bende pembiş pembiş darlanıyorum, o yüzden soft renkler aldım sarı, beyaz, somon rengi, toz pembe ,su yeşili, kırmızı lacivertli takım fln karışık bende
Ya ben oldum olası pembe hastasıyım pembe de beni çeken bişey var ama pembe dediysem cırt tonlardan ziyade şeker pembe, toz pembe, somon filan. Eşim benim yüzümden pembeden soğudu ama beşik, araba, battaniye gibi eşyaları hep unisex renkler seçiyoruz mecbur belki sonradan bi de oğlan gelir ona da kullanırız diye.

Bence gayet güzel zamanlama hiç üzülme Allah artmamış hemen olmuş ve bak ne kadar hazırmışsın herşeyini hevesle yapıyorsun. Bizimde tam tersi 5 sene de sayısız tedavi ile zorla olduğu için sanırım doğumdan sonra hiç korunmayız doğal yolla hamile kalma şansım çok düşük zaten , olursa da çok güzel olur.

Kaybetmeden anlamıyoruz ama herkesin yolu ve yaşadığı farklı,
en güzel ve anlamlı zaman kişinin kendini hazır hissettiği zaman

evet temel eşyalar unisex olmalı bencede bende aynı şekilde davranıyorum

Yaa ne güzel dusunuyorsan cok güzel acikcasi ben dusunmuyorum buyuk konusmayimda.. var ya inadina daha cabuk olur boyle dusunuyosun ya :) ben de bizimkiler cok ugrasis 2yil olmamisim babam adak falan adamis dodugumda..tekim zaten.. hemen olmaz mantigiyla ilerledim ama tam tersi bizimki mizikcilik zaten esim bendrn cok hazirmis sozde ben dilllendiriyordum ama zirlayan ben oldum cok sükür simdiden iiyiki diyorum zamanlamam cok güzel..is hayatina 30umda geri donebilicem uzatip ara verseydim issiz kalabilirdim bir cok guzelligi oldu cidden.Allah verecegi zamani biiliyor

Kaybetmeden anlamıyoruz ama herkesin yolu ve yaşadığı farklı,
en güzel ve anlamlı zaman kişinin kendini hazır hissettiği zaman
Zorluk yasamayanlar icin sanirim o dogru zaman pek anlasilmiyor hatta ben soyle dusunuyorum zaman gectikce daha korkacaktimm ki hala bazen cocuksuzda yasanirmiydi kismini dusuunuyorum.. kendimde tekim..bencillik biraz belki ama cocuklari cok sevmmeme bu isi yapmama ragmen kendimden korkuyordum..hic hazir hissetmeyecegime eminim :) bunun hazir bulunmuslugu var mi kisiden kisiye degisir mi bilmiyorum..ben olduktan sonra alistim evladima..hatta yeni yeni tekmeleri yedikce..simdi iyi bir anne olurmuyum kismini dusunuyorum mesela..yine korkuyorum ama isin icine girmeden ogrenilmiyor ne kadar kitap okursan oku hazirim dersen de..onuda basaririm diyorum

İnsan kendini hazır hissettiğinde istediğinde, çok istediğinde olmadığında sabretmek ve tevekkül etmek gibi müthiş erdemlerle başbaşa kalıyor. Zorluk ve tedirginlik sonrası kavuşunca insan istediğine , daha kıymetli ve özel oluyor aslında bunu demek istedim. İnanılmaz bir farkındalık. Bazı durumlarda ekstra çaba efor gerekiyor ama bunlar kişiyi çok olgunlaştırıyor. Allah isteyen kimseyi kucağı boş bırakmasın, aratmasın inşallah Seninkide evet farklı bir tecrübe demekki aniden olması lazımmış , herşeyde bir hayır var

Kesinlikle :) bende ayni seyden bahsettim zaten elbette sukrediyorsun ama olumsuzluklarla karsi karsiya kalip kazaninca cok baska olmustur..her seye sukurler olsun..hepimizin imtihani farkli bende ikili taramalarda sorun yasadigimda anladim evlat ne demek.. aminnnn Allah isteyen kim varsa saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin

Evet bende risk göründüğünde çok farklı şeyler hissettim 1 kez olunca başından sonuna kadar hatta ölene kadar annelik çok başka biley bakalım neler görücez

İlk gebeliğimde riskliydi ve hep kendim ayna tutarak yaptım. Önce boy aynasında pubik bölgeyi, sonra bir karıştan biraz daha büyük bir aynayı yere koyup ayaktan aynaya bakarak hallettim hep. Işık bol olmalı tabi, bir yerini kesmemek için.
Geçen hafta hazır duştayken sadece pubik alayım dedim aynasız. İstemsiz biraz içime çektim Karnım kasıldı
Ay kadın olmak zor ya herşeyiyle offf
Kaç kg ile girmiştin doguma hatırlıyormusun
Ben suanda 64üm
20 kg almış olarak totalde 80la girdim. Doğumdan çıktığım gün 76 idim
Boyum 169cm

Ay olur o zaman 70le gitsem doguma orta beden tam gelir

Kızlar göbeğimde ki damarlar çok belirginleşmiş ilk kez farkettim nedendir acaba yani yeşil olmasalar harita gibi çatlamak üzereyim derdim

Kızlar göbeğimde ki damarlar çok belirginleşmiş ilk kez farkettim nedendir acaba yani yeşil olmasalar harita gibi çatlamak üzereyim derdim
Bende de baya baya belirgin bikaç aydır öyle hatta
Kırmızıya dönmesin diye yaglanıp kremleniyorum bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…