çok güzel hemde dişlerimiz inci gibi
hele ilk dişleri hala kutuda durur hem pırıl pırıl hem dümdüz
benim dış yapm çok düzgün
eşiminki berbat
yani çok rahat ona benzedi derdik ama yok yani ben emziksiz büyümüşüm ama benden güzel dişi var
süt dişlerim benim çürümüştü kızımın kiler çürümedi de
Bebek çikolatası diye özel yaptırmıycam ben. Kahvedünyası'ndan alıcam 1 ya da 1,5 kg kadar sütlü ve fıstıklı olanlarından. Özel nerde yapılır bilmiyorum maalesef
Emzik ve Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Emzik ve Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
bana kuzenim bunu almamı söyledi . bunu kabul etmeyen bebek yok dedi . deneyip göreceğiz
Kızlar ya hazır konusu acılmısken
Emzik kullandı mı bebekleriniz ? Yeni dogdugu gibi agzına emzik vermek dogrumudur ne zaman baslatmak lazım ilk hangi nasıl cesit marka kullanmak lazım ?
Yine bir uzman videosunda dinledim 6 hafta boyunca yani 40 gün boyunca kullanmamaya çalışın , Çünkü emmeyi yeni öğrendiği için çene kasları çalıştırıken çok efor sarfettiği için , ilk zamanlar emzik/ biberon kullananlar memeyi reddediyormuş.
2 tane oğlu var canım .ilkinde denediği emzikleri kabul etmemiş. ikincide de diğer modelleri etmemiş. sadece eczacı arkadaşı önermiş bunu kabul etmeyen bebek yok diye. gerçekten de öyle olmuş. ben bi bu modelden ultra ların tipi çok hoşuma gitti onlardan aldım
2 tane oğlu var canım .ilkinde denediği emzikleri kabul etmemiş. ikincide de diğer modelleri etmemiş. sadece eczacı arkadaşı önermiş bunu kabul etmeyen bebek yok diye. gerçekten de öyle olmuş. ben bi bu modelden ultra ların tipi çok hoşuma gitti onlardan aldım
Gecen aylarda konusmustum sigortalı oldugum icin geciriyorlar fiyatta
Halbuki sigortam bi yere kadar karsılıyor üstünü cebimizden vericez
Pazarlıga acıklarmıdır bilemedim
Ben gebe kaldıgımda bile bana sormustu hic altyan muayne oldun mu diye olmadıgımı söyleyince üstten muayne etmişti
Ama her doktor yapıyormudur bilmiyorum
Tam olarak ne icin gidiceksin rutin kontrol mu
Bi kaç şikayetim var aslında onun içğn gideceğim. Adetin ilk ve son gününde koyu renkli (bekleyince rengi değişen gibi) geliyor. Kadın doğumla ilgili hiç bilgim yok. Eper bi sorun varsa öğrenmek için falann
Bi arkadasımda banyo süngeri yerine tülbent mendil gibi agız silme bezleri varya onlardan kullan dedi
Cildi cok hassas oldugu icin sünger hafif kızartabiliyormus
Bana da bunu bebek mağazasındaki adam söyledi, tülbent ağız mendillerini banyo yaptırırken de kullanıyorlar dedi. Havlusunu da içi iki kat tülbentli aldık, suyu daha iyi emiyormuş.
Sen emzik soruyordun bir de galiba, ben bunu aldım yorumlar güzel.
Kız yeğenime de bunu almıştım hiç reddetmedi.
Hormon tahlilleri için adetimin 3. Günü gitmiştim en iyi o zaman bakılıyormuş adetken gittiğimde karından usg yapmıştı kist felan var mı diye
Sonra hamile kalmak için gittiğimde vajinal usg ile yumurtalık folikül rezervine bakıyor bişeylere daha bakıyor o zaman adetimin 18-20. Günleri gittim progesteronun değerine göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığına da bakmıştı
Yine folikül takibine de 13-15. Günlerde gitmiştim o da karından usg ile olmuştu
Şimdilik bebek vs. Düşüncemiz yok. Yinede sorun var mı yok mu öğrenmek istiyorum. En iyisi iptal etmeyeyim. Belki sende olduğu gibi. Adetin 3. Gününde gel diyecek
Bi kaç şikayetim var aslında onun içğn gideceğim. Adetin ilk ve son gününde koyu renkli (bekleyince rengi değişen gibi) geliyor. Kadın doğumla ilgili hiç bilgim yok. Eper bi sorun varsa öğrenmek için falann
Eger zaten reglin ilk günü yasadıgın bi sıkıntı varsa gününde gitmen en mantıklısı
Ancak belki o halde alttan kontrol yapmayabilir bidaha cagırabilir falan
Bana da bunu bebek mağazasındaki adam söyledi, tülbent ağız mendillerini banyo yaptırırken de kullanıyorlar dedi. Havlusunu da içi iki kat tülbentli aldık, suyu daha iyi emiyormuş.
Sen emzik soruyordun bir de galiba, ben bunu aldım yorumlar güzel. Eki Görüntüle 2281887
Kız yeğenime de bunu almıştım hiç reddetmedi. Eki Görüntüle 2281886
Eger zaten reglin ilk günü yasadıgın bi sıkıntı varsa gününde gitmen en mantıklısı
Ancak belki o halde alttan kontrol yapmayabilir bidaha cagırabilir falan
Ben yurtdışında yaşıyorum
Burda prima pampers olarak geçiyor ve türkiyedeki primalarla arasında her yönden çok fark vardı
Huggies de öyle
Ben şimdi burdakilere göre kıyas yaptım açıkçası
Ama gerçekten bez parası insanı çökertiyor
Ben yine prima alırım ilk bir sene muhtemelen oğluma da sonrasında huggies e geçerim duruma göre arasında burda da çok fiyat farkı yok
Prima pampers normal yesil renkli paket burada. Prima premium care ise sivi kakayi da emen hassas ciltler icin uyumlu olan beyaz renkli paket. Hatta disinda bezin doluluk oranini gosteren renk degistiren cizelgesi de var. Pahali olan beyaz paketi. Pampers olan daha uygun fiyatli olandi.
Bebek alerji olmazsa ben hangi bez ucuz ise onu kullanmayi dusunuyorum. Alerjik bunyeli olursa mecbur premium care ile devam ederiz.