Ben terlik crocs larımı götürmeyi düşünüyodum sonra baktım a101 e crocs gelmiş bu hafta bi çift beyaz aldım hem ayaklarım üşümez önü kapalı ve kaymaz.hem sonrada giyerim dediğin gibi havlu terlik pislenir. Senin aldığın bu plastiklerde iyiymiş altları kaymaz değil mi banyoda ıslanırsa vs ona dikkat et canım.
Taç içinde ben sade dümdüz birşey arıyorum ama henüz bulamadım çok abartı lohusa taçları. Ben sabahlık ve geceliklerimi saten şık şeyler aldım bide taçta abartılı bişey olursa çok fazla olucak o yzdn sade bişeyler bulmam lazım.

terlik altı kaymaz gibi duruyor ama dikkat etmek lazım aynen ,
evet geceliklerin şıksa taç sade daha güzel olur
ben hala gecelik almadım 2 güzel gecelik ve sabahlık alacağım
1 pişama takımı var önden düğmeli bir de önden düğmeli şortlu takım var

Ben kızımla kendime takım olarak aldım. Bana havlu terlik, taç ; kızıma patik ve bandana. Aynı renk çiçeklerle süslenmiş kemeraltında 45 TL ye buldum. Tek korkum doğuma kaaar çok fazla şişersem o terlikler zor olur. Bi tane de büyük numara normal bi terlik alıcam

Esimde cok dalga gecmisti meger yeniyila 3kisi girmisiz diyeee..bende 12yi gormeden agzim acik uyumustum neyse ki bugunleri gorebildik

Ceyizime konan tüylü bir babet vardı canım benim ,foto çekimi için onu kullanacağım . Bir de ekstra günlük de kullanabileceğim açık bir terlik almayı planlıyorum hastanede kullanmak için . Taç olayında da çok çiçeğe girmek istemiyorum biraz dış çekim havası veriyor çünkü çiçekli taçlar. Daha orjinal birşey arıyorum

süper olmuş , ben kızım için bişey almadım süslü püslü görürsem alayım

Esimde cok dalga gecmisti meger yeniyila 3kisi girmisiz diyeee..bende 12yi gormeden agzim acik uyumustum neyse ki bugunleri gorebildik
ben yeniyılda hamileliğimi öğrenmiştim , kan tahlilimi henüz yapmamıştım ama hamile olduğuma emindim.
kayınvalidemdeydim bir bebek oyuncağı hediyesi verdim , bu ne dedi yeniyıl hediyesi dedim
açtı oyuncağı görünce bana bir sarıldı hatta 2 kez sarıldı, eşimin kardeşi de annesine diyorki biraz daha kızı zıplatırsan artık hamile olmayacak benim bir düşüğüm olmuştu o yüzden haberi alınca çok sevindi kayınvalide saolsun

süper olmuş , ben kızım için bişey almadım süslü püslü görürsem alayım
Ben de kendime almayacaktım çiçekli vs ama anne kız takım olunca çok hoşuma gitti ve abartılı da değil. Sen de kızına sade düz patik alıp ikinizinkine de aynı çiçeklerden yapıştırabilirsin benim pijama takımlarım toz pembe-beyaz , kızımın hastane çıkışı somon - beyaz kendimi es geçip onunkini uygun renkte aldım anne fedakarlığım şimdiden başladı

bende bu tacı aldım ama bant ve 1 taç daha almayı düşünüyorum eminönüne fln tekrar gidersem süs balon için fln

ay çok güzel isterim aslında ama fazla fazla aldık herşeyden yaa ama hastanede çok güzel olur nerdensipariş verdin
ablama aldırırım belki
Valla bende foto cekmek icin alıcam bide ismine özel bişey yaptırmamıstım ilerisi icinde saklarım
Lohusa_takimlari sayfanın adı

