Ben dependi uzun süre kullandım bir ara spiral taktirmistim o spiral bana uymadı ve sürekli kanama yaptı o nedenle kullanmıştım. Çok rahat oluyor bence. Adet dönemlerinde de hep onu kullanmaya başlamıştım. Çok sicaklarda bel kismi biraz terletebiliyor ama çok rahatsız etmiyor. Lohusalikta yine kullanacağım. Öneririm
Bir paket gördüm 9'lu, onu aksak yeter belki. Yengeme hastanede ilk hasta bezi bağlamışlardı sezeyandan sonra, 11 yıl önce, doktoru devlette de çalıştığı için doğum orda olmuştu, ben yardım ettim değiştirmesine ve bayaa gerekliymiş diye düşünmüştüm. E-bebekte lohusa pedleri de gördüm, bir de onlardan alıcam, bizim ultra inceler yetersiz kalırmış.
Kızlar benim yine bir anda kanamam oldu fazlaca. Ciğer geliştirici ve progestan iğne yapıldı. Şuan kan kaybından çok halsizim. Eylül’ü görmemiz mümkün değil ama Ağustos’a sağ sağlim ulaşsak diye bakıyoruz. En azından 34ü bitirsek Dua edin bizim için nolur.
Aile hekimi önermişti dr a sormadım bida ama kan tahlilinde d3 hemen yükselmiş bende sasirmistim 23 tu bi ay önce her ay baktiriyom şuan 34 sizce bu kadar çabuk yükselmesi sıkıntı olur mu
elimle karnima dokundugumda pit pit kalbi miydi acaba dedim 8-10 vurus hissettim. Sonra twkar dokundum yine ayni. Sonra dondu bir taraflarini ama neresini anlamadim.
bana bu aralar yemek yapmak cok zor geliyor. Disarda yiyince mideme dokunuyor. Disarida yemeyince ac kaliyorum. Sonra da aksam yemegini abartiyorum. Zaten bu hafta baya kilo aldim. Bizom artik haftaya 7 bite ek ve geroye 2 ay kalacak doguma. Ay cok az kaldi ve alinacak cok sey var. Oldugu kadar olur artik ne yapalim.
Benim kızım da bayaa hareketli ama artık azalıyo gibi sanki. Annem yeri daraldikca daha az hareket etmeye başlayacak diyo tecrübeli olan anneler doğru mu acaba bu yani büyüdükçe daha mı az hissedicez
Kızlar göbek deliğiniz ne durumda
benimki küçüktü zaten , şimdi delik kısmı dümdüz oldu , bir sonraki süreçte ne olacak merak ediyorum ama dışa çıkacak bir göbek deliğim yok dümdüz şuan enteresan bir tip oldu
Kızlar biraz özel bi soru olcak
Bundan sonra daha sık gitcez ya doktora özel belge temizliğini nasıl yapıyosunuz hiç bişey gözükmüyor artık sık sık doktora gidilcek diye bi çözüm bulmam lazım siz nasıl başediyonuz
Bi de lazere gittim gebelik öncesi
Kızlar bebek bakım çantası alan var mı? Sırt çantası modelleri daha mı rahat olur? Ben bi tane çantacıda bakmıştım sırt çantası tipi olan çok ağırdı, daha hafif olan markalar var mıdır ki?
Zahide kucuge giden bin pisman instagramda fenomen olunca baska sehirlerden bile geliyormus ve yogun oldugu icin zaman ayiramadiklarini degistirmek zorunda olduklarini yazmislar happymom diye bir uygulamada..yinede arastirin tabii ama cogu hastasini tanimiyormus yogunluktab yoksa doktorluguna diyecek yok.benimki ayla aktülay medicanada riskli gebelik uzmani.henuz 3 ay once arkadasim dogum yapti..bir kac kisiyle daha konustum riskli gebeliklerde bile sagsalim kucagina vermis kadinin oyle olunca icime sindi ama tabi kotu yani en ufak seyde tedirgin etmeleri..bir degeri yuksek buldu mesela nipt testi yaptirdik icimize kurt dusurdu falan..
zahide küçük takipli hastası olarak yazıyorum mükemmel bir doktordur. bir kere gidecek olursanız anlarsınız ne demek istedğimi. doğumuma çok az kaldı üzülüyorum artık onu göremiycem diye. sadece biraz yoğun ama her hastasına gereken özeni, ilgiyi fazlasıyla gösterir, aklında hiçbir soru kalmaz muayene sonunda:) ben kesinlikle tavisye ederim.
Anladııım çok teşekkür ederim. Ondan almayı düşünüyorum çünkü ne olur ne olmaz, bi de pedi birinin değiştirmesi gerekiyor o daha zor olur. Bunu alacağım teşekkürler
Aile hekimi önermişti dr a sormadım bida ama kan tahlilinde d3 hemen yükselmiş bende sasirmistim 23 tu bi ay önce her ay baktiriyom şuan 34 sizce bu kadar çabuk yükselmesi sıkıntı olur mu
Cabuk yükselmesi değil de günlük alınması gereken max bir doz var. Kadın doğumcunuza yakın zamanda danışın Artik 30un üzerinde ise dozunu baya bir azaltır yada bıraktırır. Bence ilk fırsatta danışıp ona göre kullanın. Bir de damlanın adının coledan olduğunu özellikle belirtin. Çünkü coledandaki doz miktarı devit-3 damladan daha yüksek.
Pudralar zaten zararlı canım.
Gözenekleri kapatıyor. Ben kızıma hiç kullanmadım evime de hiç almadım
Ama annemler yengemler sağolsunlar bi güzel kullanıyorlardı
Çocukların koltuk altına, bacak arasına
Pişik olmasın filan diye
Çok şükür pişik hiç olmamıştı kızım,
birde çocukları pişik kremine sakın alıştırmayın size tavsiyem