Evet sana diyeceği yerde ya hayatım yapmıyorlar bizde ona göre değer verir zor anlarında yanlarında oluruz diyecegine bide laf söyletmemek için şekilden şekle girmeleri yok mu cinnet sebebi. Yada aradıklarında gördüklerin de kırgınlığını dile getir de onlarda sana dünyayı bağışladığını sanmasın ama yok işte sinir oluyorum böyle erkeklere. Eşim yapmıyor ama ben yapıyorum komşu gibi davranıyorum babasını asla aramicam işim olmaz onunla. Anneside telefonda soruyor ancak odayı boyadınız mı dolabı aldınız mı şaka gibiler ya. Eden kendine eder yapacak bişey yok. Sende üzülme biz bu anları bidaha yaşayacak mıyız garantisi yok. O yüzden kendini bebeğini mutlu et ne ne kadar oluyorsa. Allah sağlık versin herşey olur sende onlara kapının dış mandalı olduklarını gayet güzel belirtirsin.Evet ben de hayatta baban dahi olsa objektif yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum . Bizimkiler orta halli, kv ler çok çok iyi durumdalar ama çocuğa yaptığı doğru düzgün birşey yok, uyku oyuncağı almış onu gösteriyor
Ben de sinirleniyorum, uyku oyuncağını ben de alırım sen beşiği sor, arabayı sor ama nerede... eşim şimdiden sormayan insanlar sanki doğumdan sonra çocuğun herseyini karşılayacak gibi davranıyor, doğmamış çocuğa birşey yapmalarına gerek yok modunda. Eğer o böyle davranıyorsa ben de onun psikolojisini düşünemem kazık kadar adam olmuş bakış açısını genişletsin yani
Dr.brown ya da philips avent..philips daha hafif oldugu icin ben philips avent aldim orta boy.kucukte cam bir sey alicam lazim olursa alinirKızlar yeni bir tavsiye sorusu
İnşallah lazım olmaz ama nolur nolmaz diye hastane çantasına bi tane de biberon koymak istiyorum. Biberon olarak hangisini tavsiye ederseniz? Çok fazla marka ve model var. Bi de emzik olayı var tabiona da inşallah gerek kalmaz ama tedbiren alıcam bi tane nasıl bişey almak lazım? (evim hastaneye uzak, hastanenin çevresinde fazla mağaza, eczane vs yok. Gece filan lazım olursa oralarda aramayalım diye lazım olma ihtimali olan herşeyi çantaya koymak niyetindeyim.)
canım halıyı yaptırdığın sayfanın adını söyler misin bende bakmak istiyorum .Insallah büyük yapar benimki baya büyük filli halımı 280e yaptırdım zaten. Biraz seninki pahalı olmus ama ebatı cok büyükse bişey olmaz. Ay bide kac kere yaptırıcaz böyle şeyleri boşver gönlüne sinsin tam istediğin gibi olsun o yeter Öykü ye herşey değer
Canım ben halıları karıştırdım zaten
Ben bi liste yapmıştım dur bi yazmaya çalışayım burdan biraz uzunCantayi da yavastan haazirlamak lazim neleri koycaz ya aklim cok daginik
Bu arada doktorum bana 29.haftada hazırlamaya başlayabilirsin çantanı dediCantayi da yavastan haazirlamak lazim neleri koycaz ya aklim cok daginik
Onuda mı yaptırsam diye arada kalmıstım :)
M MimicikkNuhra2
Benim kv nin durumu cok olmamasına ragmen arabayla perde halı vs karsılıyor
Ama keske maddi seyler yapmasada manevi yanımda olsaydı bebek haberi aldıgındaki yorumları, hastalandıgımdaki yorumları, bebek istiyorum torun istiyorum ben bakıcam diyip su anda gık cıkarmayıp vazgecmesi, geldiginde durumumu görmesine ragmen hizmet beklemesi, boşbogazlıgı düşüncesizliği vs vs keske bunları yapmasa da parası ona kalsa
İlk bebegim olacagını ögrendigimizden ne annemlerden ne annenlerden iğne istemiyoruz diyip kenara bebek icin para ayırmaya baslamıstım kendimiz alırdık herşeyi yavas yavaş evelallah ama kırılan kalp söylenen sözler geri gelmiyor maalesef
ahh kıyamam kötü olmuş yaBende 6saatlik gece yolculugunda ayaklarım sisti cok fazla ve o bacaklarımda ayaklarımda agrı yaptı
Bide yolda uyuyamadıgım tüm gece gözümğ kırpmadan sabah ettigim icin sinir sistemim bosaldı eve girdigim gibi hüngür sakır çocuk gibi aglamaya basladım
Evet teyzesi o bizim halımız. Evmila diye siteden yaptırdim cok memnunum.sitesinden istediğin halıyı secip mt2 seç fiyat gösteriliyor
Evmila canım sitenin adıcanım halıyı yaptırdığın sayfanın adını söyler misin bende bakmak istiyorum .
