Dis olayi genetik canim bence.Canım dişleri düzgün çıktı mı peki? Babam bize emzik emdirmemil dişlerimiz yamuk çıkmasın diye.
ay canım benim. Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kalabildiği kadar kalsın bebisimizKızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsekDua edin bizim için nolur.
Valla ben ilk biberonu cok kucuk almisti. Kac ml di hatirlamiyorum. Sonra 120 140 olandan aldim. En son 320 ml olan dan almistim o plastikti. Bebek buyuyunce kendisi de emmek istiyor dusurup kirmasin diye plastige gecmistim.ShinSeGi kızlar yeğenime Dr Brown's Doğal Akış (Natural Flow) cam biberon almıştım, kolik sancılarını da engelliyormuş, yalnız şuan çok pahalı, internette 175 TL'ye gördüm. Sıfır bpa plastikleri çıkmış, ama ben de cam istiyorum. Kaç ml'lik almalıyız, ben 6. ayda çalışmaya başlicam, bebişe kısmetse anne sütü biberonla verilecek ben işteyken, 120-140 ml küçük mü olur? 240 ml de bayaa büyük oluyor bildiğim kadarıyla.
Canim cok gecmis olsun doktorun ne diyorsa onu yap. Kalkma ayaga. Dualarim seninle.Kızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsekDua edin bizim için nolur.
Allah yardımcınız olsun miniğin biraz daha sabretsin zamanını bekleyen inşallah en hayırlı zamanda gelsinKızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsekDua edin bizim için nolur.
Içinde sadece b12 varsa sıkıntı değil de yüksek dozda b1 ve b6 vitamini içerenler gebelikte önerilmiyor. O nedenle dedim.Bana b12 yi dil altı olarak verdi doktorum tabi haftada 2 gün
Ben dependi uzun süre kullandım bir ara spiral taktirmistim o spiral bana uymadı ve sürekli kanama yaptı o nedenle kullanmıştım. Çok rahat oluyor bence. Adet dönemlerinde de hep onu kullanmaya başlamıştım. Çok sicaklarda bel kismi biraz terletebiliyor ama çok rahatsız etmiyor. Lohusalikta yine kullanacağım. ÖneririmDepend için sıcakta kullanılmaz diyende var kullandım rahat ettim diyende var cok kararsizim
Bekler inşallah kuzucuk dualarım sizinleKızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsekDua edin bizim için nolur.
Aslında iğne verelim dedi de iğne fobim var o yüzden hap istedimB12 vitamini için hap yazıldıysa kadın doğum doktorunuza sormadan kullanmayın bence. B12 için hap yerine iğne verir diye düşünüyorum (gebelikte hap yerine iğnesi veriliyor) tabi en doğru bilgiyi kadın dogumcunuz verir.
Coledanin d vitamini dozu devit-3 damlaya göre daha yüksek. Kadın dogumcunuz mu 10 damla önerdi aile hekiminiz mi? Bir daha danışın isterseniz dozunuKullanıyorum coledan d 3 günlük 10 damla
İnşallah canım inşallah. Senin için çok zor biliyorum ama keşke hiç ayağa kalkmasan. 34 de ulaşırsınız inşallah, 32yi bile görsen bebek için doğumdan sonra risk çok çok düşük olur ve 32ye çok da kalmadı. Çok geçmiş olsun.
Allah sağlıkla dogmasini nasip etsin canım. Mümkün olduğunca kalkma.
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
Cok cok gecmis olsun, dualarim sizinle
Tabi ederim yat dinlen artık hiç kalkma
32 den sonra artık çok sıkıntı olmuyormuş 32 ne de çok kalmamış
ama inşallah vaktiyle hayırlısıyla gelir yavrun
Rabbim yardımcınız olsun neden oluyor ki böyle ya
ay canım benim. Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kalabildiği kadar kalsın bebisimizdualarım seninle.
ama hiç stres yapma annesi en kritik haftaları atlattık sayılır
Canim cok gecmis olsun doktorun ne diyorsa onu yap. Kalkma ayaga. Dualarim seninle.
Allah yardımcınız olsun miniğin biraz daha sabretsin zamanını bekleyen inşallah en hayırlı zamanda gelsin
Çok sağ olun kızlar. Bende oldu diye endişelenmeyin bu arada. Benimki plasenta aşağıda olduğu için oldu. Eğilmek çömelmek yasak. Öne biraz eğilsem artış gösteriyor zaten.Bekler inşallah kuzucuk dualarım sizinle
Ezan okunuyor canı gönülden diliyorum Rabbim evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Burda yavrusunu bekleyen tüm annelere kokusunu içimize çekmeyi nasip et AllahımmÇok sağ olun kızlar. Bende oldu diye endişelenmeyin bu arada. Benimki plasenta aşağıda olduğu için oldu. Eğilmek çömelmek yasak. Öne biraz eğilsem artış gösteriyor zaten.
Rabbim hepimizi selamete çıkartsın , sağ sağlim alalım kucağımıza inşaallah
Amin canım inşaallah. Çok sağ olEzan okunuyor canı gönülden diliyorum Rabbim evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Burda yavrusunu bekleyen tüm annelere kokusunu içimize çekmeyi nasip et Allahımm
Canım hissettiğin belki hıçkırık da olabilir. Benim minnak da bazen ritmik pıt pıt vuruşlar yapıyor herhalde hıçkırık diyorum. Ben de 2 haftadır hareket etmekte zorlamaya başladım, özellikle eğilmekte. Koltuklarımız alçak koltuktan kalkarken bile zorlanır oldumelimle karnima dokundugumda pit pit kalbi miydi acaba dedim 8-10 vurus hissettim. Sonra twkar dokundum yine ayni. Sonra dondu bir taraflarini ama neresini anlamadim.
bana bu aralar yemek yapmak cok zor geliyor. Disarda yiyince mideme dokunuyor. Disarida yemeyince ac kaliyorum. Sonra da aksam yemegini abartiyorum. Zaten bu hafta baya kilo aldim. Bizom artik haftaya 7 bite ek ve geroye 2 ay kalacak doguma. Ay cok az kaldi ve alinacak cok sey var. Oldugu kadar olur artik ne yapalim.
Benim ki de çok hareketli canım. Sanırım hala yeterli alanları var rahat hareket için ama bayağa büyüdükleri için biz hareketleri daha sert hissediyoruz.Ilk kim doguracak acabasaglikla sihhatle gelsin yavru kuslar
Plm123 benimde 1haftadr cok garip..cok hareketli ve dönüo duuruyor cok hsreketlendiginden bazen endiseleniyorumda ..neyse persembeye randevu aldim umarim yolundadir her sey
Ayyy güle güle kullanalımAy ben de 1 numaradan 2 paket aldım çok mu almışımhatta bi paket daha alıyim diyom almayım o zaman
Bence 120-140 lık iyi 240 baya büyük oluyor
Ay evet bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?