Günaydın kızlar
Dün tahlil sonuçlarım çıktı
Kanım 13,5 idi şimdi 13 olmuş.
Kan ilacı kullanmıyorum bu arada.
Kızımda düşüktü kanım devamlı ilaç kullandım
Birde enteresan bişey oldu
Benim idrarımda protein kaçağı çıkar rahatsızlığımdan dolayı.
Kızımda hamileykende hep vardı.
2 ay önce 2 artı olan protein dün eksiydi şok oldum
Günaydın kızlar
Rutinim olan işler bile beni yormaya, bel ağrısı yapmaya başladı bulaşık bile. Sıcaklar bir ayrı zorluyor zaten. Dün pestil halde yattım resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Pudralar zaten zararlı canım.
Gözenekleri kapatıyor. Ben kızıma hiç kullanmadım evime de hiç almadım
Ama annemler yengemler sağolsunlar bi güzel kullanıyorlardı
Çocukların koltuk altına, bacak arasına
Pişik olmasın filan diye
Çok şükür pişik hiç olmamıştı kızım,
birde çocukları pişik kremine sakın alıştırmayın size tavsiyem
Sana katiliyorum. Benim kizdayken pisik kremi bitmedi hic. Cok az kullandim cunku. Gwrek kalmadi.Pudra da kullanmadim. Zeytinyagi surdum hep. Bebekler hassas diye nekadar cok ustune titrersek bir okadar daha hassaslasiyorlar sanki.
Sana katiliyorum. Benim kizdayken pisik kremi bitmedi hic. Cok az kullandim cunku. Gwrek kalmadi.Pudra da kullanmadim. Zeytinyagi surdum hep. Bebekler hassas diye nekadar cok ustune titrersek bir okadar daha hassaslasiyorlar sanki.
En güzelini yapmışsın canım
Doğru diyorsun bende öyle çok üzerine düşmedim.
Çocuğun kıyafetlerini bile bi iki kez ayrı yıkadım sonra normal çamaşırlarla birlikte yıkadım.
Yoksa çocuk gitgide hassas olmaya başlıyor, sonra alerji filan başlıyo
Kafayı fazla kurcalamamak çocuk bakmakta çok yardımcı oluyor
Günaydın kızlar
Rutinim olan işler bile beni yormaya, bel ağrısı yapmaya başladı bulaşık bile. Sıcaklar bir ayrı zorluyor zaten. Dün pestil halde yattım resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bugun eksikleri tamamladim suvenden pijama takimi aldim yari fiyatinaydi 109 tlye geldi beli lastikli hosuma gitti istersen sikabiliyorsun sleepy yenidogan islak mendil aldim uni baby yenidogan islak mendille icerikleri ayni 25 tl idi carrefour da 3 lu, emzik aldik nuk aldim denicem emmezse chicco avent fln alirim e bebekten muslin ic camasiri emzirme sutyeni gogus pedi aldim ic camasirlari cok kaliteli cikti hemde ucuz 2 tanesi 14 tl yuksek bel dikis yerimede gelmez terlik aldim flo dan polarisin ici yumusacik hava yastikli gibi o da 50 tl fln bi deterjani unutmusum o kaldi
Çok mantıklı düşünmüşsün bende o şekilde yapmayı düşünüyorum. Hepsiburada dan baktım bende skip hop diye bir marka var herkes onu tavsiye etti bana çok kaliteli ama fiyatı çok yüksek o yüzden hala almadım takip ediyorum belki güzel bi indirim olursa alıcam inşallah. Uyduruk bişeyde almak istemiyorum bikaç ay sonra elimde kalmasın sonuçta en az 2 sene kullanılcak bişey bebek bakım çantası ve tepe tepe kullanılır resmen.
Ben de skip hopu takip ediyom neredeyse 3 aydır hiç indirime girmedi
Bi magazada şunu inceledim çanta genel olarak çok hoşuma gitti başka desenlisi olursa indirimde onu bekliyom
Günaydın kızlar
Dün tahlil sonuçlarım çıktı
Kanım 13,5 idi şimdi 13 olmuş.
