Bende biberon koymicam, emmeye mahkum olsun

Merhaba hanımlarrr birşey sormak istiyorum tecrübenize dayanarak. Evlendikten sonra ilk defa kadın doğuma muatene olmaya gidicem. Genel bi muayene olacak. Adetimin o güne denk gelme ihtimali var. Bu durumda bekarken baktıkları gibi dışardan ultrasonla mı bakarlar? Ya da randevumu mu değiştireyim?

acaba örnekleri var mı bende düşünebilirim belki
Ben modeli kendim buldum öyle gönderdim yaparmısınız bunu diye
Abajuruda aynı sekilde kafamdaki bişeye göre yaptırıyorum :)
Sende istedigin hayvancıkı bul onu yaptır zaten örgü yapanlar cok hevesli oluyor gelişime

randevunu değiştir canım genital bölgene de baksın ve değerlendirsin bence

Ben gebe kaldıgımda bile bana sormustu hic altyan muayne oldun mu diye olmadıgımı söyleyince üstten muayne etmişti
Ama her doktor yapıyormudur bilmiyorum
Tam olarak ne icin gidiceksin rutin kontrol mu

avent cihazım vardı benim
yeni iki cam avent biberon aldım
büyük kızımda chicco boynu eğri olan biberondan kullandik baya uzun zaman
emziği kauçuk
bu cam biberonlarin emziklerini chicco kaucukla degistircem

:) ölcü verdim 150ye 110 diye +/-10 kabul edilir :)
Hayır bide teee agustosa yapıcak cok yogun cok takipcili bi kadın neyse ne diyelim herkes kısmetini yer özel bişey istedim sonucta ona sayayım :)
sayfasına baktım bende şimdi, güzel şeyler var ama yoğunmuş hakikaten . ay önce sipariş verin diyor

Kızlar ya hazır konusu acılmısken
Emzik kullandı mı bebekleriniz ? Yeni dogdugu gibi agzına emzik vermek dogrumudur ne zaman baslatmak lazım ilk hangi nasıl cesit marka kullanmak lazım ?

Ya internetten sipariş ettiklerimiz gelene kadar erir endişesi taşıyorum dolayısıyla yaşadığım şehirdeki iyi bir cikolataciya yaptiriirm sanırım
hacı şerif markası ambalaji ona göre yapıyoruz yazmış netten bak istersen
ama badem şekeri yaptircam ve badem şekerinnin içeriğinde yazan şellak üzdü beni
ama içeriği samimi yazmaları da takdire şayan

Hormon tahlilleri için adetimin 3. Günü gitmiştim en iyi o zaman bakılıyormuş adetken gittiğimde karından usg yapmıştı kist felan var mı diye
Sonra hamile kalmak için gittiğimde vajinal usg ile yumurtalık folikül rezervine bakıyor bişeylere daha bakıyor o zaman adetimin 18-20. Günleri gittim progesteronun değerine göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığına da bakmıştı
Yine folikül takibine de 13-15. Günlerde gitmiştim o da karından usg ile olmuştu

Ben gebe kaldıgımda bile bana sormustu hic altyan muayne oldun mu diye olmadıgımı söyleyince üstten muayne etmişti
Ama her doktor yapıyormudur bilmiyorum
Tam olarak ne icin gidiceksin rutin kontrol mu
Nameles
Merhaba, ben evlendikten sonra ilk kontrolümü kasık ağrısı sebebiyle yapmıştım ve alttan muayene gerektiriyordu.
fitil kullanmıştım. Sonrasında bebek düşündüğümde gerekli kontrolleri yaptırmak için yine alttan muayene ile yumartalıklara, rahime daha detaylı bakıp yorumlayabilmesi için bu gerekli. Ben olsam gitmişken durumun hakkında bilgi alırsın alttan muayene ile daha detaylı oluyor.

Hastanede en garantisi lokum İzmir'de

Emzik kullandı mı bebekleriniz ? Yeni dogdugu gibi agzına emzik vermek dogrumudur ne zaman baslatmak lazım ilk hangi nasıl cesit marka kullanmak lazım ?
Ben migros indiriminden aventin soft emziklerinden aldım ikilisini 30 liraya almıştım

Eklentiler

• 7EF6E241-C52E-47CE-82F9-8701E34D88AA.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 31
kullandrdım
ben tipik pimpirikli ve idealist
vermiycem vermiycem dedim kaynanam kişisinin bana çocuk yetistirmekle ilgili ilk tek ve nadide öğüdü emziğe alıştır yoksa yalnız çalışan bir kadın olarak kafayı yersin oldu
hik mık dedim
neyse bizim kız gaz ağlak cirlak bişey oldu36. saatte
başladık cedellesmeye heralde 10 emzik ziyan oldu
en sonunda okuya okuya deneye deneye
damaklı ve kauçuk
chicco ve nuk u bulduk
tükürdükçe ağzına tıkadık
bırakması 1.5 yaş civarinda gaytte basit oldu

Bulursan modellerini paylasırmısın ona göre alalım simdiden bende olmaz yapmam demeyenlerdenim :)

Yine bir uzman videosunda dinledim 6 hafta boyunca yani 40 gün boyunca kullanmamaya çalışın , Çünkü emmeyi yeni öğrendiği için çene kasları çalıştırıken çok efor sarfettiği için , ilk zamanlar emzik/ biberon kullananlar memeyi reddediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…