Kizlar ya az önce farkettim benim göguslerde damar gibi mor mor cizgiler olusmus kahverengi kisma dogru..catlakmi bu aynisindan rahimde de var..gobegimde yok ama gitmis ozel bolgeler zaten kucuktu sevmiyodum.kaybolur mu acaba catlak mor,kirmizi renk olur mu yahu

Yok canım korkma çatlak değil onlar. Daha önceki haftalarda hamilelik uygulamasında yazıyordu göğüslerde ve genital bölgede damarlar deri yüzeyinde daha görünür hale gelebilir diye. Oralara şu an çok fazla kan pompalandığı için oluyormuş.

Benim de göğsümün alt tarafında var. Pek fazla büyümedi de aslında

Evet kendini iyi hissetmek çok önemli

Teşekkürler cevabın için preklampsiden korkarken başıma başka bir şey geldi gebelik kolestazı karaciğer enzimlerim yükselmiş çok korkuyorum dua edin bana(( doktor ilaç verdi diğer ilaçlarımı da kesti daha 29. Haftadayım

Saçı ilk 3 ay boyamayın diyorlar zaten bende öyle şeylere pek takılmıyorum , beslenmeye daha çok önem veriyorum

Bugun tahlillerim yapildi en bastan beri hicbir ilac takviye vs kullanmiyorum seker yuklemesini de yaptirmadim hemoglabin 10.9 cikmis referans alt deger 11 zaten kullanmamaya devam edeyim diye dusunuyorum. Saglikci arkadaslar da vardi sizler ne dersiniz bu konuda? Aclik sekerim de 86 tokluk 111 cikmis bu da iyi sanirim. Doktora gosteremedim daha

Ben her ay yaptırıyorum güvenilir bir yerde yaptırabilirsin

Aminn aminn
Halıyı kaynanam ben alıcam demişti o yüzden onla bi görüşmem lazım aklından bişey mi geciyor veya bizim istedigimizimi alıcak ona göre sipariş edicem
Senin ne oldu geldi mi
Bana da biraz önce mesaj geldi kargoya verilmiştir diye artık yarina getirirler mi pazartesiye mi kalır bilmiyorum heycanla bekliyorum. Sonrada dolabin gelmesi kaldı geriye :) insallah seninde içine sinen gibi olur bi görüş bakalım nası karar verirseniz en güzeli olsun

Benim de göğsümün alt tarafında var. Pek fazla büyümedi de aslında
Insallah damarlardir kizlarrr ama bana koyu renk ,catlak gibide geldi bazi yerler.. nettede baktim gorsellerde catlak kremini yogun sureyim bariii

Saçı ilk 3 ay boyamayın diyorlar zaten bende öyle şeylere pek takılmıyorum , beslenmeye daha çok önem veriyorum
Boyanin organik olmasi lazim mi ? Bende ombre vardi koyuya donsem aslinda super olacak

Geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider

Bursadan geliyordu sanırım yarına yetişmez ama pazartesi sende olur
Dolap ne zaman teslimmiş
Ay cok heyecanlı seyler ya Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Ben gerekli takviyeleri almanızı öneririm hem kendiniz hem bebeginiz için. Kan düzeyiniz çok düşük olmasa bile demir depolarınız boşaldıkça kan seviyeniz giderek düşer. Ayrica doğumda da ister istemez bir miktar kan kaybiniz olacak. Aclik tokluk sekeriniz normal cikmis ama bu kesin bir gosterge degil gebelik şekeri tanısı koymak yada dışlamak için. Benim her 3 gebeligimde de gebelik şekeri çıktı. Açlık tokluk şekerlerim cogunlukla normal çıkmasına rağmen seker yukleme testi ile tani konuldu. Ben seker yükleme testinizi de yaptırın derim

Kızlar bugün çileğe gidicem demiştim ya
Sallanan model çok yok doğru ama inanın harika beşikler var baka baka doyamadım :)
Ben şu linktekini aldım, 70 e 130 cm, kendinden mekanizmalı ses yapmadan sallanıyor, isteyince sallama iptal ediliyor, kademeli, bir de korkuluk ilerleyen zamanda çıkarılabiliyor içindeki yatağıyla beraber 1,100 e aldık içimize sindi bakalım inşallah memnun kalırız

Bursadan geliyordu sanırım yarına yetişmez ama pazartesi sende olur
Dolap ne zaman teslimmiş
Ay cok heyecanlı seyler ya Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Dolap yapım aşamasında heralde 2 haftayı daha bulur alırken 25 gün sürer demişlerdi :) bende coook heyecanlıyım simdi odası bomboş badana yapıldı ve tüm eşyaları ortada yerini bulmayı bekliyor

Güle güle kullanin sadece yatak mi kenarliklarda var mi nevresim vs? Ben bu besiklerde asansor olayi olmamasini sevemiyorum :) egilip almak zor oluyormus anne yanini o yuzden istiyorumm sirf o yuzden buyuyen besik almadim:)bunu alicam sanirim..beyaziyla arasinda kaldim ama beyazinin boyasi vs.dokulebilir pek guvenemedim :)

Eklentiler

• Screenshot_20190621-231857_Samsung Internet.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20190621-231909_Samsung Internet.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
Allah yardımcın olsun canım, kan testi mi istemişti dr? Benden hiç istemiyor. Şimdi baksak sende karaciğer yağlanması kesin çıkar dedi, kilolu hamile kaldım çünkü. Preeklampsi de karaciğere zarar veriyormuş. İlaçla düzelir merak etme. E tabi o kadar vitamin yüklüyoruz kendimize, bunlar da yoruyor karaciğeri.

Benim aldıgım da asansörlü canım, öbür türlü zor olur bence de çok derin çünkü beşikler
Bu linktekiler de güzel
Benimkine iç tekstil dahil değildi ben iç yatagıyla beraber alsım beşiği
Bunların ölçüsü ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…