Sizin öncesinden var sorunlar belliki adamda kin baglamıs torun bile cözememiş sorunu
Rabbim hayır etsin ne diyelim
Oldum olası özgüvenli ve kendi işimi başarabilmemi hazmedemedi. Hep bana hayata nasil profesyonel yaklasiyorsun diye sorar. Yeni bi işe girdim. Nasıl böyle işi kaptın nasıl uyum sağladın dedi. Ehliyet kursuna gittim ehliyeti aldım 10 gün sonra araba alıp hemen trafiğe çıktım. Bu ne özgüven kamyonun altıda kalırsan görürsün dedi. Her geldiğinde evim tertemiz yemekli olur. Çalışırken nasıl bu düzeni kuruyosun oğluma yaptırıyorsun dimi dedi. Bi kendi işimi kurma hayalim vardı bekarliktan aklımda kalan. Sen beceremezsin o işi ben kurayım senin elinde kalir dedi soğutmak için elinden geleni yaptı. Çocuk olunca adak adamıştım haberi alır almaz kesicem diye haberi aldığım aksam kestim.onu da mi hallettin dedi. Şimdi havadisleri elbet alıyordur odasını yapmamızdan bi şekilde çarkı döndürebildiğimizden. Baska baba olsa gururlanir insanlara anlatir böbürlenir. Bizimki hasetlikten ölecek. Allah ıslah etsin. Çok şükür evimde huzurluyum o yüzden bi kp eksikliği sadece beni neden niçin olarak üzüyor. Aile huzuru ev eş huzuru bambaşka. Allahım hicbirimizi kimseye muhtac etmeden sapasağlam alnımız ak çocuklar yetistirebilmeyi nasip etsin

Kızlar hastane çantası için yazdığım listelerde eksik, fazla biley fark ederseniz yazın.

Bir de refakatçi için bi iki parça kıyafet, çamaşır vs almak lazım. Onu da refakatçi kendi hazırlasın canım

Bi de odayı süsleyecek malzemeler, ikramlıklar, hediyelikler gidicek.

Çok teşekkür ederim canım. Fiyatları da güzel. Çocuk halıları o fiyatlarda zaten.
Benim cok piyasadan haberim yok ama tam cocuk halısı çünkü dokusu inanilmaz güzel tüy yapan yada tiftik olabilcek bisey degil yumus yumus pamuk gibi

Bende cumartesi evde hep kızımla ilgiliendim ninniler söyledim duştan sonra kremlendim sevdim onu, güzel yemekler pişirip yedim çikolata çay keyfi sonra kıyafetlerinin etiketlerini kestim, onlara baktım bol bol , akşam dinlenirken kızım bir hareketlendi videoya çektim böyle bir hoplayıp zıplama dalgalanmak yok yani eşim video çektiğimi gördüm bir baktı karşı koltuktan o napıyor öyle dedi şok geçirdi
Ben çatlama olayında genetiğe inanıyorum ama yaş ve farklı faktörler günümüzde ailede olmayan bir şeyi bizede yaşatabilir durumda, ben Lierag kullanıyorum güzel jel dokusu ve emişi

Ah ya ne fesat ne kötü kalpli Allah ıslah etsin

Don olabilir

Aa o zaman ben demek ki türkiyede üretilenlerden almışım tatillerde

Cok pahalandi bezler gercekten 150 tl aylik bez parasi vericez resmen kimisi tek maasla geciniyor benim gibi 3 tane de cocugum var ikisi okula gidecek seneye Allah yardimcimiz olsun
Amin canım
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Helalinden bereketli bol bol kazanç nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…