ay canım benim. Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kalabildiği kadar kalsın bebisimizdualarım seninle.
ama hiç stres yapma annesi en kritik haftaları atlattık sayılır

Valla ben ilk biberonu cok kucuk almisti. Kac ml di hatirlamiyorum. Sonra 120 140 olandan aldim. En son 320 ml olan dan almistim o plastikti. Bebek buyuyunce kendisi de emmek istiyor dusurup kirmasin diye plastige gecmistim.

emzik bende hastane çantasına koymayı düşünüyorum baştan alışmayınca hiç alışmıyorlar ve gerçek bi susturucu. gündüz öyle çocuğun ağzında sevmiyorum bağımlılık gibi ama uykularında ve gece bence kurtarıcı. memede uyumak istediklerinde bilhassa. nuk mu avent mi? yada ikisinden de alıp denemeli mi?

Canim cok gecmis olsun doktorun ne diyorsa onu yap. Kalkma ayaga. Dualarim seninle.

Allah yardımcınız olsun miniğin biraz daha sabretsin zamanını bekleyen inşallah en hayırlı zamanda gelsin

Depend için sıcakta kullanılmaz diyende var kullandım rahat ettim diyende var cok kararsizim
Ben dependi uzun süre kullandım bir ara spiral taktirmistim o spiral bana uymadı ve sürekli kanama yaptı o nedenle kullanmıştım. Çok rahat oluyor bence. Adet dönemlerinde de hep onu kullanmaya başlamıştım. Çok sicaklarda bel kismi biraz terletebiliyor ama çok rahatsız etmiyor. Lohusalikta yine kullanacağım. Öneririm

Bekler inşallah kuzucuk dualarım sizinle

Aslında iğne verelim dedi de iğne fobim var o yüzden hap istedim

Allah sağlıkla dogmasini nasip etsin canım. Mümkün olduğunca kalkma.
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
Cok cok gecmis olsun, dualarim sizinle
Tabi ederim yat dinlen artık hiç kalkma
32 den sonra artık çok sıkıntı olmuyormuş 32 ne de çok kalmamış
ama inşallah vaktiyle hayırlısıyla gelir yavrun
Rabbim yardımcınız olsun neden oluyor ki böyle ya
ay canım benim. Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kalabildiği kadar kalsın bebisimizdualarım seninle.
ama hiç stres yapma annesi en kritik haftaları atlattık sayılır
Canim cok gecmis olsun doktorun ne diyorsa onu yap. Kalkma ayaga. Dualarim seninle.
Allah yardımcınız olsun miniğin biraz daha sabretsin zamanını bekleyen inşallah en hayırlı zamanda gelsin
Bekler inşallah kuzucuk dualarım sizinle
Çok sağ olun kızlar. Bende oldu diye endişelenmeyin bu arada. Benimki plasenta aşağıda olduğu için oldu. Eğilmek çömelmek yasak. Öne biraz eğilsem artış gösteriyor zaten.
Rabbim hepimizi selamete çıkartsın , sağ sağlim alalım kucağımıza inşaallah

Ezan okunuyor canı gönülden diliyorum Rabbim evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Burda yavrusunu bekleyen tüm annelere kokusunu içimize çekmeyi nasip et Allahımm

Ezan okunuyor canı gönülden diliyorum Rabbim evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Burda yavrusunu bekleyen tüm annelere kokusunu içimize çekmeyi nasip et Allahımm
Amin canım inşaallah. Çok sağ ol

elimle karnima dokundugumda pit pit kalbi miydi acaba dedim 8-10 vurus hissettim. Sonra twkar dokundum yine ayni. Sonra dondu bir taraflarini ama neresini anlamadim.
bana bu aralar yemek yapmak cok zor geliyor. Disarda yiyince mideme dokunuyor. Disarida yemeyince ac kaliyorum. Sonra da aksam yemegini abartiyorum. Zaten bu hafta baya kilo aldim. Bizom artik haftaya 7 bite ek ve geroye 2 ay kalacak doguma. Ay cok az kaldi ve alinacak cok sey var. Oldugu kadar olur artik ne yapalim.

Canım hissettiğin belki hıçkırık da olabilir. Benim minnak da bazen ritmik pıt pıt vuruşlar yapıyor herhalde hıçkırık diyorum. Ben de 2 haftadır hareket etmekte zorlamaya başladım, özellikle eğilmekte. Koltuklarımız alçak koltuktan kalkarken bile zorlanır oldum sen yine de en basitinden bile olsa evde yemek yapmaya çalış dışarıdan olan hem sağlıksız hem de kilo yapacak cinsten.

Benim ki de çok hareketli canım. Sanırım hala yeterli alanları var rahat hareket için ama bayağa büyüdükleri için biz hareketleri daha sert hissediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…