Dogru mu acaba her bebegin karakteri farklı cunku :)

yok canim tamı tamına 25 ay emzirdim
emziği 18 ayda attık
H honey bunch
ben bi tane aldim eve gidince ararım foto

2 hafta once wcde oldu bana da aci yok sanci yok şıp şıp damliyo anaa bi baktim klozet kıpkırmızı
anlayamadım nerden geldiğini
acı kuru biber dolmasi yemiştim sanırım ondan oldu...
Ben de korku yasiyorum her defasinda 2.oluyo nerden geldigini idrak edemiyorum bir de..devami gelmedigine gore benimde bagirsak sorunudur diyorum..

Dogru mu acaba her bebegin karakteri farklı cunku :)
evet hepsi farklı katılıyorum ama şu mantıklı geldi, çene kasları meme emerken çok yoruluyormuş, diğer alternatifler çabasız olduğu için memeyi sonra zorluyor , reddediyor vs. bence bulunsun yinede tabi malum lazım olunca herşey deneniyor bak büyük konuşmadım bu sefer

ekim kasım ...
senden samimi ıtiraf lar bekliyoz

Sagol canim ya..kayisidan baska ne tuketiyorsunuz hizli cozum getiren bir sey vsr mi dün biraz kotu beslendim sabaha acisi cikti :)

Chicco anne göğsüne takın al cnm bende alacam biberon Çantaya koyacam hastaneye

Bu emzikte ne yapmak lazim kimi anne kesinliklr hemen ver diyor kimisi verme diyor..vermeyenler cok pismanligini yasagdigini soyluyor acikcasi bende fazla arastirmadim.ilk 4 hafta onerilmiyormus

Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim lan ve b 12 düşük çıktı hap yazdı bide d vitamini damla verdi sizden varmı d vitamini damla kullanan Dr uma sorayım demi kullanan Dr u veren varmı kararsız kaldım

D vitamini hamileliğimin ilk aylarında düşüktü doktorum kendisi verdi , kullandım bir süre

Ne güzel ya benimki hic bişey örmez :)
Benim annem örgü örmez ama gelinlik , abiye işler bileklikler yapar dikiş makineside var çok hamarattır. saolsun bana bişey yapmadı evlenirken battaniye ördü ama hatıra ay bide büzgülü kese yaptırıcam anneme hani bez koymak için çantaya zıbın içlik vs dışarıya çıkarken onları toparlasın diye iyi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…