Burda hiç prima diye geçmiyor
Hepsi pampers bende premium care kullandım ama sonraları çizgisizlere geçtim adını hatırlamıyorum
Onlarda güzeldi

saol canım hani şimdi bizimki kardan zarar gibi oldu ya ondan sebep bi garip oldum ileri den geri gibi yoksa haftayla uyumlu çok sukur bi de abla o kadar tatlıydı ki ve kisisel bakimi kolaydi yikama alt degistirme toplumca sisko seviyoz malumunuz

tabiki hepimiz için en başta sağlık sağlık sağlık

şu sayfada tüm arkadaslarimin tek tek sağlıkla bebeklerine kavuşmasını diliyorum
riskli gebelik yasayanlarimiza sabır kolaylık ve güzel neticeler diliyorum Allah'tan ❣

Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
Benimkide öyleydi
Ne gece ne gündüz dogru düzgün rahatsız etmezdi bile
Ama bu hafta icine tazmanya canavarı kactı sanırım durmuyor
Bebek büyüdükce hareketlerini cok daha net hissediyorsun oda rahata alısıp iyice yayılıyor :)

Bi şey sorucam, depend emici kilot diye geçiyor dimi? Marketteki görevli bu kanamayı tutmaz, alt kaçırmalar hafif ıslaklılar için dedi ben de o gün almadım ama alacağım sanırım. Belli bi rengi var mı ya da lohusalık için diye bi ibaresi var mı paketin üstünde

Ben kendi yemeklerimi yiyince içim çok rahat ediyor, dışardan yemek zorunda kalınca sinirleniyorum aslında ama bazen halsizlikten , koşuşturmaktan yapamadığımda işyerinde dışardan yiyorum bazen.

Doğuma Kalan süre 2-2.5 ay arası çok dikkatli olun kızlar , şuana kadar aldığınız kiloyu son 2 ayda birden alabiliriz , bu da birden ağırlaşıp zor hareket etmek süreci yavaşlatmak demek. Az iş yapıp enerjimizi spor ve yürüyüşe vermemiz gerekiyor aynı zamanda.. 6.5 kilo almışım sabah tartıldım. Hafifte beslensem kilo yerleşiyor artık bebek büyüdüğü için ve şimdiden bende ağırlaştım. Eğilmekte , uzun süre ayakta kalmakta sorun yaşıyorum, merdiven çıkarken ağırlaştığımı anlıyorum, gece dönerken sık uyanmaya başladım Allahtan çabuk uykuya dalıyorum. Bu sinyalleri görmezden gelmemek lazım. Yemek konusunda daha da dikkat edeceğimiz dönem bu dönem bence

Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
Ben varım canım. Ben de en başından beri az hissediyorum. Hiç öyle gece uyutmayan sabah kaldıran tekmeleri yok. Bundan sonra olur mu bilmem. Ayaktayken hiç hissetmiyorum. Dinlenmeye geçince bi iki tane vurup duruyo. Öyle şurama toplandı buramda hıçkırıyo falan bi şey anlamıyorum. Genelde sol tarafımda duruyor, oraya vuruyor hep.
Kuzenime söylemiştim, o da normal benim bebekler de öyleydi dedi. 2 tane çocuğu var, biri daha yeni oldu. Karnımda öyle tepinmiyodu çok sakindi ikisi de dedi. Bazı bebekler daha hareketli bazıları daha durgun olabiliyor demek ki. Ben de benzer endişeler taşıyorum, yalnız değilsin merak etme

Cancagız Allah yardımcın olsun inş en kolay doğumun bu olur
Ben de hep 4 tane çocuğum olsun derdim de ilk gebeliğimde 3 e düşürdüm doğumdan sonra 2 ye de düşebilir

Ben aldım bi paket haftasonu metro markette 10lusu 15 liraydı kızlar doğru aldıysam ordan bakabilirsiniz

Eklentiler

• C0548F92-545C-4106-8934-655C87EA9512.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben hareketlerini baya hissediyordum 2 gün gözlemlediğimde az ve güçsüz vuruşlar olunca doktora gittim. Kendini yorma dedi, Tatlıya dikkat et dedi dondurma, şekerli yaz meyveleri de dahil , tatlıyı fazla yiyince bebek fazla işer ve suyu artıncada hareketi az hissedilebilir demişti doktorum. Başından beri öyleymiş senin aynı şey değil ama tatlı tüketimine ve dinlenmeye dikkat et bence

Benim de şuana kadar toplam aldığım 6,7 kilo olmuş ama ben daha şimdiden çok ağırlaştım ödem de var bende hafif o mu yapıyor bilmiyorum biraz iş yapıp ayakta kalırsam sonra bütün gün ayak tabanlarım acıyor yere basarken, dizlerim berbat durumda koltuktan rahat kalkamaz oldum, eğilmekse işkence iyi ki çok kilo almamışım o zaman napardım hiç bilmiyorum.

Boşver kiloya takılma, daha dün Dr.Kaan Kocatepe videosunda bahsetti. Bebeğin 10 gün geri ve önde olması daha sağlıklı ve sağlıksız olduğu anlamına gelmez. Sağlıklı bebek dediğimiz alt limit ve üst limitlerdir onlar bir süre sonra dengelenebilir. Amniyon sıvısı bebeğin kilosundan daha önemli ilk sıraya yerleşen şey. 2.si kilo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…