Kızlar bebegimiin hareketlerini cok az hissediyorum. Bugun acile gittim herşey normal dendi. En başından beri cok cok az hissediyorum guclu hareketler degil. Benim gibi olan varmi
Bazen benim de oluyor, genelde kendim hareketli olduğum günler. Doktorum bebeğin hareketlerinden iyi ya da kötü bir çıkarım yapamayız diyor.

Selamm cınımmmmmmss..bunuda teyze poncigine yaptim kuzenle aramizda 1hafta var anlassak bu kadar olurdu
Ay sen ne güzel şeyler yapıyon ya
çok beğendim maşallah ne beceriklisin
15 lira mı ped filan olmasın?
Emici külot yazıyor üstünde yanlış mı almışım dur bi atayım
İçine baktım külot şeklinde ortasında pedi var

Eklentiler

• 3F1211E1-DCDA-47AC-B20F-D12C6D72FB57.webp
    104 KB · Görüntüleme: 53
Ay sen ne güzel şeyler yapıyon ya
çok beğendim maşallah ne beceriklisin

Emici külot yazıyor üstünde yanlış mı almışım dur bi atayım
İçine baktım külot şeklinde ortasında pedi var
Cok tesekkurler :) bu depentindemi cesitleri var yaaa

Ben sana boya isini sorcaktim ya..sacimda ombre var düz koyu rengime dönmek istiyorum doktorum kesinlikle reddedicek dogal boya mi kullaniyorlar ..guvenilir olur mu acaba H honey bunch

Ben sana boya isini sorcaktim ya..sacimda ombre var düz koyu rengime dönmek istiyorum doktorum kesinlikle reddedicek dogal boya mi kullaniyorlar ..guvenilir olur mu acaba H honey bunch
Canım benim kuaförüm kesinlikle boyamıyor
Ben organik boyalar alıp eşime boyattırıyorum
Güvenli mi bilemem ablamda seneler önce hatta organik bile olmayan boyayla boyamıs cok sükür boyunca saglıklı cocugu var
Banu ciftcinin uygulamasını kullanıyorum mesela boyaya karsı değil kesinlikle kendimizi iyi hissetmemiz gerektigini sacta yara bere olmadıgı sürece cok dibe gelmeden organik kullanabilirsiniz vs diyor
Ama işte elli yıl sonrasını kimse kestiremez ben gebeliğimi biraz fazla rahat yasadıgım icin o riski göze aldım
Eger cok beyazın veya kötü durus yoksa yüzdük kuyruguna geldik bekle derim
Bende beyaz cok ve calısıyorum kötü duruyor kendimi kötü hissediyorum diye 3aydan beri boyuyoruz

Benimki de maymun istahlilik ombreyi yaptirdigimds hamileymisim ama cok baslari yeni yeni yerlesirken..yilbasina girdik oylee bir de guzel sarap icmistim bir kadeh Ama hic takmadim kafama..simdi once uzun sactan sıkldim kestirdim sonrada kotu gozukmeye basladi gozume organik alsam diplere surmesem sari tonuna kahve kapatir mi ki bence deriye gelmedigi surece sorun olmaz ya..nerden aliyosun organiigi

Waaayyy gerçekten o, çok çok iyi fiyata almışsın. Metroya gidebilirsem ben de bakayım. Her yerde 30 TL civarı

Aynı şekilde, benim de küçücüktü ve içi görünmezdi. Önce içi görünür oldu, sonra bayağa düzleşti daha komiği içi kahverengi oldu diyorum ya evrim geçiriyoruz resmen. İnşallah dışarı çıkmaz ben o görüntüden çok huylanıyorum, göbeğime bakamam herhalde bi süre

Watsonstan alıyorum
Kapatır tabiki benim beyazlarıda cok güzel kapıyor sadece normal boyadan daha kısa sürede akıyor
Sen gene iyi bir kadeh ben bide yılbaşında 6 haftalık gebeymişim kimyasal gebelikten sonra reglim gecikti diye düşünüyordum ondan anlamamıstım gebe oldugumu o hafta alkolun dibine vurdum partilerde
bende diyorum iciyorum iciyorum niye carpmıyor meger iki kişi iciyormusuz

Benimkinde ara ara ağrı oluyordu ama belimi doğrultamıyodum sonra bi baktım tişörtlerden belli oluyor Dışarı çıkmış azıcık
çok hoş durmuyor zaten daha fazla çıkmaz inş
Waaayyy gerçekten o, çok çok iyi fiyata almışsın. Metroya gidebilirsem ben de bakayım. Her yerde 30 TL civarı
Bez olarak da prima premiumcare aldım çoğu yerde tanesi 80 kuruş metroda 60 kuruş 1nosu
Kedimin mamaları için de gidiyorum sık sık indirim olmasa bile yine en ucuzu orası

ay evet ya dışarı çıkarsa belli oluyor ama bende dışarı çıkacak göbek deliği kalmadı yok oldu

Kızlar biraz özel bi soru olcak
Bundan sonra daha sık gitcez ya doktora özel belge temizliğini nasıl yapıyosunuz hiç bişey gözükmüyor artık sık sık doktora gidilcek diye bi çözüm bulmam lazım siz nasıl başediyonuz
Bi de lazere gittim gebelik öncesi

bende epilasyona gittim ince ve seyrek kaldı devam ettirseydim keşke epilasyonu,
göremiyoruzda aynen, ben doktora gitmeden bir kuaföre ağdaya gideceğim , ama hayatımda ilk kez bu iş için kuaföre gidicem ya çok sevimsiz

Kızlar taç terlik olayını ne yaptınız
Benim ayak no küçük olduğu için üstü boş beyaz havlu terlik aldım bir çiçek bulup yapıştırırım diye düşündüm
Sonra instagramdan bu tacı beğendim sipariş verirken terlik içim bir kaç Çiçek’te göndermisiniz dedim tabi dediler

Yanlız havlu terlik pisleniyor üstüne bişey damlayabiliyor zor giyiliyor fln diyenler oldu alternatif olarak bu terliği aldım defactodan, tuvalete giderken fln giymelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…