Kızlar taç terlik olayını ne yaptınız
Benim ayak no küçük olduğu için üstü boş beyaz havlu terlik aldım bir çiçek bulup yapıştırırım diye düşündüm
Sonra instagramdan bu tacı beğendim sipariş verirken terlik içim bir kaç Çiçek’te göndermisiniz dedim tabi dediler
Eki Görüntüle 2282138
Yanlız havlu terlik pisleniyor üstüne bişey damlayabiliyor zor giyiliyor fln diyenler oldu alternatif olarak bu terliği aldım defactodan, tuvalete giderken fln giymelik
Eki Görüntüle 2282141
Merhaba sitenin ismini ben de öğrenebilir miyim acaba? Aynen böyle sade bir şey arıyordum ama bulamıyordum. Fiyatı da çok iyiymiş.Böyle zıbın yaptırmak isteyen varsa 50tl ye yapan bi hesap buldum
Ben siparişi verdim bile
terlik altı kaymaz gibi duruyor ama dikkat etmek lazım aynen ,Ben terlik crocs larımı götürmeyi düşünüyodum sonra baktım a101 e crocs gelmiş bu hafta bi çift beyaz aldım hem ayaklarım üşümez önü kapalı ve kaymaz.hem sonrada giyerim dediğin gibi havlu terlik pislenir. Senin aldığın bu plastiklerde iyiymiş altları kaymaz değil mi banyoda ıslanırsa vs ona dikkat et canım.
Taç içinde ben sade dümdüz birşey arıyorum ama henüz bulamadım çok abartı lohusa taçları. Ben sabahlık ve geceliklerimi saten şık şeyler aldım bide taçta abartılı bişey olursa çok fazla olucak o yzdn sade bişeyler bulmam lazım.
Ben kızımla kendime takım olarak aldım. Bana havlu terlik, taç ; kızıma patik ve bandana. Aynı renk çiçeklerle süslenmişKızlar taç terlik olayını ne yaptınız
Benim ayak no küçük olduğu için üstü boş beyaz havlu terlik aldım bir çiçek bulup yapıştırırım diye düşündüm
Sonra instagramdan bu tacı beğendim sipariş verirken terlik içim bir kaç Çiçek’te göndermisiniz dedim tabi dediler
Eki Görüntüle 2282138
Yanlız havlu terlik pisleniyor üstüne bişey damlayabiliyor zor giyiliyor fln diyenler oldu alternatif olarak bu terliği aldım defactodan, tuvalete giderken fln giymelik
Eki Görüntüle 2282141
Esimde cok dalga gecmisti meger yeniyila 3kisi girmisiz diyeee..bende 12yi gormeden agzim acik uyumustumWatsonstan alıyorum
Kapatır tabiki benim beyazlarıda cok güzel kapıyor sadece normal boyadan daha kısa sürede akıyor
Sen gene iyi bir kadeh ben bide yılbaşında 6 haftalık gebeymişim kimyasal gebelikten sonra reglim gecikti diye düşünüyordum ondan anlamamıstım gebe oldugumu o hafta alkolun dibine vurdum partilerde
bende diyorum iciyorum iciyorum niye carpmıyor meger iki kişi iciyormusuz
Ceyizime konan tüylü bir babet vardı canım benim ,foto çekimi için onu kullanacağım . Bir de ekstra günlük de kullanabileceğim açık bir terlik almayı planlıyorum hastanede kullanmak için . Taç olayında da çok çiçeğe girmek istemiyorum biraz dış çekim havası veriyor çünkü çiçekli taçlar. Daha orjinal birşey arıyorumKızlar taç terlik olayını ne yaptınız
Eki Görüntüle 2282138
Eki Görüntüle 2282141
süper olmuş , ben kızım için bişey almadım süslü püslü görürsem alayımBen kızımla kendime takım olarak aldım. Bana havlu terlik, taç ; kızıma patik ve bandana. Aynı renk çiçeklerle süslenmiş ☺ kemeraltında 45 TL ye buldum. Tek korkum doğuma kaaar çok fazla şişersem o terlikler zor olur. Bi tane de büyük numara normal bi terlik alıcam
ben yeniyılda hamileliğimi öğrenmiştim , kan tahlilimi henüz yapmamıştım ama hamile olduğuma emindim.Esimde cok dalga gecmisti meger yeniyila 3kisi girmisiz diyeee..bende 12yi gormeden agzim acik uyumustumneyse ki bugunleri gorebildik
Ben de kendime almayacaktım çiçekli vs ama anne kız takım olunca çok hoşuma gitti ve abartılı da değil. Sen de kızına sade düz patik alıp ikinizinkine de aynı çiçeklerden yapıştırabilirsinsüper olmuş , ben kızım için bişey almadım süslü püslü görürsem alayım
