Canım dişleri düzgün çıktı mı peki? Babam bize emzik emdirmemil dişlerimiz yamuk çıkmasın diye.
çok güzel hemde dişlerimiz inci gibi
hele ilk dişleri hala kutuda durur hem pırıl pırıl hem dümdüz
benim dış yapm çok düzgün
eşiminki berbat
yani çok rahat ona benzedi derdik ama yok yani ben emziksiz büyümüşüm ama benden güzel dişi var
süt dişlerim benim çürümüştü kızımın kiler çürümedi de

Kızlar ya hazır konusu acılmısken
Emzik kullandı mı bebekleriniz ? Yeni dogdugu gibi agzına emzik vermek dogrumudur ne zaman baslatmak lazım ilk hangi nasıl cesit marka kullanmak lazım ?
Ben cok aglarsa verdim meme emdigi icin 6 ay emdi emzik beni emzik olarak kullandi hepsi chicco silikon almistim

Emen emiyo yapisiyo memeye reddeden de basta itiyo cok etkilemiyor emzik 3 cocugumda da verdim zaten surekli tutamiyo tukuruyo uyuyunca dusuyo fln

Kuzenin anne deneyimini paylastı doktor deneyimini mi
Avent in seffaf modelini okudum bende yorumlarda
2 tane oğlu var canım .ilkinde denediği emzikleri kabul etmemiş. ikincide de diğer modelleri etmemiş. sadece eczacı arkadaşı önermiş bunu kabul etmeyen bebek yok diye. gerçekten de öyle olmuş. ben bi bu modelden ultra ların tipi çok hoşuma gitti onlardan aldım

Her bebek farklıymıs bak bakkaldan alınanı bile seven varmıs kafam karıstı benimde ne alacagım hususunda :)

Gecen aylarda konusmustum sigortalı oldugum icin geciriyorlar fiyatta
Halbuki sigortam bi yere kadar karsılıyor üstünü cebimizden vericez
Pazarlıga acıklarmıdır bilemedim
Ayy zor ya bizim is yeriyle anlasmali karsiliyo herseyi ama tuplerimi baglaticam onu karsilar mi bilmiyorum insallah karsilar

Ben gebe kaldıgımda bile bana sormustu hic altyan muayne oldun mu diye olmadıgımı söyleyince üstten muayne etmişti
Ama her doktor yapıyormudur bilmiyorum
Tam olarak ne icin gidiceksin rutin kontrol mu
Bi kaç şikayetim var aslında onun içğn gideceğim. Adetin ilk ve son gününde koyu renkli (bekleyince rengi değişen gibi) geliyor. Kadın doğumla ilgili hiç bilgim yok. Eper bi sorun varsa öğrenmek için falann

Bi arkadasımda banyo süngeri yerine tülbent mendil gibi agız silme bezleri varya onlardan kullan dedi
Cildi cok hassas oldugu icin sünger hafif kızartabiliyormus
Bana da bunu bebek mağazasındaki adam söyledi, tülbent ağız mendillerini banyo yaptırırken de kullanıyorlar dedi. Havlusunu da içi iki kat tülbentli aldık, suyu daha iyi emiyormuş.
Sen emzik soruyordun bir de galiba, ben bunu aldım yorumlar güzel.

Kız yeğenime de bunu almıştım hiç reddetmedi.

Şimdilik bebek vs. Düşüncemiz yok. Yinede sorun var mı yok mu öğrenmek istiyorum. En iyisi iptal etmeyeyim. Belki sende olduğu gibi. Adetin 3. Gününde gel diyecek

Eger zaten reglin ilk günü yasadıgın bi sıkıntı varsa gününde gitmen en mantıklısı
Ancak belki o halde alttan kontrol yapmayabilir bidaha cagırabilir falan

Prima pampers normal yesil renkli paket burada. Prima premium care ise sivi kakayi da emen hassas ciltler icin uyumlu olan beyaz renkli paket. Hatta disinda bezin doluluk oranini gosteren renk degistiren cizelgesi de var. Pahali olan beyaz paketi. Pampers olan daha uygun fiyatli olandi.
Bebek alerji olmazsa ben hangi bez ucuz ise onu kullanmayi dusunuyorum. Alerjik bunyeli olursa mecbur premium care ile devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…