Burda hiç prima diye geçmiyorPrima pampers normal yesil renkli paket burada. Prima premium care ise sivi kakayi da emen hassas ciltler icin uyumlu olan beyaz renkli paket. Hatta disinda bezin doluluk oranini gosteren renk degistiren cizelgesi de var. Pahali olan beyaz paketi. Pampers olan daha uygun fiyatli olandi.
Bebek alerji olmazsa ben hangi bez ucuz ise onu kullanmayi dusunuyorum. Alerjik bunyeli olursa mecbur premium care ile devam ederiz.
saol canım hani şimdi bizimki kardan zarar gibi oldu ya ondan sebep bi garip oldum ileri den geri gibi yoksa haftayla uyumlu çok sukur bi de abla o kadar tatlıydı ki ve kisisel bakimi kolaydi yikama alt degistirme toplumca sisko seviyoz malumunuzCajim sisko bebek iyi degil diye her gittigimde doktorum uyariyor beni. Kizim sisko bebekti. Sezeryan kesigim bile daha büyük bu nedenle.doktorum karpuz cok tuketme dedi. Kizimdayken cok ye.ek yemezdim ama karpuzu abartirdim. 3 ile 3.5 arasi omsun saglikli olsun yeter. Sen onu dogumdan sonra sisko bebek yaparsin.
Ayr8ca kilolu bebek hemen beslenemezse ememezse kuvoze girme dusumlari oluyor. Yani cok minnak ve sisko olanlar kuvoze girebiliyor. O nedenle normali ideal. Allah saglikli versin kuzucuklarimizi
Benimkide öyleydiKızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
Cikolata yaptırıcaklar aklınızda olsun böyle drajeli isimli modeller 2,5tl sizin nazar boncuktan bile uygun oluyor hemde isme özel belki arastırsak bu fiyatlara bambaska seyler bile bulunabilir
Bi şey sorucam, depend emici kilot diye geçiyor dimi? Marketteki görevli bu kanamayı tutmaz, alt kaçırmalar hafif ıslaklılar için dedi ben de o gün almadım ama alacağım sanırım. Belli bi rengi var mı ya da lohusalık için diye bi ibaresi var mı paketin üstündeBen dependi uzun süre kullandım bir ara spiral taktirmistim o spiral bana uymadı ve sürekli kanama yaptı o nedenle kullanmıştım. Çok rahat oluyor bence. Adet dönemlerinde de hep onu kullanmaya başlamıştım. Çok sicaklarda bel kismi biraz terletebiliyor ama çok rahatsız etmiyor. Lohusalikta yine kullanacağım. Öneririm
Ben kendi yemeklerimi yiyince içim çok rahat ediyor, dışardan yemek zorunda kalınca sinirleniyorum aslında ama bazen halsizlikten , koşuşturmaktan yapamadığımda işyerinde dışardan yiyorum bazen.elimle karnima dokundugumda pit pit kalbi miydi acaba dedim 8-10 vurus hissettim. Sonra twkar dokundum yine ayni. Sonra dondu bir taraflarini ama neresini anlamadim.
bana bu aralar yemek yapmak cok zor geliyor. Disarda yiyince mideme dokunuyor. Disarida yemeyince ac kaliyorum. Sonra da aksam yemegini abartiyorum. Zaten bu hafta baya kilo aldim. Bizom artik haftaya 7 bite ek ve geroye 2 ay kalacak doguma. Ay cok az kaldi ve alinacak cok sey var. Oldugu kadar olur artik ne yapalim.
