Normalde bu haftada 1100 gram olması beklenir. Ondan öyle demiş. Bence gayet güzel. Maşallah.

Bir de bizim

Cilegin cogu modeli sallanmiyor ve anne yani olmuyor anne yanlari asansorlu degil kademeli olansa 0_6 aya kadar kullaniliyormus ve bin kusur fiyati..ben gonlume gore bulamadim..kademeliler isime yarayacak yatagima sifir olsun istiyorum
Bende o yüzden cilekten vazgectim sallanmıyordu begendigim model yoksa ürünleri gercekten kaliteli ama bizim pierre cardinde cok güzel

Sh

ShinSeGi aluşverişi başlamayan tek ben varım sanırım Haftasonu oğluşuma hastane çıkışı, kendime de pijama takımı alıcam inşallah.
Canım ben dün kemeraltına gittim 4-5 saat filan dolaştım bebek kıyafetlerini bi dükkandan hallettim ama kendime pijama bulmakta zorlandım, sonra çamaşırcıya gittim, çikolatacılardan fiyat aldım derken öldüm bittim. Bütün gece bacaklarım ağrıdı. Davul gibi şiş her yerim bak havalar daha da sıcaklamadan ve biz daha ağırlaşmadan hallet artık. Hatta mümkünse internetten, avm den filan al sıcakta açık alan iyi gelmiyor

Bende o yüzden cilekten vazgectim sallanmıyordu begendigim model yoksa ürünleri gercekten kaliteli ama bizim pierre cardinde cok güzel
Pierre cardinin her urununu begeniyorum ben ya cantalarinida kullaniyorum senin oda takimiyla birkikteydi dimi.benimde kirmizi cizgim yatagima sabitliyim gece sorun olmasin azicik uuzun sure kullansin

Kizlar manikur pedukur steril olmaz dimi yaptiran var mi..kendi malzemelerimizi gotursek eller neyse de ayaklarima egilemiyorum tirnak bile kesemiyorummm ki ojesiz ayak parmaklarimdan hic haz etmiyorum
o kocasina surdururken cekilen fotolari simdi anladim

Bugun bim de mini vantilatör 20tl idi
Elle tutulan bişey pc de sarj oluyor
Hani yüzüne öyle kücük bişey işe yarayabilir ne bileyim
Doğru söylüyorsun onada bakayım. Allah yardımcımız olsun cok teşekkür ederim. Sen halı işini naptin

Maşallah kuzuya benim minik 27.haftada 1137 gr dı şimdi 29.hafta bitecek ne kadar oldu merak ediyorum
Evet çileğin mobilyaları çok sağlam
Beşik bana görümceden gelecek çileğin
Yatak ve dolabı da çilekten aldım

Pierre cardinin her urununu begeniyorum ben ya cantalarinida kullaniyorum senin oda takimiyla birkikteydi dimi.benimde kirmizi cizgim yatagima sabitliyim gece sorun olmasin azicik uuzun sure kullansin
Ben evet komple büyüyen setten aldım
Yatagın yanına koyulabilir ama koyulamaz :)
Cok büyük yatak hangar gibi oda lazım :)

Ben gidiyorum valla
Hatta ayaklarım sistigi icin batık bile olmustu bikaç ay önce onuda bi güzel kurtardık
Ojede sürüyorum sürülmez diyorlar ama sürüyorum makyajda yapıyorum parfümde sıkıyorum vs napayım kendimi kötü hissetmemem lazım zaten dev gibi oldum :)

Steril olmaz maalesef , ben kendi setimi iyi olsun diye bekledim erteledim almadım ama 2 ayda 1 yaptırıyorum kendimi iyi hissediyorum napıym doktora sormuştum iyi değilmiş manikür pedikür hamilelikte fln dedim , öncesinde yaptırıyordun dimi sonrasında da yaptır dedi zaten kasmayan bir doktor , bazı şeyler de şans işi heralde

Çok da fazla değil aslında. 26+0da 1kg idi benimki. 28de benimki de okadar olucaktır. İlk oğlumda öyleymiş aynı haftada ve 3900 doğdu, ödemi atınca hastaneden 2gün sonra 3600 taburcu oldu.
Ultrason aletlerinde sapma oluyor mutlaka çok takılma. Detaylı ultrasonda 550 gr çıkmıştı. 6gün sonra kendi doktorumda 570gr çıktı. 6gün için 20gr da çok az baktığında.

Çilek mobilyadan personele bir sor bakalım . Ben oğlumda Haziran’da alacakken biraz daha bekleyin Temmuz’da indirim olucak demişlerdi . Tabi bizim tanıdık vardı. İndirim üstüne indirim oldu ozamanlar. Teslimatı da 20gündü sanırım

Doğru söylüyorsun onada bakayım. Allah yardımcımız olsun cok teşekkür ederim. Sen halı işini naptin
Aminn aminn
Halıyı kaynanam ben alıcam demişti o yüzden onla bi görüşmem lazım aklından bişey mi geciyor veya bizim istedigimizimi alıcak ona göre sipariş edicem
Senin ne oldu geldi mi

H honey bunch bencede kizlar ya hele kendi torpun vs.getirirsen sorun olmaz gibi geliyo..cidden sac kestirdim gecen fon falan insan kendine geliyo artik ne hale geldiysek ojesiz bende hic duramam en basindan beri suruyorum asetonmus problem zaten hizli hizli silio yikiyorum elimi

Ben kuaförüme güveniyorum sterilliği acısından kendi profesyonel manikür setim yok mesela hic bi zamanda olmadı :)
Hoş ben sacımıda boyatıyorum cok güzel bi örnek değilim belki ama bebeğimin benim mutlulugumla mutlu olduguna inanıyorum
Paspal gezince kendimi alısık olmadıgım icin mutsuz hissediyorum

Canım bende iki gün önce gittim 27 haftalıktı 1000 gr dedi

Karpuz ve kirazı bende cok yiyom suyu mu arttiriyomus

Kızlar doktora sormayı unuttum bana regenesis ve zentius d verdi, biri kalsiyum biri vitamin bunları doğuma kadar mı kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…