bende bu tacı aldım ama bant ve 1 taç daha almayı düşünüyorum eminönüne fln tekrar gidersem süs balon için flnCeyizime konan tüylü bir babet vardı canım benim ,foto çekimi için onu kullanacağım . Bir de ekstra günlük de kullanabileceğim açık bir terlik almayı planlıyorum hastanede kullanmak için . Taç olayında da çok çiçeğe girmek istemiyorum biraz dış çekim havası veriyor çünkü çiçekli taçlar. Daha orjinal birşey arıyorum
Valla bende foto cekmek icin alıcam bide ismine özel bişey yaptırmamıstım ilerisi icinde saklarımay çok güzel isterim aslında ama fazla fazla aldık herşeyden yaaama hastanede çok güzel olur nerdensipariş verdin
ablama aldırırım belki
Evet cok uygun ondan paylastım sizleMerhaba sitenin ismini ben de öğrenebilir miyim acaba? Aynen böyle sade bir şey arıyordum ama bulamıyordum. Fiyatı da çok iyiymiş.
Oglan annelerine de var bissürü zıbın takımları :)Ohh siz kızlarınızla uyumlu uyumlu alın takın takıştırın oğlan anneleri napcak
Doğru almışsın. 2 sene evvel bende kullandım. Sezaryen olunca çok kanama olmuyor 3tane falan kullandım. Sonra adetimin yoğun olduğu zaman gece kullandım. Hala pakette var, onları götürücem DoğumaAy sen ne güzel şeyler yapıyon ya
çok beğendim maşallah ne beceriklisin
Emici külot yazıyor üstünde yanlış mı almışım dur bi atayım
İçine baktım külot şeklinde ortasında pedi var
Ben de orta boy almıştım. Aldığımda bu zamanlardaydım iyi hatırlıyorum çünkü eşim 28bitince alışverişe çıkarız deyip o haftaya kadar kaybetme korkusundan hiç birşey aldırmamıştı. Sonra çıkıp toplu alışveriş yapmıştık. Evde denedim yanlarımı çokça sıkı sardı gibi ama Doğumdan sonra tam oldu. Büyük olunca daha da kayabilirdiBende orta boy almıstım olur herhalde 80-120cm bel diyordu benimkinde :)
Cok uyguna almıssın ama
Ben doktora sormuştum. Ağda sakıncalı enfeksiyona fırsat verir dedi. Jilet de tahriş eder dedi. Kaş makası gibi bir makasla kısaltmak yeterli dedi. Ama benim içim rahat etmedi, jilet kullandım hep Doğuma kadar kullan atlardan. Lazer nedeniyle de çok da birşey yoktu zaten. Tabi kendin direk eğilme. Bir aynanın karşısında ve alt kısma da yine ayna tutarak yap. Dinlene dinlene yap, zorlanırsan bırak . Doktorlar neler neler görüyor İnan.Kızlar biraz özel bi soru olcak
Bundan sonra daha sık gitcez ya doktora özel belge temizliğini nasıl yapıyosunuz hiç bişey gözükmüyor artıksık sık doktora gidilcek diye bi çözüm bulmam lazım siz nasıl başediyonuz
Bi de lazere gittim gebelik öncesi
son cümlene katılıyorum bana da hiç hoş gelmiyor , korkunç hattaDoğru almışsın. 2 sene evvel bende kullandım. Sezaryen olunca çok kanama olmuyor 3tane falan kullandım. Sonra adetimin yoğun olduğu zaman gece kullandım. Hala pakette var, onları götürücem Doğuma
Ben de orta boy almıştım. Aldığımda bu zamanlardaydım iyi hatırlıyorum çünkü eşim 28bitince alışverişe çıkarız deyip o haftaya kadar kaybetme korkusundan hiç birşey aldırmamıştı. Sonra çıkıp toplu alışveriş yapmıştık. Evde denedim yanlarımı çokça sıkı sardı gibi ama Doğumdan sonra tam oldu. Büyük olunca daha da kayabilirdi
Ben doktora sormuştum. Ağda sakıncalı enfeksiyona fırsat verir dedi. Jilet de tahriş eder dedi. Kaş makası gibi bir makasla kısaltmak yeterli dedi. Ama benim içim rahat etmedi, jilet kullandım hep Doğuma kadar kullan atlardan. Lazer nedeniyle de çok da birşey yoktu zaten. Tabi kendin direk eğilme. Bir aynanın karşısında ve alt kısma da yine ayna tutarak yap. Dinlene dinlene yap, zorlanırsan bırak . Doktorlar neler neler görüyor İnan.
