Ay evet haklısın benim ablam bir hastane çıkışı almıştı kayınvalide de almak istedi alışverişe çıktığımızda 2 tane gerek Yok dedim başka başka setler aldık daha çok işime yaradı yani

Kızlar iyi akşamlar ben sırt çantası aldım hepsiburadadan. Instadan ve cantacilardan cok baktım. Ama aldığım çantayı kullanan yorumları çok iyiydi sizde bakın mutlaka. İçi termoslu olanlardan. Gercekten içi cok guzel kocaman ve bebem arabasina asmak için aparatini da gonderiyolar bide plastik bi bez canta kirli bez yada çöp koymak icin. Ben bebem arabam siyah diye siyah aldım ama 5 6 renk seçeneği vardı. Aldım kefilim gayet güzel

Eklentiler

• Screenshot_20190618-002454.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 56
Yani cok gereksiz onu alacaaklarina keske gercekten ihtiyacim olani almaya calissalar kiyafet kusuyoruz zaten

Boşken hafif mi canım? Ben bu model de başka marka baktım boşken bile acaip ağırdı

Bende bu tarz çanta düşünüyorum içi çok kullanışlı sadece bir tık büyük bana

Onu da alsam da hastane çantası hazırlarken bebeğin eşyalarına oraya koysam diyorum

Çok mantıklı düşünmüşsün bende o şekilde yapmayı düşünüyorum. Hepsiburada dan baktım bende skip hop diye bir marka var herkes onu tavsiye etti bana çok kaliteli ama fiyatı çok yüksek o yüzden hala almadım takip ediyorum belki güzel bi indirim olursa alıcam inşallah. Uyduruk bişeyde almak istemiyorum bikaç ay sonra elimde kalmasın sonuçta en az 2 sene kullanılcak bişey bebek bakım çantası ve tepe tepe kullanılır resmen.

Bende bu tarz çanta düşünüyorum içi çok kullanışlı sadece bir tık büyük bana
Aslında hep anneleri görüyorum hem kendi cantaalri hemde koca koca bebek cantalari var.bunu ikimizde kullaniriz hem kendi cüzdanımı kişisel eşyamı hemde çocuğumunkiler. Ama cok minyon arkadaşlarda nasil durur bilmem ben enine boyuna biri olduğumdan beni başkası kesmezdi

Anladııım çok teşekkür ederim. Ondan almayı düşünüyorum çünkü ne olur ne olmaz, bi de pedi birinin değiştirmesi gerekiyor o daha zor olur. Bunu alacağım teşekkürler

sen deyince baktim birini çok beğendim
birkac alone da var alinabilir
ama trendyoldan sipariş edip evde bi bakmayı düşünüyorum skip hop sen yakindan gördün mü

Kizlar benim galiba ilk aldigim sey sirt cantasiydi instagramda muca diye bir sayfa var, biraz pahali, pazarlama kurbani olmus olabilirim ama hosuma gitti. Bir bakin isterseniz ama o fiyatlara pek cok alternatif vardir eminim.

Okiedog u duydum bende hep seninkinede bakayım :)

Bana bu da hem kullanışlı hem de fiyat olarak uygun gibi geldi. Yorumları okudum kullananlar çok memnun içi bayağa fazla eşya alıyormuş. Weego yu da beğendim.

İki sene hakkım var ama eşimin maaşıyla geçiremeyiz canım, 11 senedir de kimseden yardım almadan yaşıyorum, zor artık. Ha eşim benden çok kazansaydı olurdu, ödemelerimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…