Eklentiler

• FA3639CD-A24B-4D81-8141-206E2ABF2769.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba sitenin ismini ben de öğrenebilir miyim acaba? Aynen böyle sade bir şey arıyordum ama bulamıyordum. Fiyatı da çok iyiymiş.
Evet cok uygun ondan paylastım sizle
lohusa_takimlari diye geciyor ismi

Eklentiler

• F3489A8C-2F68-4FF2-B0D7-D1BC626A1C2F.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 30
Doğru almışsın. 2 sene evvel bende kullandım. Sezaryen olunca çok kanama olmuyor 3tane falan kullandım. Sonra adetimin yoğun olduğu zaman gece kullandım. Hala pakette var, onları götürücem Doğuma
Bende orta boy almıstım olur herhalde 80-120cm bel diyordu benimkinde :)
Cok uyguna almıssın ama
Ben de orta boy almıştım. Aldığımda bu zamanlardaydım iyi hatırlıyorum çünkü eşim 28bitince alışverişe çıkarız deyip o haftaya kadar kaybetme korkusundan hiç birşey aldırmamıştı. Sonra çıkıp toplu alışveriş yapmıştık. Evde denedim yanlarımı çokça sıkı sardı gibi ama Doğumdan sonra tam oldu. Büyük olunca daha da kayabilirdi
Ben doktora sormuştum. Ağda sakıncalı enfeksiyona fırsat verir dedi. Jilet de tahriş eder dedi. Kaş makası gibi bir makasla kısaltmak yeterli dedi. Ama benim içim rahat etmedi, jilet kullandım hep Doğuma kadar kullan atlardan. Lazer nedeniyle de çok da birşey yoktu zaten. Tabi kendin direk eğilme. Bir aynanın karşısında ve alt kısma da yine ayna tutarak yap. Dinlene dinlene yap, zorlanırsan bırak . Doktorlar neler neler görüyor İnan.
Kimisi eşine yaptırıyormuş ama bana pek hoş gelmiyor bu.

son cümlene katılıyorum bana da hiç hoş gelmiyor , korkunç hatta
aynayla görebilecek pozisyon da olmaz bence ya eğilip iki büklem insanın karnı sıkışmaz mı , ağda niye enfeksiyona fırsat versin , en az 1 ay gidiyor hele epilasyona gittiğim için yapınca 2 ay gidiyor bende

Ohh siz kızlarınızla uyumlu uyumlu alın takın takıştırın oğlan anneleri napcak
Sen de maviş maviş alıp takım yapacaksın ben herşeyi pembeli aldıkça eşim iyice bunaldı bi kaç tane de mavi al ya diyor onun hatırı için bir iki tane sarı yeşil zıbın aldım bir iki tane de mavi alıcam.

bende pembiş pembiş darlanıyorum, o yüzden soft renkler aldım sarı, beyaz, somon rengi, toz pembe ,su yeşili, kırmızı lacivertli takım fln karışık bende

Kaç kg ile girmiştin doguma hatırlıyormusun
Ben suanda 64üm

Biziim planimiz dahilinde degildi bu sene..2.yili dolduralim diyorduk evlilikte..flortoz donemi 4yil ama bu yaz baska planlar vardi ama bir yandan da ben sıkılmaya baslamis bebiste bebis diyodum ilk denemede olmus bizim zilli esime sabahin 6sinda uyurken soylemistim hicte oyle romantik bir an yasamadik ben 2 göz 2cesme agliyodum korku endise acabalar...zaman zaman hala alır bir korku..ama olumsuzluk yasamis olsak kimbilir neler hissederdik..insanoglu..kaybetmeden anlamiyoruz bazi seyleri bazen..sonra bunlari dusunup hep iyiki dedim ayri ama kabullenis zor oldu :))) o degilde evlendigimde de cok korkuyordum hamile kalmaktan neyse 1.5 yil bir kaza olmadi yine bizim denememizle oldu ama bundan sonra nasil korunurum artik bilemiyorum cifte korunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…