kesinlikle kilo kontrolü esas şimdi önemini gösteriyor, dikkat etmeye devam

Bak canim..uygulamada da 27.hafta yaklasik 900 gr.dir diyo o nasil doktor ki öyle evhamlandiriyor...benimki de pimpirikli ama kilosunu soyledi olmasi gereken ne demistim bosver onu gayet iyi dedi misal..
Bu kullandığınız hangi uygulama

Selamm cınımmmmmmss..bunuda teyze poncigine yaptim kuzenle aramizda 1hafta var anlassak bu kadar olurdu
yaaa muhteşemmmm, bende tavşan istiyorum instagramda sordum birine dönüş yapmadı ,
vaktin olursa ücretli yapmayı düşünür müsün
bu arada ne güzel ya kardeş gibi , arkadaş gibi bir alternatif olmuş

Son düzenleme:
Yaparim canim soylemistimde burda artik vaktim var :))) bizim kiza bir suru ordum ama bunu da yapicam pembesini sen model yolla ya da bu boy cok ideal oluyo uyku arkadasi icin

Valla bu hafta meyvenin dibine vurdum ama maşallah en hareketli oldugu en sert vurdugu bi hafta oldu benimki icin :)

Yaparim canim soylemistimde burda artik vaktim var :))) bizim kiza bir suru ordum ama bunu da yapicam pembesini sen model yolla ya da bu boy cok ideal oluyo uyku arkadasi icin
Ay bildeydim bende kücük prens ve tilkiyi sana yaptırırdım yabancıya gitmezdim :)

Evet daha az hissedecegiz. Hatta sadece eller ayaklar falan harwket edecek. Buyuk hareketler degil de kucuk hareketler hissedecegiz.
Ayy çok alıştım nasıl yapcam o zaman bilmiyorum İçim de hiç rahat etmez heralde ama sağlıkla gelsinler de napalım az hissederiz biz de

Ay bildeydim bende kücük prens ve tilkiyi sana yaptırırdım yabancıya gitmezdim :)

Gülce hanıma ördügüm kucuk prens ve möcügü neyse olsun artik daha oyuncak ördurecek olursa aklinizda olsun yapabilirim

Eklentiler

• 20190625_123427.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190625_123453.webp
    34 KB · Görüntüleme: 50
Ayy nasıll sevindim senin bu yaptığın orta boy sanırım değil mi , onun pembesi olabilir veya bu gönderdiğime yakın bişeyde olabilir
Fiyat teslimat burdan söyleyebiliyor musun istersen özelden yaz

Arkadaşlar bu arada biz yenidoğan sünnetine karar verdik
Hayırlısıyla Doğumdan 2 hafta sonrası gibi tam anlamıyla erkek olacak evimizin yeni reisi
Oglumda sezeyandi 2. gun muayene etti dr hastaneden cikmadan sarilikda olmamisti sunnet oldu oyle ciktik1 haftada iyilesti

Cancagız Allah yardımcın olsun inş en kolay doğumun bu olur
Ben de hep 4 tane çocuğum olsun derdim de ilk gebeliğimde 3 e düşürdüm doğumdan sonra 2 ye de düşebilir
Ayy amin tirsiyorum bu sefer insallah kolay olur 2 cocuk ideal fazlasi cilginlik ya4. Cocuguna hamile konusuyor

Oglumda sezeyandi 2. gun muayene etti dr hastaneden cikmadan sarilikda olmamisti sunnet oldu oyle ciktik1 haftada iyilesti
Ay ne güzel olmuş darısı bize olsun
Maşallah
Bende sezeryan olacağım bakalım herşey istediğimiz gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…