Üc bes tane yaptır kıyafetlerinide ayrı ayrı organizer gibi cantaya koyarsın pratik olur

Sagol canim ya..kayisidan baska ne tuketiyorsunuz hizli cozum getiren bir sey vsr mi dün biraz kotu beslendim sabaha acisi cikti :)
Valla bana yeşil erik işe yarıyor kayısı yaramaz asla
Bide arada kendimi zorlamamak icin müshil gibi ilaçlarada sarılıyorum cok iyi geliyor

Ben en başından beri kullanıyorum canım haftada 1 gün 12 damla şeklinde. Ayrıca kullandığım multivitaminin içinde de var. Tabiki doktoruna danış ama faydası olur zararı olmaz

Kızlar ya hazır konusu acılmısken
Emzik kullandı mı bebekleriniz ? Yeni dogdugu gibi agzına emzik vermek dogrumudur ne zaman baslatmak lazım ilk hangi nasıl cesit marka kullanmak lazım ?
Ben verdim emzik hatta daha doğmadan en kalitelisi i almıştık onu almadı Bi sürü emzik denedik sı unda 1 TL ye bakkal emziği aldı o kadar büyük kolaylık emzik gece ağlayınca hemen veriyordum susuyordu ben bunda da vermeyi düşünüyorum inşallah alır kauçuk emzik aldım e bebekten ibide emzik emen çocuklar hep sevimli gelmiştir bana ne bilim bayılıyorum ağzında emzikli çocuğa

Canım dişleri düzgün çıktı mı peki? Babam bize emzik emdirmemil dişlerimiz yamuk çıkmasın diye.

Ben en başından beri kullanıyorum canım haftada 1 gün 12 damla şeklinde. Ayrıca kullandığım multivitaminin içinde de var. Tabiki doktoruna danış ama faydası olur zararı olmaz
Kullanayım mı yani netten de baktım önemli falan diyo aynen faydası olur zararı olmaz saol

Banada bagımlı gibi geliyorlar sevmiyorum ama bana kolaylık olması icin vericem :)
Her bebek emzik secme konusunda farklı demekki

Hahahah dikişlerimle inerim valla
Eşim böyle konularda cok pasif hayatta konusmaz pazarlık yapmaz evin cingenesi benim
Dogum oncesi konus bence hastaneyle zaten odalarini da gezersin topuk kani igneleri icinde mi diye sor ilk cocuk dr muayenesini fln hepsi var mi de

Bu emzikte ne yapmak lazim kimi anne kesinliklr hemen ver diyor kimisi verme diyor..vermeyenler cok pismanligini yasagdigini soyluyor acikcasi bende fazla arastirmadim.ilk 4 hafta onerilmiyormus
Valla alışması ı istiyorsan hemen ver zaten küçücük ağzı var emmiyorkş yok ve esi yorulur falan diyolsrya ağzında tutuyo zaten çok emmiyo

Dogum oncesi konus bence hastaneyle zaten odalarini da gezersin topuk kani igneleri icinde mi diye sor ilk cocuk dr muayenesini fln hepsi var mi de
Gecen aylarda konusmustum sigortalı oldugum icin geciriyorlar fiyatta
Halbuki sigortam bi yere kadar karsılıyor üstünü cebimizden vericez
Pazarlıga acıklarmıdır bilemedim

Bi arkadasımda banyo süngeri yerine tülbent mendil gibi agız silme bezleri varya onlardan kullan dedi
Cildi cok hassas oldugu icin sünger hafif kızartabiliyormus
Ben de sünger almıycam, bana nedense mikrop üretirmiş gibi geliyor. Evet bebeği yıkamak ve yıkandıktan sonra da havlunun içine koyup sarmak için mermerşahi kumaş aldım. Annem kenarlarını kıvırdı. Bi de aynı kumaştan ağız bezi yaptı. Yaklaşık 2,5 metre yeterli

Ablamin oglunu kasikla beslemislerdi zaten bebek doymuyor agliyorsa alip hemsireler biberonla besliyo uyutuyo getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…