Benim kızım da bayaa hareketli ama artık azalıyo gibi sanki. Annem yeri daraldikca daha az hareket etmeye başlayacak diyo tecrübeli olan anneler doğru mu acaba bu yani büyüdükçe daha mı az hissedicez

Aynen banada oyle dediler bence ne olur ne olmaz die yanımızda bulunduralım bide sıcak die kullanmadık diyende var fiyatlarıda pahalı
Bir paket gördüm 9'lu, onu aksak yeter belki. Yengeme hastanede ilk hasta bezi bağlamışlardı sezeyandan sonra, 11 yıl önce, doktoru devlette de çalıştığı için doğum orda olmuştu, ben yardım ettim değiştirmesine ve bayaa gerekliymiş diye düşünmüştüm. E-bebekte lohusa pedleri de gördüm, bir de onlardan alıcam, bizim ultra inceler yetersiz kalırmış.

Kullanayım mı yani netten de baktım önemli falan diyo aynen faydası olur zararı olmaz saol
Canım benimde aynen d ve b 12 eksikliği var b 12 ye iğne verdi onları vuruldum d vitamini damlayi resmen unutmuşum sen yazınca aklıma geldi aslında çokta hassasim güya ama inanamıyorum kendime unutuyorum resmen yaaa günde 12 damla demişti banada

O çatala çıkmak ne zor geliyordu değilmi ama bebek için yapmiycamiz şey yok gibiydi... Kadın doğuma sadece hamileyken gitmek güzelmiş onu anladim @nameles canım adetliyken hatta adetin üçüncü hormonlara bakılıyor bebek düşünmeden de paroblem varmı anlamak istiyorsan o güne denk getirmek iyi olur diye düşünüyorum. Sonra 21. Günde tahlil yapılıyor. Ve öyle sandığın kadar iğrenç değil. Az iğrenç diyelim yada doktorlar alışmış hiç takilmiuorlar ben kendimi çok kasardim ve azar yerdim genelde

Benim 4.sezeryanim olacak nasipse 3.sezeryanim gayet guzel gecti bakalim 4.riskli dediler ama 2.de de olabiliyormus risk Allahim kolaylastirsin insallah bakarsin supriz bebek gelir bende oldugu gibi hayirlisi olsun insallah cocuk guzelde cok zor 1 ile 2 cok zor degil de 3. Gelince motor takilmis super anne oluyor insan4.de cift motor lazim bana

Ben avent ultra air aldım, yeğenim reddetmemişti aynı emziği. Avent gece emziği diye de bir emzik var, ortodontik. Eğer emerse onu da alırım.

Ahh canim rabbim yardimcin olsun serum takmadilar mi sana ben de kizim da 20 serum yedim dursun diye 10 gun hastanede kaldim 38 arti da dogdu sonra sanci acilma vardi birde hafif suyum gelmisti Allah buyuk cok dua et kurban kesebilirsen kurban kes cok seyden donduruyor kurban kesmek

Bunlar bir de çalışmayan anneler için geçerli değil mi

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Ozel hastaneyse kendi kalin sargibezli pamuklu ped veriyir basta sonrada orkid gece kullanmistim yetiyordu oyle abartilacak bir kanamam olmadi sezeryan da benim normal dogumu bilmiyorum ama

Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi

Bunlar bir de çalışmayan anneler için geçerli değil mi
Evde calisan anneler icin inan ki bazen diyorum bir bakan olsa calissam daha az yorulurdum herhalde daha once calistigim icin biliyorum 7 24 cocuk bakmak ciddi zor benim ev zaten senlik modunda 3 6 9 yas cocuklarim gurultu aglama hastalik kikirdama eglence camasir yemek 9 senedir dogru duzgun tek basima disari cikamadim mesela yardim edenim de yok tiyatro sinema yalniz yemek yeme esimle hayal gibi bize ablam ogretmen o der ki evde oturup 3 sene cocuk baktim ev isine sardim calisinca daha kolay demisti ver parani evini temizlet hazir annende yemek ye falan gerci calismakta bir stres olusturuyor ama hic degilse farkli ortam iki sohbet kafa dagiliyor ayni ortam ve tek duzelik yoruyor

Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
bebek nasıl duruyomus dedi mi bana bugün doktorum Zor hissedersin dik duruyo dedi ayaklar mesanemde
kafa midemde
korkma canim her bebek ayni
değil bu arada benim bebekim haftasina gelmiş bi bozuldum
herşey sağlık da ablasiyla şişko bebek aşkımız olmayacak mi ne

Yok bebegin pozisyonuyla ilgili bir sey demedi. Acilde zaten pek bilgi vermiyorlar. Solunum hareketi var kalp atışı normal sorun yok dedi sadece

Benim kızım da bayaa hareketli ama artık azalıyo gibi sanki. Annem yeri daraldikca daha az hareket etmeye başlayacak diyo tecrübeli olan anneler doğru mu acaba bu yani büyüdükçe daha mı az hissedicez
Evet daha az hissedecegiz. Hatta sadece eller ayaklar falan harwket edecek. Buyuk hareketler degil de kucuk hareketler hissedecegiz.

Cajim sisko bebek iyi degil diye her gittigimde doktorum uyariyor beni. Kizim sisko bebekti. Sezeryan kesigim bile daha büyük bu nedenle.doktorum karpuz cok tuketme dedi. Kizimdayken cok ye.ek yemezdim ama karpuzu abartirdim. 3 ile 3.5 arasi omsun saglikli olsun yeter. Sen onu dogumdan sonra sisko bebek yaparsin.
Ayr8ca kilolu bebek hemen beslenemezse ememezse kuvoze girme dusumlari oluyor. Yani cok minnak ve sisko olanlar kuvoze girebiliyor. O nedenle normali ideal. Allah saglikli versin kuzucuklarimizi

1ay önce adak niyetimi yaptım. Şu haftaya sağlıkla ulaşırsak kesicem hemen diye. O haftaya ulaşmayı bekliyorum. Doğuma bırakmayacağım nasipse. Siz de çok zor zamanlar atlatmışsınız sağlıkla geçmiş gitmiş çok şükür. İnşaallah bizimki de miadında sağlıkla doğar bugünler de mazide kalır.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Mavikelebek0134
canım Allah yardımcın olsun dualarımızdasın
Amin. Allah razı olsun kızlar hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…