Benim de şuana kadar toplam aldığım 6,7 kilo olmuş ama ben daha şimdiden çok ağırlaştım ödem de var bende hafif o mu yapıyor bilmiyorum biraz iş yapıp ayakta kalırsam sonra bütün gün ayak tabanlarım acıyor yere basarken, dizlerim berbat durumda koltuktan rahat kalkamaz oldum, eğilmekse işkence iyi ki çok kilo almamışım o zaman napardım hiç bilmiyorum.
Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..
yaaa muhteşemmmm, bende tavşan istiyorum instagramda sordum birine dönüş yapmadı ,
vaktin olursa ücretli yapmayı düşünür müsün
bu arada ne güzel ya kardeş gibi , arkadaş gibi bir alternatif olmuş
yaaa muhteşemmmm, bende tavşan istiyorum instagramda sordum birine dönüş yapmadı ,
vaktin olursa ücretli yapmayı düşünür müsün
bu arada ne güzel ya kardeş gibi , arkadaş gibi bir alternatif olmuş
Yaparim canim soylemistimde burda artik vaktim var :))) bizim kiza bir suru ordum ama bunu da yapicam pembesini sen model yolla ya da bu boy cok ideal oluyo uyku arkadasi icin
Ben hareketlerini baya hissediyordum 2 gün gözlemlediğimde az ve güçsüz vuruşlar olunca doktora gittim. Kendini yorma dedi, Tatlıya dikkat et dedi dondurma, şekerli yaz meyveleri de dahil , tatlıyı fazla yiyince bebek fazla işer ve suyu artıncada hareketi az hissedilebilir demişti doktorum. Başından beri öyleymiş senin aynı şey değil ama tatlı tüketimine ve dinlenmeye dikkat et bence
Yaparim canim soylemistimde burda artik vaktim var :))) bizim kiza bir suru ordum ama bunu da yapicam pembesini sen model yolla ya da bu boy cok ideal oluyo uyku arkadasi icin
Ayy nasıll sevindim senin bu yaptığın orta boy sanırım değil mi , onun pembesi olabilir veya bu gönderdiğime yakın bişeyde olabilir
Fiyat teslimat burdan söyleyebiliyor musun istersen özelden yaz
Cancagız Allah yardımcın olsun inş en kolay doğumun bu olur
Ben de hep 4 tane çocuğum olsun derdim de ilk gebeliğimde 3 e düşürdüm doğumdan sonra 2 ye de düşebilir
Ayy nasıll sevindim senin bu yaptığın orta boy sanırım değil mi , onun pembesi olabilir veya bu gönderdiğime yakın bişeyde olabilir
Fiyat teslimat burdan söyleyebiliyor musun istersen özelden yaz Eki Görüntüle 2282094