Hastane icin cikolatalari nereye yaptircaksiniz nette bir haciserif var ama :)

Bi arkadasımda banyo süngeri yerine tülbent mendil gibi agız silme bezleri varya onlardan kullan dedi
Cildi cok hassas oldugu icin sünger hafif kızartabiliyormus

Bi arkadasımda banyo süngeri yerine tülbent mendil gibi agız silme bezleri varya onlardan kullan dedi
evet eğitimde de aynı şeyi söylediler ilk aylarda sünger kullanmayın bez kullanın dediler. ya da elimizle köpürtüp yıkayacakmışız.

Evet muslinlerden kucuk kucuk yaptik bizde ondan birini kullanirim agiz mendilide olur hatta ik basta elinle bile olur pamuk gibi olurlar kiyamaz insan bir sey surmeye

Valla para işi eşimde, kıdemli bankacı olan o ben sancı çekerken bi de parayla uğraşamam

Canım civarda düğün şekeri vs yapan dükkanlar varsa onlardan da fiyat al derim, ben bi kaç yere sordum birisi çok uygun fiyat verdi ama hala sıcakta yolda çikolatalar erir mi derdindeyim izmir malum, hastane de nerden baksan en az 45 dk belki daha da fazla sürer trafiğe bağlı, çikolatar yolda erir mi gerçi araba da klima açarız herhalde sıcak olursa

Yok simdiden hazırlıyorsan koyarsın belki diye dedim :)
Gerci ben kesin ugrasırım malesef ki fazla takıntılı fazla düşünceli fazla detaycı fazla kontrolcuyum :)
Düşünsene hem sancı çekiyorsun hem muhasebede pazarlık yapıyorsun kesin sağlam bi indirim de yaparlar başımızdan git diye

Düşünsene hem sancı çekiyorsun hem muhasebede pazarlık yapıyorsun kesin sağlam bi indirim de yaparlar başımızdan git diye
Hahahah dikişlerimle inerim valla
Eşim böyle konularda cok pasif hayatta konusmaz pazarlık yapmaz evin cingenesi benim

Anneciğim benim Allah eksikliğini göstermesin dağ gibi kadındır
Kp çok işkolik bi insan sürekli benle ilgilenmez kaynımı gönderir her şeye eminim
Ama benim babam da öyledir işten ha deyince çıkıp gelmez eve
Kv de çok üşengeç oturduğu yerden kalkmaz

Anlicağın yesilus burda da olsam antalyaya da gitsem her şey anneme kalıyor
Gerçekten insanın evi gibisi yok ama ya eşimin akrabaları oluk oluk gelirse malatyada aileler çok geniş annem napar o zaman

limelemon M Mimicikk ah bu kocalar
Benim ki de beni bırakıp gidiyor
Bazen içimden saçını başını yolmak geliyor

Kizlar hic durup dururken makattan kan gelen var mi ? Acik pembe hafif bir kan camasirin arka tarafindaydi eminde olamadim kabizlik sorunum vardi 2 gundur ondandir sanirim hemen doktora kosturmayayim dedim ama ? Baska bir kanama olabilir mi bazen yassyanlar oluyodu

2 hafta once wcde oldu bana da aci yok sanci yok şıp şıp damliyo anaa bi baktim klozet kıpkırmızı
anlayamadım nerden geldiğini
acı kuru biber dolmasi yemiştim sanırım ondan oldu...

Ya internetten sipariş ettiklerimiz gelene kadar erir endişesi taşıyorum dolayısıyla yaşadığım şehirdeki iyi bir cikolataciya yaptiriirm sanırım

Ben 4 yada 5inci ayda yaşadım makattan geldiğine emin olunca anneme sordum gebelikte oda yaşamış. Zorlamadan dolayı iç kılcal damarlar genişliyor. Kadın doğum doktoruma gittiğimde de sordum oda teyit etti. Kabız olmaman gerekir zorlama yaptığında ikinma olduğu için vajinaya doğru çocuğu da itersin dedi. Ama kanın gelme sebebi zorlamadan dolayı damar genleşmesi korkma. Fakat zorlama ya kabız olmamak için elinden geleni yap yada wcde kendini sıkma. Normal doğum da biliyosun ıkınmayla oluyo ve bu dönemlerde ikinma bizim için iyi olmayabilir. Makattan geldiğine eminsen sorun yapma kabizliktandir.

tedbiren koymak gerekir mi tecrübeli anneler söylesin bencede, ama bir yerde okumuştum. hastaneye biberon götürmeyin, bebek emme problemi yaşarsa kaşıkla süt / mama verilebilir, biberon kullanan bebek meme ekstra efor sarfettirdiği için memeyi sonradan reddedebiliyormuş

acaba örnekleri var mı bende düşünebilirim belki
Benim yaptırdığım yerde cok örnek yok bunu yapan kiz doğu da yaşıyor orda hobi olarak ilgilenirken paylaşmış birileri almak isteyince ufak çaplı yapıyormuş. Bide ayıcıklı vardi sayfasinda ama bekki senin istediğini yapar. Busra_hobiii instadan bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…