Cok pahalandi bezler gercekten 150 tl aylik bez parasi vericez resmen kimisi tek maasla geciniyor benim gibi 3 tane de cocugum var ikisi okula gidecek seneye Allah yardimcimiz olsunBen yurtdışında yaşıyorum
Burda prima pampers olarak geçiyor ve türkiyedeki primalarla arasında her yönden çok fark vardı
Huggies de öyle
Ben şimdi burdakilere göre kıyas yaptım açıkçası
Ama gerçekten bez parası insanı çökertiyor
Ben yine prima alırım ilk bir sene muhtemelen oğluma da sonrasında huggies e geçerim duruma göre arasında burda da çok fiyat farkı yok
Kilolari yazmiyor mu ustunde mesela premature bebekler icin prima 0 numara 2kg bebekler icin vardi ben 1 no aldim 92 tane var 3 kgdan itibarenKizlar sleepy yenidogan paketi alanlar mini bebek bezi nedir bir de yenidogan bebek bezi diyorsimdi bez alincaksa kac numara alinmali tecrubeli annelerimizzz 2 paket olsun alayim
Artık cok gecBöyle egzantrik cici bici bişey nerde ben orda istersen ben senin kuzuyu gösteriyim yapabilir mi. Ona göre seninle iletisim bilgilerini paylaşırım
Bence kendi aileniz ilgilenip düşündüğü için kendinizi şanslı sayıp kenara çekilip eşiniz için üzülebilirsiniz, yani empati yapın siz aile konusunda şanslısınız ama eşiniz değil. İnce düşünce , evladının yanında olmak ihtiyaç sormak vs maddi olmasa bile en güzel hediye bence.Bizde de benzer durumlar var canım. Beklentiyi sıfıra indirsek de insan dayanamıyor sinirleniyor bazı şeylere. Hele bir de bizim tarafımız çabalıyor ve karşı taraf umarsız davranıyorsa bu daha kötü bence . Kendi kendimi yiyorum bazen de durduruyorum kendimi eşime birşey dememek için.
Neyse sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah, ışığımız mutluluğumuz olsunlar
Aaa öylemi iyi bulduysan. Ölçü bilmiyorum ölcmedim ama epey büyük şöyle ki mutfak masaları olur ya 4 kişilik o masa kadar geniş baya. 180 tlye yaptırdımArtık cok gec
Buldum bi kadın anlastık hatta ücretini bile gönderdim
Sorması ayıp sen kaca yaptırdın bide ölcüleri ne ?
Oyy kazık yemişim 250ye anlastımAaa öylemi iyi bulduysan. Ölçü bilmiyorum ölcmedim ama epey büyük şöyle ki mutfak masaları olur ya 4 kişilik o masa kadar geniş baya. 180 tlye yaptırdım
ay evet sinir bozucu ve zor olmuş, tebrikleri eşinizin toplaamasıda komik olmuşAnnenin evinde yap en iyisi. Evinde yorulduğunla kalıyorsun. Benim ailem çok uzakta oyüzden mevlüde katılamadılar. Sırf eşimin akrabaları arkadaşları falan gelebildi. Eşim işini yorgunluğunu bahane edip bir koltuğu başka yere ittirmeye üşendi Mevlüt günü yaparız dedi. Alışverişi de o güne bırakınca ben el attım herşeye koşturdum. Yemekliydi üstelik ve kendim yaptım okadar insana, bebeğin temel ihtiyaçları bir yandan... canım çıktı. Kv İlk torun olma sebebiyle eltimin kızına burma bilezik takmış biliyorum daha önce bahsi geçti çünkü ama bize çeyrek getirdi. Hepsini geçtim, gelenler giderken herşey çok güzeldi diye söylenen tebrikleri eşim topladı. Adam bikaç balon şişirmiştir en fazla. Çok sinir oldum. Ona inat ev temizliğine kadın alıp, akika kurbanlarını da kendi ailemin yanına gidince kestirdim.
Bu defa mevlüd yapar mıyım bilmiyorum.
