kızlar ben de bugün kontrole gittim
28 +1 deyiz kilosu 1.350 gr mış
tombik dedi doktor siz ölçtürdünüz mü ne aralıklar kilolar
benim kız niye tombik anlamadım
bir de beşik için çok baktım araştırdım uyduruk adını bilinmeyen incecik suntadan yapılan beşiklerle çilekteki beşikler yakın fiyat, onlara bi ton para bayılacagıma gider çilekten mis gibi beşiğimi alıe gelirim dedim
bugün alıcaz inş atarım size fotoları, çok fazla değil fiyatlar, beşik almayanlar çileğe baksın öyle karar versin.
350- 400 tl ye beşik almayacaksanız daha yüksek fiyatlılara çok iyi bi alternatif çilek bence
Bende o yüzden cilekten vazgectim sallanmıyordu begendigim model yoksa ürünleri gercekten kaliteli ama bizim pierre cardinde cok güzelBir de bizim
Cilegin cogu modeli sallanmiyor ve anne yani olmuyor anne yanlari asansorlu degil kademeli olansa 0_6 aya kadar kullaniliyormus ve bin kusur fiyati..ben gonlume gore bulamadim..kademeliler isime yarayacak yatagima sifir olsun istiyorum
Bunu internetten mi aldin cnm yoksa magazadan deneyerek mi aldinLohusa geceliği, pijaması olarak da ben ayıcıklı, sevimli spor bişey aldımdaha benim ruhum çocuk ama ana olacam.
Şuan tam olan bir beden aldım hatta hafif bol bile oldu inşallah doğumdan sonra da olur.
Eki Görüntüle 2280752 Eki Görüntüle 2280753
Canım ben dün kemeraltına gittim 4-5 saat filan dolaştım bebek kıyafetlerini bi dükkandan hallettim ama kendime pijama bulmakta zorlandım, sonra çamaşırcıya gittim, çikolatacılardan fiyat aldım derken öldüm bittim. Bütün gece bacaklarım ağrıdı. Davul gibi şiş her yerimSh
ShinSeGi aluşverişi başlamayan tek ben varım sanırım Haftasonu oğluşuma hastane çıkışı, kendime de pijama takımı alıcam inşallah.
Pierre cardinin her urununu begeniyorum ben ya cantalarinida kullaniyorumBende o yüzden cilekten vazgectim sallanmıyordu begendigim model yoksa ürünleri gercekten kaliteli ama bizim pierre cardinde cok güzel
Doğru söylüyorsun onada bakayım. Allah yardımcımız olsun cok teşekkür ederim. Sen halı işini naptinBugun bim de mini vantilatör 20tl idi
Elle tutulan bişey pc de sarj oluyor
Hani yüzüne öyle kücük bişey işe yarayabilir ne bileyim
Maşallah kuzuyakızlar ben de bugün kontrole gittim
bir de beşik için çok baktım araştırdım uyduruk adını bilinmeyen incecik suntadan yapılan beşiklerle çilekteki beşikler yakın fiyat, onlara bi ton para bayılacagıma gider çilekten mis gibi beşiğimi alıe gelirim dedim
bugün alıcaz inş atarım size fotoları, çok fazla değil fiyatlar, beşik almayanlar çileğe baksın öyle karar versin.
