Yine bir kendini tutamayanlar kulubü
kizlar ben bu takimlari aldim.tavsanli tulumu aldim..kayinvalidem aradi az once hastane cikisi alayim dedi bende ekstra zaten sapka baddaniye koyuyolar ben aldim tulum cok zaten az giyecek dedim almayiyimmi dedi bende sen icinden geliosa al ama gerekte yok aldim ben dedim..ne eksik dedi bakim malzemeleri dedim ben onlardan anlamam dedi(sorsa bir mustela seti bile isimi gorurdu )iyi dedim :) bir miktar para vermisti sagolsun bebek arabasi icin..ama bu hastane cikisi bana kutulu suslu falan cok gereksiz ve sacma geliyo 3 takim var elimde zaten ne gerek var ki? Bu fikirde eltimden cikti esimde orada bile ilgiyi kendisine cekecek dedi cidden ilk kiyafeti ve elbette ben zevkime gore giydirmek isterim ne sacma hastane cikisi almak istemeleri..giydirmesen ayri bir dert...valla azicik bozuldu gibi telefonda amaa napayim..gereksiz fazlalik,israf yani..hastanr cikidi nedir..tulum zibin iste zaten doldurduk ala ala..heves ediosan al dedimm ama ayipmi ettim..e onun yerine madem ihtiyac soruyosun soyluyorum