Ben varım canım. Ben de en başından beri az hissediyorum. Hiç öyle gece uyutmayan sabah kaldıran tekmeleri yok. Bundan sonra olur mu bilmem. Ayaktayken hiç hissetmiyorum. Dinlenmeye geçince bi iki tane vurup duruyo. Öyle şurama toplandı buramda hıçkırıyo falan bi şey anlamıyorum. Genelde sol tarafımda duruyor, oraya vuruyor hep.Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
ay evet ilk kim doğuracak acabaIlk kim doguracak acabasaglikla sihhatle gelsin yavru kuslar
@Plm123 benimde 1haftadr cok garip..cok hareketli ve dönüo duuruyor cok hsreketlendiginden bazen endiseleniyorumda ..neyse persembeye randevu aldim umarim yolundadir her sey
Cancagız Allah yardımcın olsun inş en kolay doğumun bu olurBenim 4.sezeryanim olacak nasipse 3.sezeryanim gayet guzel gecti bakalim 4.riskli dediler ama 2.de de olabiliyormus risk Allahim kolaylastirsin insallah bakarsin supriz bebek gelir bende oldugu gibi hayirlisi olsun insallah cocuk guzelde cok zor 1 ile 2 cok zor degil de 3. Gelince motor takilmis super anne oluyor insan4.de cift motor lazim bana
İnstagramda moraytasarim kullanıcı ismi :)Canım nerede gördün bunları??
Ben aldım bi paket haftasonu metro markette 10lusu 15 liraydı kızlar doğru aldıysam ordan bakabilirsinizBi şey sorucam, depend emici kilot diye geçiyor dimi? Marketteki görevli bu kanamayı tutmaz, alt kaçırmalar hafif ıslaklılar için dedi ben de o gün almadım ama alacağım sanırım. Belli bi rengi var mı ya da lohusalık için diye bi ibaresi var mı paketin üstünde
Oo cok uyguna almıssın ben 35liraya aldım ve hasta bezi gibi geciyordu ismi eminde değildim ama mecburBen aldım bi paket haftasonu metro markette 10lusu 15 liraydı kızlar doğru aldıysam ordan bakabilirsiniz
Ben hareketlerini baya hissediyordum 2 gün gözlemlediğimde az ve güçsüz vuruşlar olunca doktora gittim. Kendini yorma dedi, Tatlıya dikkat et dedi dondurma, şekerli yaz meyveleri de dahil , tatlıyı fazla yiyince bebek fazla işer ve suyu artıncada hareketi az hissedilebilir demişti doktorum. Başından beri öyleymiş senin aynı şey değil ama tatlı tüketimine ve dinlenmeye dikkat et benceKızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
Benim de şuana kadar toplam aldığım 6,7 kilo olmuş ama ben daha şimdiden çok ağırlaştımBen kendi yemeklerimi yiyince içim çok rahat ediyor, dışardan yemek zorunda kalınca sinirleniyorum aslında ama bazen halsizlikten , koşuşturmaktan yapamadığımda işyerinde dışardan yiyorum bazen.
Doğuma Kalan süre 2-2.5 ay arası çok dikkatli olun kızlar , şuana kadar aldığınız kiloyu son 2 ayda birden alabiliriz , bu da birden ağırlaşıp zor hareket etmek süreci yavaşlatmak demek. Az iş yapıp enerjimizi spor ve yürüyüşe vermemiz gerekiyor aynı zamanda.. 6.5 kilo almışım sabah tartıldım. Hafifte beslensem kilo yerleşiyor artık bebek büyüdüğü için ve şimdiden bende ağırlaştım. Eğilmekte , uzun süre ayakta kalmakta sorun yaşıyorum, merdiven çıkarken ağırlaştığımı anlıyorum, gece dönerken sık uyanmaya başladım Allahtan çabuk uykuya dalıyorum. Bu sinyalleri görmezden gelmemek lazım. Yemek konusunda daha da dikkat edeceğimiz dönem bu dönem bence
Boşver kiloya takılma, daha dün Dr.Kaan Kocatepe videosunda bahsetti. Bebeğin 10 gün geri ve önde olması daha sağlıklı ve sağlıksız olduğu anlamına gelmez. Sağlıklı bebek dediğimiz alt limit ve üst limitlerdir onlar bir süre sonra dengelenebilir. Amniyon sıvısı bebeğin kilosundan daha önemli ilk sıraya yerleşen şey. 2.si kilo dedibebek nasıl duruyomus dedi mi bana bugün doktorum Zor hissedersin dik duruyo dedi ayaklar mesanemde
kafa midemde
korkma canim her bebek ayni
değil bu arada benim bebekim haftasina gelmiş bi bozuldum
herşey sağlık da ablasiyla şişko bebek aşkımız olmayacak mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?