Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Cok cok gecmis olsun, dualarim sizinle

Ben de aynı durumdayım kan fena düşmüş doktorum yatış yaptı demir takviyesi verdiler d vitamini de yazdı tekrardan hâlâ kullanıyorum benimki de damla

Depend için sıcakta kullanılmaz diyende var kullandım rahat ettim diyende var cok kararsizim

Benim kabizliktan oluyodu cok zorlandigimda zeytinyağı suruyodum pamukla iyi geliyodu

Bana b12 yi dil altı olarak verdi doktorum tabi haftada 2 gün

40ı dolmadan misafir gelir mi gerçekten , arayıp gelmek isterlerse 40ından sonra misafir kabul ediyorum dersin Annene de maşallah

Ben 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldim. 1 numara cok kullanilmiyor. 3 paket 1 ay yeter sanirim. Cunku bebek kucukken daha sık bez degistiriliyor.
Ay ben de 1 numaradan 2 paket aldım çok mu almışım hatta bi paket daha alıyim diyom almayım o zaman
Bence 120-140 lık iyi 240 baya büyük oluyor
Bu modelden mi seninkiler de?
Ay evet bunlardan

Tabi ederim yat dinlen artık hiç kalkma
32 den sonra artık çok sıkıntı olmuyormuş 32 ne de çok kalmamış
ama inşallah vaktiyle hayırlısıyla gelir yavrun

Rabbim yardımcınız olsun neden oluyor ki böyle ya

Bu emzikte ne yapmak lazim kimi anne kesinliklr hemen ver diyor kimisi verme diyor..vermeyenler cok pismanligini yasagdigini soyluyor acikcasi bende fazla arastirmadim.ilk 4 hafta onerilmiyormus
Ne ilk 4 haftasi dogar dogmaz vermeyi planliyorum. Emzik tam bir susturucu. Deneyimlenince bana hak vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…