Aynı boydayız beni düşün şuan 65.5 im böyle giderse yandım ki ne yandım gözüme çok hantal geliyorum hele evde
Ay aynı sayılır kilomuzda boyumuzda cok iyi anlıyorum seni zaten gebeligin verdigi bi yorgunluk halsizlik agırlasma var birde bu öne dogru büyümek dengeyi sasırtıyor

yesilus
sen kaç kilo oldun en dikkatlimiz
6.5 kilo almışım ama artık kilo durmuyor aldığım kiloyu vücut kabullenmeye geçmeden yeni rakamlar görmeye başlıyorum sürekli çıkışa geçti bakalım yarında 6.5 kilodamıyım sanmıyorum 47 ile başladım 53.5 oldum boyum kısa Allah sonumuzu hayır etsin

Ohh siz kızlarınızla uyumlu uyumlu alın takın takıştırın oğlan anneleri napcak
Ayynisini bende yazicaktim hayat bu kız annelerine güzel abi. Bı arkadaşım demişti zaten oğlan olunca herseyde hevesim kalmıştı diye bende şimdiden iç çeke çeke bakiyom şimdiden bıcır bıcır takılmaya başladılar maşallah ne güzel...

Normalde idrar kaçıranlar için üretilmiş bir ped ama kanama için de kullanilabiliyor. Aksine idrar kaçıranlar için oldugu için daha dayanıklı. İyi sıvı tutuyor yani. 3 beden ölçüsü var benim boyum 155 kilom 70-80ken en büyük ölçüyü kullandım. Yine en büyük ölçüyü alacağım

Bu ara herkesin üstünde lcw baba oğul kombini pembe tişörtlerden görüyorum ben de

Ben de boş günlerimde evde kalakalıyorum, ne yapsam şaşırıyorum, hiç bi şey yapmadan gün geçiyor. Çalışmanın stresi çok ayrı, ben bu sene gerçekten ruhen yoruldum. Şimdi de çalışmaya başladığım zaman ne yapıcam diye düşünüp duruyorum, imkanım olsa 2 sene ücretsiz izne ayrılırdım, sonra kreşe verir işime devam ederdim. Kadın da tutmuyorum inatla, eve yabancı sokmak istemiyorum, eşim yardım ediyor hamileyim diye, öncesinde umursamıyordu. İkinci çocuğu istiyorum ama ne kadar yıpratıcı olabileceğini de tahmin edebiliyorum.

Bu ara herkesin üstünde lcw baba oğul kombini pembe tişörtlerden görüyorum ben de
Kombin şart değil ama neye el atsan kız eşyaları çok cicili erkek eşyaları sınırlı. Helede şu bebe mavisi rengini oldum olası sevmem. Henüz bişey almadım ama baktığım şeyler su yeşili gri sarı yani pembe hariç her renk okey benim için ama piyasada sınırlı. İnstada şu sayfayı beğendim erkekler için alternatif şeyler var tavsiye ederim. Bu hastane çıkışını alicam inşallah

Bu arada az önce yazmayı unutmuşum erkekler için olanı var bir de kadınlar için olanı. Ona da dikkat edin alırken

Kızlar bebek bakım çantası alan var mı? Sırt çantası modelleri daha mı rahat olur? Ben bi tane çantacıda bakmıştım sırt çantası tipi olan çok ağırdı, daha hafif olan markalar var mıdır ki?

Bugun eksikleri tamamladim suvenden pijama takimi aldim yari fiyatinaydi 109 tlye geldi beli lastikli hosuma gitti istersen sikabiliyorsun sleepy yenidogan islak mendil aldim uni baby yenidogan islak mendille icerikleri ayni 25 tl idi carrefour da 3 lu, emzik aldik nuk aldim denicem emmezse chicco avent fln alirim e bebekten muslin ic camasiri emzirme sutyeni gogus pedi aldim ic camasirlari cok kaliteli cikti hemde ucuz 2 tanesi 14 tl yuksek bel dikis yerimede gelmez terlik aldim flo dan polarisin ici yumusacik hava yastikli gibi o da 50 tl fln bi deterjani unutmusum o kaldi

Ay bugun aklımdan gecti sırt cantası ne almalı diye
Bebek cantası arabanın yanında set halindeydi ama sırt cantası daha cok iş görür

Ben normalde de sırt çantası kullanmayı severim 2. Bebeğimde o nedenle sırt çantası şeklinde aldım taşıması daha rahat ve dengeli oluyor. Kola takılan o kolu zorluyor.

Cocuk olunca hatta biraz ayaklaninca ev cok pisleniyor tek cocuk cok farketmiyorda benim evde temizlik suya yazi yazmak gibi ayy bugun dedim ki akli olan tek cocuk yapsin bazen boyleyim bazen deviyi ki varlar diyorum annelik yari delilik oluyor 3 sene cocuga bakmak en iyisi oyle bir imkanin varsa degerlendir bence sonra da aynen devam edersin o okula sen ise cok onemliymis ilk 3 sene pedagoglar oyle diyor

Yine bir kendini tutamayanlar kulubü kizlar ben bu takimlari aldim.tavsanli tulumu aldim..kayinvalidem aradi az once hastane cikisi alayim dedi bende ekstra zaten sapka baddaniye koyuyolar ben aldim tulum cok zaten az giyecek dedim almayiyimmi dedi bende sen icinden geliosa al ama gerekte yok aldim ben dedim..ne eksik dedi bakim malzemeleri dedim ben onlardan anlamam dedi(sorsa bir mustela seti bile isimi gorurdu )iyi dedim :) bir miktar para vermisti sagolsun bebek arabasi icin..ama bu hastane cikisi bana kutulu suslu falan cok gereksiz ve sacma geliyo 3 takim var elimde zaten ne gerek var ki? Bu fikirde eltimden cikti esimde orada bile ilgiyi kendisine cekecek dedi cidden ilk kiyafeti ve elbette ben zevkime gore giydirmek isterim ne sacma hastane cikisi almak istemeleri..giydirmesen ayri bir dert...valla azicik bozuldu gibi telefonda amaa napayim..gereksiz fazlalik,israf yani..hastanr cikidi nedir..tulum zibin iste zaten doldurduk ala ala..heves ediosan al dedimm ama ayipmi ettim..e onun yerine madem ihtiyac soruyosun soyluyorum

Eklentiler

• 20190625_215812.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…