Ben eşim adına üzülemiyorum çünkü eşim görmüyor. Hatta bence bana laf vermemek adına bizimkilerin de birşey yapmasını istemiyor, biz hallederiz diyor her defasında .Bence kendi aileniz ilgilenip düşündüğü için kendinizi şanslı sayıp kenara çekilip eşiniz için üzülebilirsiniz, yani empati yapın siz aile konusunda şanslısınız ama eşiniz değil. İnce düşünce , evladının yanında olmak ihtiyaç sormak vs maddi olmasa bile en güzel hediye bence.
Böyle söylüyorum çünkü, benim aile başka bir dünyada evlenirken de öyleydi, çocukta da öyle eşim bırak imada bulunmayı benim için üzüldüğünü kendimi eksik hissettiğimi düşünüp bana ekstra destek oldu. Bu da o hesap bence ailesini ilgisiz vs görmek yerine eşinizle ve kendi ailenizle yani gönüllü olanlarla bu sürecin tadını çıkarın en kendinizi ne eşinizi üzünlimelemon Nuhra2
Halıyı nerden yaptirmistin canım. Ben de bakayım. Hepsi çok güzel güle güle kullansın kuzucuk.Dimi baya farklı :)
Abajuruda bu model böyle sarkıtlı ama kuzulusunu yaptırılam dedik :)
Insallah büyük yapar benimki baya büyük filli halımı 280e yaptırdım zaten. Biraz seninki pahalı olmus ama ebatı cok büyükse bişey olmaz. Ay bide kac kere yaptırıcaz böyle şeyleri boşver gönlüne sinsin tam istediğin gibi olsun o yeter Öykü ye herşey değerOyy kazık yemişim 250ye anlastımbende uygun diye hemen atladım atlamamak lazımmıs demekki
Ben de haftaya gidiyorum 12 saat en az. Kara kara düşünüyorum şimdiden. 2 yaşında kızım da var. Allah yardımcımız olsun. Agrin sızın hiç oldu mu canım ayakların şişmesi dışında.Pardon 10 saat kızz parmaklar büyük olunca sığmıyor tuşlaramola vere vere geldik de ayaklarım şişti biraz
:) ölcü verdim 150ye 110 diye +/-10 kabul edilir :)Insallah büyük yapar benimki baya büyük filli halımı 280e yaptırdım zaten. Biraz seninki pahalı olmus ama ebatı cok büyükse bişey olmaz. Ay bide kac kere yaptırıcaz böyle şeyleri boşver gönlüne sinsin tam istediğin gibi olsun o yeter Öykü ye herşey değer
Sanki bu yazıyı ben yazdım da yazdığımı unuttum gibi dejavu oldum suan. Benim eşimin annesi babası da fiyasko durumlari olmasina rağmen daha bi çöp görmedim. Geçen kv geldi ilkkez evime hamileligm boyunca (evimizin arasi 15 dk yürüme mesafesi) bi kac tencere yemek yapmış yatağını ben elimde dikerim yün olur mu diye sordu sağolsun. Baska hicbisey görmedim duymadım. Kp zaten bırak gelmeyi bi kere bile aramadı eşim gececi olmasına ragmen öldüm mü kaldım mi sorun değil sanki adama bebek müjdesi değilde felaket bi haber vermişiz gibi. Üstelik tek torunu. Benim ailem bebek alışverişinden tutun herseyine kadar yapıyor. Babam 10bin tl lik kredi kartı verdi ve babam taksi şoförü düşün. Ne gerekiyosa al ben öderim dedi. Ben harcarmiyim ama demesi yetti bana. Eşim de farkında ama asla ailesine toz kondurmaz. Daha geçen adam aradı eşimi diyorki beni arabayla şuraya götür. Hal hatira, eksiğe gedige arayıp sormaz umrunda olmaz. Ama otobusle gidebilecegi yere gel beni arabanla birak dedi. Bide eşim hazırola geçen asker gibi tamam baba hemen baba kafasında. O yüzden bende üzülmüyorum hiç bide onun psikolojisini çekemem.buna musade edip mesafe koymayan kendisiBen eşim adına üzülemiyorum çünkü eşim görmüyor. Hatta bence bana laf vermemek adına bizimkilerin de birşey yapmasını istemiyor, biz hallederiz diyor her defasında .