örgü yaptırdığın canımmEvmila canım sitenin adı
evet tabi eşinin bakış açısı önemli bu durumdaBen eşim adına üzülemiyorum çünkü eşim görmüyor. Hatta bence bana laf vermemek adına bizimkilerin de birşey yapmasını istemiyor, biz hallederiz diyor her defasında .
Bir kere sormadılar birseye ihtiyacınız var mı diye ama eşim bunu dert etmiyor, daha doğmamış çocuğa birşey almalarına gerek yok zaten diye sıyrılıyor . Fazla korumacı yaklaştığı için ben de onun adına vah tüh olayına giremiyorum açıkçası. Farkındalık sahibi değil çünkü, toz kondurmuyor ailesine
Bazıları geç belli ediyor ilgisini belki öyledir ama değillerse bile çok takmayın Allah size sağlık versin hepsi oluyor zamanla. Bizimki de doğuma yakın aldı götürdü bizi mağazaya arabasını park yatağını büyük şeylerini tek seferde aldı cıktı. O da ilgisiz görünüyordu hep. Yapmasa da eşinizi bunlarla üzmeyin. Bu saatten sonra ailesini değiştiremez uzulduguyle kalır.Evet ben de hayatta baban dahi olsa objektif yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum . Bizimkiler orta halli, kv ler çok çok iyi durumdalar ama çocuğa yaptığı doğru düzgün birşey yok, uyku oyuncağı almış onu gösteriyor
Ben de sinirleniyorum, uyku oyuncağını ben de alırım sen beşiği sor, arabayı sor ama nerede... eşim şimdiden sormayan insanlar sanki doğumdan sonra çocuğun herseyini karşılayacak gibi davranıyor, doğmamış çocuğa birşey yapmalarına gerek yok modunda. Eğer o böyle davranıyorsa ben de onun psikolojisini düşünemem kazık kadar adam olmuş bakış açısını genişletsin yani
A pardon, oda instada busra_hobii diye bi yer.örgü yaptırdığın canımm
Sizin öncesinden var sorunlar belliki adamda kin baglamıs torun bile cözememiş sorunuNuhra2 doğru söylüyorsun boş boğazlilikta çok kötü ama bide bunlara rağmen ekstra varken yok olmaları da sınır bozucu. Benım eşim çok yüksek kazanamıyor ve kendi durumu inanılmaz iyi. Maddiyati boşverdim yine onu da aklım almıyor ya neyse. Adam bi kere arayıp gelinim oğlum var mı ihtiyacınız siz toysunuz bişey yapılıp edilecekse ben koşturayim, oglum sen çalışıyorsun odasına ben boyayiyim diyebilirdi. Ama bize kin tutmus durumda. Karakteri gereği bizim batmamizi ve cok kotu duruma gelip ondan yardım dilenmemizi bekliyor. Daha once bunu başka olayda söyledi. Şimdide öyle egosunu tatmin edemezse nefes alamaz. Ama ben herseye ragmen devam edebilen görmezden gelebilen biri değilim. Kp benim icin komsudan değersiz. Anneler ve babalar gününde benim ailemi misilleyen whatsapp durumları attı. Beni ne kadar yetistiremediklerinden tutun ne kadar orf adet bilmeme kadar iğneleyici şeyler. 55 yaşında adamın işi yok benle uğraşıyor anlicaniz. O yüzden benim icin yok yani. Kv de ruhani gibi oda etkisiz eleman. Bitek görümcemi seviyorum o kadar yoğun çalışmasına rağmen heyecanını hep bizimle paylaştı gün sayıyor doğum için. Hep yanımızda olmaya çalışıyor. kalbi iyi olan herkese kapım açık. Ama kötü niyetli kapımın eşiğini aşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?