Ben yurtdışında yaşıyorum
Burda prima pampers olarak geçiyor ve türkiyedeki primalarla arasında her yönden çok fark vardı
Huggies de öyle
Ben şimdi burdakilere göre kıyas yaptım açıkçası
Ama gerçekten bez parası insanı çökertiyor
Ben yine prima alırım ilk bir sene muhtemelen oğluma da sonrasında huggies e geçerim duruma göre arasında burda da çok fiyat farkı yok

kız beterin beteri vardır 1 aydır harita gibi geziyorum valla başta kafama taktım ve sinir oldum ne yalan söyliyim. çünkü o kadar yağ kullandım hemde düzenli. ama ne kadar taksam da değiştiremeyeceğim için anın keyfini çıkarmaya bakıyorum belki göbeğime dünya haritasını falan çizerim

Türkiye dede primaların hem Türkiye üretimi hem yurtdısı üretimi olan var
Hatta tavsiye olarak mutlaka yurtdısı üretim yeri olan primaları alın Türkiyede üretilenlerin kalitesi daha düşük oluyor vs diye tavsiyeler almıstım
Huggies yaşadıgın yerde satılması iyiymiş eskiden kullanan herkes cok memnun :)

Yaa cok tatlisin bu gidisle bende oyle yapacagim zaten aaz buyuduklerinde harita niyetine kullansinlar ama annemde oyle aman aman bir catlak yok ona sinir oldu bir de anneeemmm aaaaa niye oyle oldu falan demezmi

Yaa cok tatlisin bu gidisle bende oyle yapacagim zaten aaz buyuduklerinde harita niyetine kullansinlar ama annemde oyle aman aman bir catlak yok ona sinir oldu bir de anneeemmm aaaaa niye oyle oldu falan demezmi
kadın çatlakla tanışmamış ya yüksek tepki vermis bizde annemle daha dün konuştuk benim annem de herkes çatlar diyo. he dedim bünyeden bünyeye değişir o ben sana çekmişim kendi çatlayınca herkesi çatlar sanıyo. hiçbişey kullanmadığı halde çatlağı olmayan bile var

Ben ilk kızımda doğuma 3 gün kala bir sabah uyandım ki çatlamışım ne yağlar kremler sürdüm tamamen ge etik ve yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum sonradan o mor görüntü gidiyo beyazlıyo çatlaklar merak etmeyin hiç takılmadım ben kocaman çocuk çıkartıyor yani

Cok tatliiii gule gule kullansinnnn..benim kecelerden bende magnetlerini yapiyorum biraz basit olcak gibi geldi ama susleyince bir seye benzediler sanirsammmm
Evet yatak kenarı süsleri harfler falanda yapmıslar bak odasına aklında olsun :)

ayyy yine iyi dayanmış senin vücut. olsun napalım Allah baska dert vermesin çocukta jübile yaptıktan sonra gider sildiririz

Kizlar sleepy yenidogan paketi alanlar mini bebek bezi nedir bir de yenidogan bebek bezi diyor simdi bez alincaksa kac numara alinmali tecrubeli annelerimizzz 2 paket olsun alayim

Kizlar sleepy yenidogan paketi alanlar mini bebek bezi nedir bir de yenidogan bebek bezi diyor simdi bez alincaksa kac numara alinmali tecrubeli annelerimizzz 2 paket olsun alayim
Merhaba paketi var 50-60tl ondan al derim bicogumuz onu aldık
Yeni doğan 2-4kg, 2 numara 3-6kg gibi bişeydi ikisidende birer paket var icinde

M Mimicikk bugun eşimle konustuk halı işini annem istedi ben söylerim ne istiyorsak onu alır dedi. Bugun biraz bakındıkta şöyle bir halı begendik örgü bi ihtimal bunu yaptırabiliriz ☺
Canım buda cok güzel hatta bende bunun fillisini yaptırdım yine. Ama sadece bu olmaz diye bide halı yaptırdım. Bu kilimsi çünkü halıyı yikamaya flan verdiğimde halisini bu kilimi sericem bak benimki de bu. Yine de sadece bununla da idare edilebilir tabi içine sinen olsun

Eklentiler

• IMG-20190410-WA0000.webp
    111,1 KB · Görüntüleme: 35
Yeni doğan 1 numara, bebeğin kilosuna göre ilk 1-2 hafta onu kullanıcaz sanırım. Sonra mini bebek bezi dediği 2 numaraya geçicez. Sleepy merhaba paketi bayağa mantıklı, uyguna geliyor

Ay buda cok tatlıymış
Bana bi tane yeter şimdilik ya evdede öyle bi halıyla idare ediyorum odalarda
Bak keske sana sorsaymısım bastan dün gece instagramı talan ettim bu halıya ören veya örebilecek bi satıcı bulmak icin :)

Eninde sonunda catliyoruz sarkiyoruz ama anne oluyoruz olmasakta sarkacagiz burusacagiz yas aldikca hic degilse evladimiz icin oluyor 3 cocuk emzirdim 2 sene hepsini de memisler indi asagiya iyice ama onlari emzirmek o kadar guzel ki insallah 4.de emer takma bence catlayan catliyor catlamayan catlamiyor vucut yapisi ben genc kizken de catliyordum karnim baya catladi benimde annelik icin deger

Böyle egzantrik cici bici bişey nerde ben orda istersen ben senin kuzuyu gösteriyim yapabilir mi. Ona göre seninle iletisim bilgilerini paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…