gittiğinde tekrar bakar strese girme

Tamam teşekkür ederim canım binaraştırayım o zaman pusetin markasına göre
Gizli şeker baktırdı, yüklemeye gerek duymuyorum demişti
bizim oğluş da öyle annesi glikoz yüklemesi yaptırmama rağmen doktora 2-3 defa sordum şekerim mi var ondan mı iri diye
Ama şöyle açıkladı diabetik annelerin bebeklerinin karın çevresi diğer yerlerine göre büyük olırmuş bizimkinin hem bacak kemiği ucun hem kafası büyük hem kilosu orantılı olduğu için yapısal bi irilik dedi korkulcak bişey yok yani
Biz eşimle ikimiz de iri değiliz ama ikimizin de kardeşleri çok iri büyük ihtimalle onlara çekecek
Sizinki de oyledir genetiktir
Thy prosedurune baktım simdi 28-35hafta arası rapor istiyormus
Nasıl biliyor mesela 26haftalık oldugunu düşündürücü
27+1 de thy ile döndüm her yerde çok sordular ben bunaldım açıkçası çünkü 27 olduğunun bi ispatı yok ama 28 den sonra rapor alıp uçmak çok daha rahat olur eminim
Uçağa oturduktan sonra bile ısrarla kaç defa gelip sordular emin misiniz 28 değilsiniz dimi diye Çok tatlılar ayy güle güle giyin inş
Bende de aynı Geçen gün yarım saat içinde 3 defa değiştirdim çok ıslanıyor çünkü sonra kontrole gittim normL bi sıkıntı yok dedi
Oturduğum yerden bile çok su gibi akıntı oluyo

evet bende günlük ped kullanıyorum, günde bir kaç tane değiştirdiğim oluyor ama öyle pedden de taşacak bir akıntı yok. Sadece sabahları yataktan kalktığımda biraz fazla geliyor o terdirgin etti. Ama sızıntı olsa bütün gün o seviyede devam ederdi herhalde değil mi?

aynen öyle onu gözlemlersin zaten bir miktar herkesin oluyor yani

sağolun kızlar rahatladım şimdi biraz, aslında doktor şu su konusunu hiç açmamış olsaydı bende gayet normal deyip geçecektim ama işte şimdi akılda deli sorular:) Biraz daha takip edeceğim çok kafamı kurcalarsa randevu tarihimden erken gidip baktıracağım. Şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca rahatlayıp sakinleştim biraz ama sabah fenaydım Herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…