Evet sana diyeceği yerde ya hayatım yapmıyorlar bizde ona göre değer verir zor anlarında yanlarında oluruz diyecegine bide laf söyletmemek için şekilden şekle girmeleri yok mu cinnet sebebi. Yada aradıklarında gördüklerin de kırgınlığını dile getir de onlarda sana dünyayı bağışladığını sanmasın ama yok işte sinir oluyorum böyle erkeklere. Eşim yapmıyor ama ben yapıyorum komşu gibi davranıyorum babasını asla aramicam işim olmaz onunla. Anneside telefonda soruyor ancak odayı boyadınız mı dolabı aldınız mı şaka gibiler ya. Eden kendine eder yapacak bişey yok. Sende üzülme biz bu anları bidaha yaşayacak mıyız garantisi yok. O yüzden kendini bebeğini mutlu et ne ne kadar oluyorsa. Allah sağlık versin herşey olur sende onlara kapının dış mandalı olduklarını gayet güzel belirtirsin.

Dr.brown ya da philips avent..philips daha hafif oldugu icin ben philips avent aldim orta boy.kucukte cam bir sey alicam lazim olursa alinir

canım halıyı yaptırdığın sayfanın adını söyler misin bende bakmak istiyorum .

Henüz yapılmadı sipariş verdim instagramda hesabının ismi neronunatolyesi diye geciyor ancak M Mimicikk in yaptırdıgı yer daha uyguna yapıyor sanırım bi onlada konus istersen :)
Canım ben halıları karıştırdım zaten . Şimdi mesajların tamamını okuyunca farkettim. Pembeli bir haliydi, üst kısmında Duru yazan. Acaba M Mimicikk in miydi . Bu örgü halılar bana küçük, rahat edemem

Onuda mı yaptırsam diye arada kalmıstım :)
evmila.com onun sitesi ordan bi bakarsın modellere sanırım renk degişikliğide yapıyorlar demişti mimi :)

Nuhra2 doğru söylüyorsun boş boğazlilikta çok kötü ama bide bunlara rağmen ekstra varken yok olmaları da sınır bozucu. Benım eşim çok yüksek kazanamıyor ve kendi durumu inanılmaz iyi. Maddiyati boşverdim yine onu da aklım almıyor ya neyse. Adam bi kere arayıp gelinim oğlum var mı ihtiyacınız siz toysunuz bişey yapılıp edilecekse ben koşturayim, oglum sen çalışıyorsun odasına ben boyayiyim diyebilirdi. Ama bize kin tutmus durumda. Karakteri gereği bizim batmamizi ve cok kotu duruma gelip ondan yardım dilenmemizi bekliyor. Daha once bunu başka olayda söyledi. Şimdide öyle egosunu tatmin edemezse nefes alamaz. Ama ben herseye ragmen devam edebilen görmezden gelebilen biri değilim. Kp benim icin komsudan değersiz. Anneler ve babalar gününde benim ailemi misilleyen whatsapp durumları attı. Beni ne kadar yetistiremediklerinden tutun ne kadar orf adet bilmeme kadar iğneleyici şeyler. 55 yaşında adamın işi yok benle uğraşıyor anlicaniz. O yüzden benim icin yok yani. Kv de ruhani gibi oda etkisiz eleman. Bitek görümcemi seviyorum o kadar yoğun çalışmasına rağmen heyecanını hep bizimle paylaştı gün sayıyor doğum için. Hep yanımızda olmaya çalışıyor. kalbi iyi olan herkese kapım açık. Ama kötü niyetli kapımın eşiğini aşamaz

ahh kıyamam kötü olmuş ya

Evet teyzesi o bizim halımız. Evmila diye siteden yaptırdim cok memnunum.sitesinden istediğin halıyı secip mt2 seç fiyat gösteriliyor

annişler bişey soracağım okuduklarım kadarıyla en iyi bez prima premium care galiba değil mi ?? 1 ve 2 numarasını alsam ? 1 numarası 92 lı 2 numarası 88 li paket. sleepy alacaktım bende ama eşim çok pimpirikli prima alalım diyor . :)

evet tabi eşinin bakış açısı önemli bu durumda

Hastane Çantası

BEBEK İÇİN
*hastane çıkış seti (doğum haneye verilecek)
*hastane çıkışı yedek
*yedek kundak (hastane çıkış setlerinde varsa gerek yok)
*muslin kundak
*alt üst takım (3 tane)
*çorap (3 tane)
*iç zıbın (2 tane)
*ağız mendili (3 tane)
*alt açma bezi
*mini havlu
*yenidoğan ıslak mendil
*bebek bezi (20 tane)
*pişik kremi
*biberon-emzik
*battaniye
*bebek bakım çantası
*kirliler için poşet

E Elwing6

Bazıları geç belli ediyor ilgisini belki öyledir ama değillerse bile çok takmayın Allah size sağlık versin hepsi oluyor zamanla. Bizimki de doğuma yakın aldı götürdü bizi mağazaya arabasını park yatağını büyük şeylerini tek seferde aldı cıktı. O da ilgisiz görünüyordu hep. Yapmasa da eşinizi bunlarla üzmeyin. Bu saatten sonra ailesini değiştiremez uzulduguyle kalır.

Sizin öncesinden var sorunlar belliki adamda kin baglamıs torun bile cözememiş sorunu
Rabbim hayır etsin ne diyelim

Hastane Çantası

ANNE İÇİN

*pijama-gecelik-sabahlık
*yedek pijama veya gecelik
*emzirme sütyeni (2 tane)
*emzirme atleti (2 tane)
*göğüs pedi (8 tane)
*göğüs kalkanı
*göğüs kremi
*lohusa taç-toka
*tesettürlü olanlar için şal-tülbent
*gece pedi (5 tane)
*çorap (2 tane)
*terlik
*deodorant-makyaj çantası
*diş fırçası-macunu
*ıslak mendil - peçete
*depend (1 paket)
* havlu
*küçük şampuan
*çarşaf - yastık kılıfı (isteğe bağlı)

E Elwing6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…