350- 400 tl ye beşik almayacaksanız daha yüksek fiyatlılara çok iyi bi alternatif çilek bence
Ben evet komple büyüyen setten aldımPierre cardinin her urununu begeniyorum ben ya cantalarinida kullaniyorumsenin oda takimiyla birkikteydi dimi.benimde kirmizi cizgim yatagima sabitliyim gece sorun olmasin azicik uuzun sure kullansin
Ben gidiyorum vallaKizlar manikur pedukur steril olmaz dimi yaptiran var mi..kendi malzemelerimizi gotursekeller neyse de ayaklarima egilemiyorum tirnak bile kesemiyorummm ki ojesiz ayak parmaklarimdan hic haz etmiyorum
o kocasina surdururken cekilen fotolari simdi anladim
Steril olmaz maalesef , ben kendi setimi iyi olsun diye bekledim erteledim almadım ama 2 ayda 1 yaptırıyorum kendimi iyi hissediyorum napıymKizlar manikur pedukur steril olmaz dimi yaptiran var mi..kendi malzemelerimizi gotursekeller neyse de ayaklarima egilemiyorum tirnak bile kesemiyorummm ki ojesiz ayak parmaklarimdan hic haz etmiyorum
Çok da fazla değil aslında. 26+0da 1kg idi benimki. 28de benimki de okadar olucaktır. İlk oğlumda öyleymiş aynı haftada ve 3900 doğdu, ödemi atınca hastaneden 2gün sonra 3600 taburcu oldu.kızlar ben de bugün kontrole gittim
Aminn aminnDoğru söylüyorsun onada bakayım. Allah yardımcımız olsun cok teşekkür ederim. Sen halı işini naptin
H honey bunch bencede kizlar ya hele kendi torpun vs.getirirsen sorun olmaz gibi geliyo..cidden sac kestirdim gecen fon falan insan kendine geliyo artik ne hale geldiysekSteril olmaz maalesef , ben kendi setimi iyi olsun diye bekledim erteledim almadım ama 2 ayda 1 yaptırıyorum kendimi iyi hissediyorum napıymdoktora sormuştum iyi değilmiş manikür pedikür hamilelikte fln dedim , öncesinde yaptırıyordun dimi sonrasında da yaptır dedi zaten kasmayan bir doktor , bazı şeyler de şans işi heralde
Ben kuaförüme güveniyorum sterilliği acısından kendi profesyonel manikür setim yok mesela hic bi zamanda olmadı :)H honey bunch bencede kizlar ya hele kendi torpun vs.getirirsen sorun olmaz gibi geliyo..cidden sac kestirdim gecen fon falan insan kendine geliyo artik ne hale geldiysekojesiz bende hic duramam en basindan beri suruyorum asetonmus problem zaten hizli hizli silio yikiyorum elimi
kızlar ben de bugün kontrole gittim
Güle güle kullan canim bende kaç beden alacağımı bilmiyorum suanki halimize göre mi almaliyizLohusa geceliği, pijaması olarak da ben ayıcıklı, sevimli spor bişey aldımdaha benim ruhum çocuk ama ana olacam.
Şuan tam olan bir beden aldım hatta hafif bol bile oldu inşallah doğumdan sonra da olur.
Eki Görüntüle 2280752 Eki Görüntüle 2280753
Karpuz ve kirazı bende cok yiyom suyu mu arttiriyomusBenim ilk gebeliğim öyleydi. Sabah kalkınca bir anda akardı, gün içinde de hep çok akıntım olurdu su gibi. Hep evde olduğum için sık sık değiştirirdim arada dağılmayan peçetelerden koyardım. Günlük ped beni tahriş etmiştir hiç kullanamam oyüzden.
Doktora akıntımı anlattığımda suyu iyi tahliller temiz, bebeğin baskısından kaçırıyor olabilir misin demiştiama emindim yani, insan bilmez mi kaçırdığını. Öyle diyince üstünde durmadım artık.
Beni de şu sıra yediğim meyveler yüzünden suyu artarsa korkusu sardı. Çok severim, her yerden kiraz geliyor, dayanamıyorum. Kiraz karpuz suyu arttırırmış. Ne kadar doğrudur sırf meyveden artar mı ya
Kizlar manikur pedukur steril olmaz dimi yaptiran var mi..kendi malzemelerimizi gotursekeller neyse de ayaklarima egilemiyorum tirnak bile kesemiyorummm ki ojesiz ayak parmaklarimdan hic haz etmiyorum
[/QUOTE
insan başına gelince anlıyormuş gerçekten bende zar zor kesiyorum kendi malzemelerini götürürsen sıkıntı olmaz ama diğer türlü yaptırma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?