Canim sezeryan durumu olmasaydi ben 3 cocuk istiyordum ama 2.yi ne ugraslar ne tedaviler sonucunda bulunca 3 diyemiyorum hic. Zaten sezeryan olacagi icin 3.yu istemiyorum artik. zaten yas kemale erdi. 36 oldum. Tup bebek tedavileri de cok yipratti beni. Kilo aldim o tedavilerden dolayi. Baya tombik biriyim. Saglik daha onemli.
Sondaya da takilma. Benimde en cok gozumu korkutan sey sonda. Bu kez belden igne olduktan sonra takin sondayi demeyi dusunuyorum. Cikarmasi hic hissedilmiyor zaten. Is takarken.

Adetliyken vajinal muane olabilirsiniz. Bi sakıncası yok eğer evli ve rutin kontrol için gidiyorsaniz adetli iken gitmek daha sağlıklıdır.

Adetliyken vajinal muane olabilirsiniz. Bi sakıncası yok eğer evli ve rutin kontrol için gidiyorsaniz adetli iken gitmek daha sağlıklıdır.
Biraz mide bulandırıcı olacakta ordan kan gelirken. Muayene yapsa bile kanla kaplı yerler dışında ne görüp muayene edebilir ki gözümün önünde pek canlandıramadım açıkçası

Biraz mide bulandırıcı olacakta ordan kan gelirken. Muayene yapsa bile kanla kaplı yerler dışında ne görüp muayene edebilir ki gözümün önünde pek canlandıramadım açıkçası
Onlarca defa adetliyken muane oldum. (Çocuk tedavisi icin) öyle bahsettigin gibi igrenc bi durum olmuyor inan. Hormonlarınız coşmuşken bakılması hep daha iyidir ve net sonuç verir. Çocuk istemesenizde üremeyle ilgili bi sorun var mı yok mu kist var mi rezerv nedir hepsi daha iyi bakılır. Öyle düşünülen gibi korkunc bi tablo olmuyor :)

H honey bunch ben de doktor tavsiyesiyle aldım 0-6 bi de 6-18 den ikişer tane
ablamın doktoru önermiş ablam da bi sıkıntı yaşamamış ben de onyüzden aldım

Canim minik bir cam biberon ol ilk aylar icin. Plastiklerde bpa yok dense de ben guvenemiyorum. En iyisi 6 ay cam. Chicco veya avent oneririm. Biberonun emzik bolumu onemli onlar anne memesine en ykin olanlar bebegin agzina kendileri akitmiyor sutu. Bebek emince geliyor. Digerlerinde bebek biberonjn rahatligina alisip anneyi emmeyi birakabiliyor.
Emzik olarak ben chicco yeni dogan damakli silikon emzik aldim. En kucuk boyundan aldim. Kizimda da ondan kullanmistim.

Sevindim

Ben 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldim. 1 numara cok kullanilmiyor. 3 paket 1 ay yeter sanirim. Cunku bebek kucukken daha sık bez degistiriliyor.

ShinSeGi kızlar yeğenime Dr Brown's Doğal Akış (Natural Flow) cam biberon almıştım, kolik sancılarını da engelliyormuş, yalnız şuan çok pahalı, internette 175 TL'ye gördüm. Sıfır bpa plastikleri çıkmış, ama ben de cam istiyorum. Kaç ml'lik almalıyız, ben 6. ayda çalışmaya başlicam, bebişe kısmetse anne sütü biberonla verilecek ben işteyken, 120-140 ml küçük mü olur? 240 ml de bayaa büyük oluyor bildiğim kadarıyla.

Kızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsek Dua edin bizim için nolur.

İnşallah canım inşallah. Senin için çok zor biliyorum ama keşke hiç ayağa kalkmasan. 34 de ulaşırsınız inşallah, 32yi bile görsen bebek için doğumdan sonra risk çok çok düşük olur ve 32ye çok da kalmadı. Çok geçmiş olsun.

Lansinoh marka biberonu ve philips marka emziği öneririm 2. Gebeligimde alıp memnun kalmıştım yine onlardan aldim

Allah sağlıkla dogmasini nasip etsin canım. Mümkün olduğunca kalkma.

Bence kadin doğum bölümü olan bir acile gidin gitmediyseniz. Makattan mi rahimden mi gelmiş bakılır bebegin durumuna bakılır

B12 vitamini için hap yazıldıysa kadın doğum doktorunuza sormadan kullanmayın bence. B12 için hap yerine iğne verir diye düşünüyorum (gebelikte hap yerine iğnesi veriliyor) tabi en doğru bilgiyi kadın dogumcunuz verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…