Kan ilacı kullanmıyorum bu arada.
Kızımda düşüktü kanım devamlı ilaç kullandım
Birde enteresan bişey oldu
Benim idrarımda protein kaçağı çıkar rahatsızlığımdan dolayı.
Kızımda hamileykende hep vardı.
2 ay önce 2 artı olan protein dün eksiydi şok oldum
Maşallahh hep böyle devam etsin
Ben kan ilacı kullandığım halde 14 ten 12 ye düşmüştü gecen ay da 11 e düşmüş 10 un altına düşmediği sürece ilacı kullanmaya evde devam et dedi
Niye bukadar düşüyor ki ben de anlamadım
Bi magazada şunu inceledim çanta genel olarak çok hoşuma gitti başka desenlisi olursa indirimde onu bekliyom
Ben kan ilacı kullandığım halde 14 ten 12 ye düşmüştü gecen ay da 11 e düşmüş 10 un altına düşmediği sürece ilacı kullanmaya evde devam et dedi
Ben de kızımda zeytinyağ kullanmıştım ama o zamanlar iyi bir yerden beş kiloluk bir teneke almıştım. Şimdi nereden bulurum bilmiyorum. Marketten alacağımız da iş yapar mı sence?
Çocuk ihtiyacı olan kanı senden alıyor canım.
Akşam kan ilacını 9 gibi iç ve sonra hiç bişey yeme, faydasını görürsün
Ben tok karnıma kullandığım için akşamları böyle yapardım
İşe yaramıştı
Agırlıgına hic dikkat etmedim desem
Ama hem elde hem kolda hem omuzda tasınabilir olması benim icin avantaj
Cok fazla gözü var ici geniş bunlarda dikkat ettiklerimdi
Sumo modeline baktım buarada
Kizlar benim galiba ilk aldigim sey sirt cantasiydi instagramda muca diye bir sayfa var, biraz pahali, pazarlama kurbani olmus olabilirim ama hosuma gitti. Bir bakin isterseniz ama o fiyatlara pek cok alternatif vardir eminim.
Mucaya baktım çok güzel çok tatlı koyu yeşil olanı beğendim. Boyutu orta heralde diğerleri gibi kaba değil, ama set halinde 385 TL sen nekadara almıştın çok ya ama şimdi bunu beğendim ya başka hiçbiri görünmez gözüme
Nuhra2
Kızlar elinize bir kemer alın ,uzun şal yada pilates bantı. İki elinizle onu açıp gerin yukarı kaldırın kollarınız gergin hiç dirsekleri bükmeden önce ön tarafa indirin sonra tekrar yukarı kaldırıp arkaya belinize kadar indirin
bilmiyorum tarif edebildimmi ama çok basit bir hareket
omuz , sırt bel için en basit ama etkili yöntem bende çok işe yarıyor.
birde buna benzer hafif yoga hareketleri var tek başınıza yapmak sakıncalı gelebilir ama hamile hareketleri çok yavaş ve hafif rahatlamaya birebir
Ben de kızımda zeytinyağ kullanmıştım ama o zamanlar iyi bir yerden beş kiloluk bir teneke almıştım. Şimdi nereden bulurum bilmiyorum. Marketten alacağımız da iş yapar mı sence?
Nuhra2
Kızlar elinize bir kemer alın ,uzun şal yada pilates bantı. İki elinizle onu açıp gerin yukarı kaldırın kollarınız gergin hiç dirsekleri bükmeden önce ön tarafa indirin sonra tekrar yukarı kaldırıp arkaya belinize kadar indirin
bilmiyorum tarif edebildimmi ama çok basit bir hareket
omuz , sırt bel için en basit ama etkili yöntem bende çok işe yarıyor.
birde buna benzer hafif yoga hareketleri var tek başınıza yapmak sakıncalı gelebilir ama hamile hareketleri çok yavaş ve hafif rahatlamaya birebir
Bi iş yapıyorum, bi oturuyorum
Oturunca tekmeler havada uçuşuyor
Havada da karada da rahat yok kuzum
Alıştık birbirimize
Geçinip gidiyoruz hem şunun şurasında ne kaldı dimi