Kimisi eşine yaptırıyormuş ama bana pek hoş gelmiyor bu.
Sen de maviş maviş alıp takım yapacaksınOhh siz kızlarınızla uyumlu uyumlu alın takın takıştırın oğlan anneleri napcak
bende pembiş pembiş darlanıyorum, o yüzden soft renkler aldım sarı, beyaz, somon rengi, toz pembe ,su yeşili, kırmızı lacivertli takım fln karışık bendeSen de maviş maviş alıp takım yapacaksınben herşeyi pembeli aldıkça eşim iyice bunaldı bi kaç tane de mavi al ya diyor onun hatırı için bir iki tane sarı yeşil zıbın aldım bir iki tane de mavi alıcam.
Kaç kg ile girmiştin doguma hatırlıyormusunDoğru almışsın. 2 sene evvel bende kullandım. Sezaryen olunca çok kanama olmuyor 3tane falan kullandım. Sonra adetimin yoğun olduğu zaman gece kullandım. Hala pakette var, onları götürücem Doğuma
Ben de orta boy almıştım. Aldığımda bu zamanlardaydım iyi hatırlıyorum çünkü eşim 28bitince alışverişe çıkarız deyip o haftaya kadar kaybetme korkusundan hiç birşey aldırmamıştı. Sonra çıkıp toplu alışveriş yapmıştık. Evde denedim yanlarımı çokça sıkı sardı gibi ama Doğumdan sonra tam oldu. Büyük olunca daha da kayabilirdi
Ben doktora sormuştum. Ağda sakıncalı enfeksiyona fırsat verir dedi. Jilet de tahriş eder dedi. Kaş makası gibi bir makasla kısaltmak yeterli dedi. Ama benim içim rahat etmedi, jilet kullandım hep Doğuma kadar kullan atlardan. Lazer nedeniyle de çok da birşey yoktu zaten. Tabi kendin direk eğilme. Bir aynanın karşısında ve alt kısma da yine ayna tutarak yap. Dinlene dinlene yap, zorlanırsan bırak . Doktorlar neler neler görüyor İnan.
Kimisi eşine yaptırıyormuş ama bana pek hoş gelmiyor bu.
Biziim planimiz dahilinde degildi bu sene..2.yili dolduralim diyorduk evlilikte..flortoz donemi 4yil amaben yeniyılda hamileliğimi öğrenmiştim , kan tahlilimi henüz yapmamıştım ama hamile olduğuma emindim.
kayınvalidemdeydim bir bebek oyuncağı hediyesi verdim , bu ne dedi yeniyıl hediyesi dedim
açtı oyuncağı görünce bana bir sarıldı hatta 2 kez sarıldı, eşimin kardeşi de annesine diyorki biraz daha kızı zıplatırsan artık hamile olmayacakbenim bir düşüğüm olmuştu o yüzden haberi alınca çok sevindi kayınvalide saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?