Ben hiç kullanmadım yanıma alırım eğer rahat edersem kullanırım bende

Ebebekte mi vardi 9 lu gece pedide alicam yanıma

Inşallah sağlıcakla gelirsiniz o haftalara Allah yardımcın olsun

Coledanin d vitamini dozu devit-3 damlaya göre daha yüksek. Kadın dogumcunuz mu 10 damla önerdi aile hekiminiz mi? Bir daha danışın isterseniz dozunu
Aile hekimi önermişti dr a sormadım bida ama kan tahlilinde d3 hemen yükselmiş bende sasirmistim 23 tu bi ay önce her ay baktiriyom şuan 34 sizce bu kadar çabuk yükselmesi sıkıntı olur mu

Banada yemek yapmak cok zor geliyo hele bu sıcaklarda bende 2 haftadır o ritmik pıt pitlari dinliyorum sanirim hickiriyo

Benim kızım da bayaa hareketli ama artık azalıyo gibi sanki. Annem yeri daraldikca daha az hareket etmeye başlayacak diyo tecrübeli olan anneler doğru mu acaba bu yani büyüdükçe daha mı az hissedicez
Az değilde yine hissedicez ama el kolu ayaklarını daha net hissedicez benimkide vurmaları bitti gibi arada vuruyo şuan dönüyo dalgalaniyo kıvır kıvır

Benimkide dışa cikti bol tişört giyince belli olmuyo ama dar giyince belli oluyo

Ağda yaptırıyorum ben uzun zamandır suandada ayda bir gidiyorum azaliyo zaten zamanla

Ben ebebekten aldim geçen ay indirimdeydi sırt çantası ici baya bi eşya alır

zahide küçük takipli hastası olarak yazıyorum mükemmel bir doktordur. bir kere gidecek olursanız anlarsınız ne demek istedğimi. doğumuma çok az kaldı üzülüyorum artık onu göremiycem diye. sadece biraz yoğun ama her hastasına gereken özeni, ilgiyi fazlasıyla gösterir, aklında hiçbir soru kalmaz muayene sonunda:) ben kesinlikle tavisye ederim.

Anladııım çok teşekkür ederim. Ondan almayı düşünüyorum çünkü ne olur ne olmaz, bi de pedi birinin değiştirmesi gerekiyor o daha zor olur. Bunu alacağım teşekkürler
Bu arada bu konuştuğumuz dependin kilot şeklinde olanı. Çıkarırken yandan yırtılıp çıkarılıyor diğeri kilot gibi giyiliyor bilginiz olsun

Aile hekimi önermişti dr a sormadım bida ama kan tahlilinde d3 hemen yükselmiş bende sasirmistim 23 tu bi ay önce her ay baktiriyom şuan 34 sizce bu kadar çabuk yükselmesi sıkıntı olur mu
Cabuk yükselmesi değil de günlük alınması gereken max bir doz var. Kadın doğumcunuza yakın zamanda danışın Artik 30un üzerinde ise dozunu baya bir azaltır yada bıraktırır. Bence ilk fırsatta danışıp ona göre kullanın. Bir de damlanın adının coledan olduğunu özellikle belirtin. Çünkü coledandaki doz miktarı devit-3 damladan daha yüksek.

Günaydinnnnn kizlaaaar instada okudugum bir haberi paylasayimmmm..bende vardi imha edecegimm

Eklentiler

• Screenshot_20190626-073356_Instagram.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20190626-073614_Instagram.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20190626-073906_Chrome.webp
    39 KB · Görüntüleme: 36
Günaydinnnnn kizlaaaar instada okudugum bir haberi paylasayimmmm..bende vardi imha edecegimm
Pudralar zaten zararlı canım.
Gözenekleri kapatıyor. Ben kızıma hiç kullanmadım evime de hiç almadım
Ama annemler yengemler sağolsunlar bi güzel kullanıyorlardı
Çocukların koltuk altına, bacak arasına
Pişik olmasın filan diye
Çok şükür pişik hiç olmamıştı kızım,

birde çocukları pişik kremine sakın alıştırmayın size tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…