Benim ilk gebeliğim öyleydi. Sabah kalkınca bir anda akardı, gün içinde de hep çok akıntım olurdu su gibi. Hep evde olduğum için sık sık değiştirirdim arada dağılmayan peçetelerden koyardım. Günlük ped beni tahriş etmiştir hiç kullanamam oyüzden.
Doktora akıntımı anlattığımda suyu iyi tahliller temiz, bebeğin baskısından kaçırıyor olabilir misin demişti ama emindim yani, insan bilmez mi kaçırdığını. Öyle diyince üstünde durmadım artık.

Beni de şu sıra yediğim meyveler yüzünden suyu artarsa korkusu sardı. Çok severim, her yerden kiraz geliyor, dayanamıyorum. Kiraz karpuz suyu arttırırmış. Ne kadar doğrudur sırf meyveden artar mı ya

malesef meyveyi bende seviyorum ve bu sene kiraza ekstra yüklendim , karpuz kavunda arada
evet çok şekerli meyveler olunca bebek fazla işiyormuş ve suyu arttırıyormuş , ölçülü yemekte fayda var

malesef meyveyi bende seviyorum ve bu sene kiraza ekstra yüklendim , karpuz kavunda arada
evet çok şekerli meyveler olunca bebek fazla işiyormuş ve suyu arttırıyormuş , ölçülü yemekte fayda var
Ölçüsü nedir ki acaba. Bir tabak yemeden tatmin olamıyorum. İnşaallah normal seviyededir suyu şuan.
Normal yaşantımda da dışardaysam eğer vişne suyu içmem mesela tuvalete gitmemek için. İdrar söktürücü etki yapıyor

Cok gecmiş olsun
Klima alamıyorsan pırpır alsan eve olmaz mı ?

Benim doktorum sag yada sol farketmez dedi
Kendini kasma bu kadar dedi
Sırt üstü yatma yeter dedi
Benim minigim de sola yatmayı sevmiyor ben hep saga yatıyorum neredeyse

Bende bi aa cok afedersin idrar gibi geliyordu sıvıydı hatta
Su anda hafif sarı koyu beyaz hafif kıvamlı seklinde her gün gün icinde üc bes kere oluyor

Benim doktorum sag yada sol farketmez dedi
Kendini kasma bu kadar dedi
Sırt üstü yatma yeter dedi
Benim minigim de sola yatmayı sevmiyor ben hep saga yatıyorum neredeyse
ya ben sola alıştırdım heralde, sağda rahat etmiyor gbi geliyor çok dürtüyor sola dönünce dürtmesi duruyor şimdiden istediklerini yaptırmaya başladı

Benim yoğun akıntım vardı ama kahverengi yeşil arası gidip geliyordu. Enfeksiyon sebebiyle antibiyotik aldım. Rahim ağzın kapalıysa, su tüketimin de iyiyse hiç-bir şey olmaz Allahın izniyle ferah tut içini

Yok, renksiz ve kokusuz bir akıntıdan bahsediyorum. Suyuda bol tüketiyorum. Kızımın hareketleride iyi şükür!

Canım sana cvp yazmış mıydım hatırlayamadım. El ve yüz şişer dedi preeklampside. Bir sabah bi kalkarsın yüzün ellerin şişmiş dedi. Ben şimdi eve tansiyon aleti aldım düzenli ölçüyorum. Tansiyon aniden çıkabiliyormuş ya da çıkmasa da diğer belirtiler yetiyormuş tanı için. Haftana göre erken şişmiş ayakların dedi bana. Ama bugün sağlık ocağındaki ebe çok normal artık 30 haftadasın dedi. Dr a göre ise 32'den sonra başlamalıymış. Ellerde yok benim henüz. Ama bu sıcaklarda alyansımı takamıyordum mesela geçen yaz. Şişmeyi azaltmak için ara ara soğuk suda yıkıyorum dizden aşağısını, iyi geliyor. Bir de dikkat ettim ayaklar fazla ayakta kaldığım günlerin ertesi günü evde bile olsam davul gibi oluyor. Tuzsuz hayata alışmaya çalışıyorum, yemeklere de salça koymayacaksın dedi, sıfır tuz.

Kizlar merhaba herkese..hepsiburadadan şu heyner ahşap besikten alicam bir lake var beyazda birde ahsap beyaz var.hangisini tercih etmeli acaba bilen var mi ?lake parlak olan soyulmaya daha mi musaittir.. genelde yorumlar iyi kullananlardan ama cesaret edemedim hala

kızlar ben de bugün kontrole gittim
28 +1 deyiz kilosu 1.350 gr mış
tombik dedi doktor siz ölçtürdünüz mü ne aralıklar kilolar
benim kız niye tombik anlamadım
bir de beşik için çok baktım araştırdım uyduruk adını bilinmeyen incecik suntadan yapılan beşiklerle çilekteki beşikler yakın fiyat, onlara bi ton para bayılacagıma gider çilekten mis gibi beşiğimi alıe gelirim dedim

bugün alıcaz inş atarım size fotoları, çok fazla değil fiyatlar, beşik almayanlar çileğe baksın öyle karar versin.
350- 400 tl ye beşik almayacaksanız daha yüksek fiyatlılara çok iyi bi alternatif çilek bence

Benim doktorum kesinlikle orta basınç giyeceksin deid. Orta basıncta cok kalın bugün aldım medikallerde dedi gebelere orta basınç öneriliyor diye. Alcak basınç ince ama ikisininde dapdar olmasi ve naylon olmai ortak özellik ayakların havaya dikerek giy dediler ama asla tek basima giyemiyorum çünkü hem ayaklarımı havaya dikip hemde o dar şeyi ayağımdan geçirmek coook zor annem nerdeyse 20 dakika da giydirebildi kadın böyle işkence edici bisey daha yok cok ama cok rahatsiz oldum gece çıkarıp yatacaksin her sabah tekrar giyiceksin dedi gözümde çığ gibi büyüyor. Öğlen 1de gitmiştim 5te çıkardım duramıyorum icinde

Dar ve ugrasitirici da kelime mi rezalet bisey aldim bugun giydim maalesef ((

Bir de bizim
Cilegin cogu modeli sallanmiyor ve anne yani olmuyor anne yanlari asansorlu degil kademeli olansa 0_6 aya kadar kullaniliyormus ve bin kusur fiyati..ben gonlume gore bulamadim..kademeliler isime yarayacak yatagima sifir olsun istiyorum

Vantilatorum var ama hiç ise yaramıyor bana göre direk karşısında vurunca da çarpıyor. En zor imtihanim gebelikte şu sıcaklar
Bugun bim de mini vantilatör 20tl idi
Elle tutulan bişey pc de sarj oluyor
Hani yüzüne öyle kücük bişey işe yarayabilir ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…