Bir kere sormadılar birseye ihtiyacınız var mı diye ama eşim bunu dert etmiyor, daha doğmamış çocuğa birşey almalarına gerek yok zaten diye sıyrılıyor . Fazla korumacı yaklaştığı için ben de onun adına vah tüh olayına giremiyorum açıkçası. Farkındalık sahibi değil çünkü, toz kondurmuyor ailesine
Tabi tabi sefan olsun bişey olmaz. Çok uçuk bi fyat değil:) ölcü verdim 150ye 110 diye +/-10 kabul edilir :)
Hayır bide teee agustosa yapıcak cok yogun cok takipcili bi kadın neyse ne diyelim herkes kısmetini yer özel bişey istedim sonucta ona sayayım :)
Bende 6saatlik gece yolculugunda ayaklarım sisti cok fazla ve o bacaklarımda ayaklarımda agrı yaptıB
Ben de haftaya gidiyorum 12 saat en az. Kara kara düşünüyorum şimdiden. 2 yaşında kızım da var. Allah yardımcımız olsun. Agrin sızın hiç oldu mu canım ayakların şişmesi dışında.
Evet ben de hayatta baban dahi olsa objektif yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum . Bizimkiler orta halli, kv ler çok çok iyi durumdalar ama çocuğa yaptığı doğru düzgün birşey yok, uyku oyuncağı almış onu gösteriyorSanki bu yazıyı ben yazdım da yazdığımı unuttum gibi dejavu oldum suan. Benim eşimin annesi babası da fiyasko durumlari olmasina rağmen daha bi çöp görmedim. Geçen kv geldi ilkkez evime hamileligm boyunca (evimizin arasi 15 dk yürüme mesafesi) bi kac tencere yemek yapmış yatağını ben elimde dikerim yün olur mu diye sordu sağolsun. Baska hicbisey görmedim duymadım. Kp zaten bırak gelmeyi bi kere bile aramadı eşim gececi olmasına ragmen öldüm mü kaldım mi sorun değil sanki adama bebek müjdesi değilde felaket bi haber vermişiz gibi. Üstelik tek torunu. Benim ailem bebek alışverişinden tutun herseyine kadar yapıyor. Babam 10bin tl lik kredi kartı verdi ve babam taksi şoförü düşün. Ne gerekiyosa al ben öderim dedi. Ben harcarmiyim ama demesi yetti bana. Eşim de farkında ama asla ailesine toz kondurmaz. Daha geçen adam aradı eşimi diyorki beni arabayla şuraya götür. Hal hatira, eksiğe gedige arayıp sormaz umrunda olmaz. Ama otobusle gidebilecegi yere gel beni arabanla birak dedi. Bide eşim hazırola geçen asker gibi tamam baba hemen baba kafasında. O yüzden bende üzülmüyorum hiç bide onun psikolojisini çekemem.buna musade edip mesafe koymayan kendisi
Ben olsam düşünüyorumda, ilk doğum kendi evin düzenin gibi olmaz. Ama eşinizin kardeşi ve kayınpeder size alışveriş ihtiyaç vs konusunda destek olabilir , lohusalık başka bişey manevi destek yanınızda bilen bir anne olması başka bişey.Kızlar bi de şey sorcam ben 37+4 ken eşim askere gidiyor 21 günlük tam zamanına denk gelmiş
Ben doğumda yanımda olsun çok isterim ama o da işsizlikten olsa gerek bunalmış ertelemek istemiyor gidip geleyim dedi
Ben de doğumu annemlerin yanına gitmek istiyorum(antalyaya) başımda erkek olmadan zor olur diye annem gelir ama illaki bi erkek de lazım olur
bizimkinin de gönlü yok kardeşim babam yardım ederler sana gitme okadar yol ne gerek var diyor
Sizce nasıl yapmalıyım burda takipliyim memlekete gidersem doğuma aklımda bi doktor var ama hiç muayene olmadım onda
İnsanın kendi evigibisi de olmaz
Annem buraya gelse tüm iş ona kalacak hem bana hem bebeğe hem gelene gidene bakacak ona da kıyamıyorum
Kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?