Ben zeytinyagımı nova vera dan alıyorum ama biraz pahalı gelebilir
Ama kefilim ödüllü zaten
Bizde hep tariş oluyor canım
Bebeklerimize gerek kalmazsa yemeklerde kullanırsınız

Ben zeytinyagımı nova vera dan alıyorum ama biraz pahalı gelebilir
Ama kefilim ödüllü zaten
sugarpare Bizde Mehmet CÖMERT (Ayvalık) kullanıyoruz yılda 20 kg anca yetiyor, sonra yeni mahsul. Buda ödüllü Türkiyenin en iyi 3.zeytinyağı ödülü var , sadece bebek için değil günlük hayatta kullanmayı düşünürsen diye detay verdim. Fiyatıda bu sene 41 di yanılmıyorsam yalan olmasın toplu aldığımız için ailece 100 kg fln indirim yapıyorlar

İlk defa duydum bu adamı
Ayhan sicimoğlu nu denedik mesela
İlk serisi cok güzeldi sonra bozdu

sen deyince baktim birini çok beğendim
birkac alone da var alinabilir
ama trendyoldan sipariş edip evde bi bakmayı düşünüyorum skip hop sen yakindan gördün mü

Bende skip hop forma modelini beğendim canım ama onu hiç yakından görmedim. Kola asılan bi modeli var onu gördüm gayet hafif güzeldi. Bu arada hepsiburada da trendyoldan az bişey daha ucuzdu geçenlerde ama şu anda nedir bakmadım.

Benim de11 e düşmüş kanım nasıl düşüyor anlamıyorum adet de görmüyoruz nereye gidiyo bu kan
Ben de tatlı bi parazit gibi düşünüyom içine çekiyor bizi resmen
Ben gece yatmadan alıyodum hem aç oluyodum tok karna mı almalıyım
Evet bu da çok güzelmiş sen minyon tiplisin bu sana daha çok gider alırsan bize de fotosunu at tipini beğendim
Çok doğru söylüyon yürüyüş yaptığım günler o kadar rahat uyuyorum ki sadece tuvalete kalkıyom
Ama hiç bişey yapmazsam ağrılar gece çok uyandırıyor

Zevklerimiz ayniymis, benimki de koyu yesil ara ara indirim oluyo ben aldigimda 270 liraydi. Aslinda ben bir tik daha buyuk bir sey bekliyodum. Canta ufak gibi. O fiyata muhtemelen daha kullanisli cantalar alinabilir diye dusunuyorum simdi. Ama mucanin normal sirt cantasi gibi gozukmesi de hosuma gidiyo...

Cok zorda kalırsam bende marmarabirlik veya tariş alıyorum ama bu nova vera gercekten kokusunu ceke ceke yiyorum :)
Gebeliğimin ilk 3ayını iştahsızlık nedeniyle kahvaltıda sadece limon suyu eklenmiş zeytinyağına ekmek banarak geçirdim. Kokusu da tadı da harikadır ve bizzat işletmesini görüp 10 yıldır hersene 20 litre alıyoruz. Yeri aydın Nazillide ben istanbuldayım ve kargo yapıyor . Orta halli bir işletme olduğu için de fiyatı uygun. Tavsiye ederim. 5litrelik tenekesi 100₺ ama 1litrelik şişeleri de mevcut. Çömden yağları. İnstagram sayfası :comden_yagları
Güvenilirliğine kefilim sugarpare

Kızlar doktordan geldim şimdi, geçen hafta karın çevresi 25 haftalık, baş çevresi 27+5 çıkmıştı. Bugün karın çevresi 26 haftalık kafa çevresi 30 haftalık çıktı, normal mi ya kafama takıldı. Normalde 28 haftalığım, karın çevresi geri baş ileri. Doktor sütü falan çok iç dedi, ben süt yumurta kalsiyum hapı vs. İyi tüketiyorum

Ne güzel ya. Ben de Çanakkale'den tatile giderken dönüşte alıp stokluyordum ama bu sene öyle bir durum olmadı. Artık Internetten sipariş vereceğim.

Kızlar doktordan geldim şimdi, geçen hafta karın çevresi 25 haftalık, baş çevresi 27+5 çıkmıştı. Bugün karın çevresi 26 haftalık kafa çevresi 30 haftalık çıktı, normal mi ya kafama takıldı. Normalde 28 haftalığım, karın çevresi geri baş ileri. Doktor sütü falan çok iç dedi, ben süt yumurta kalsiyum hapı vs. İyi tüketiyorum

Belirli bi haftaya kadar koca kafa oluyorlarmıs vucutlarından büyük oluyormus zaten
Belki seninkide o dönemdedir suanda
Bişey olsa doktorun söylerdi zaten

Sanırım normal de ölçümlerde 2 hafta oynaması normal kabul ediliyor

Ben aç içemedim o yüzden hep yemeklerden sonra alıyordum canım

bende meltem mobilyadan aldım siz hangi modelini aldınız ve nekadar acaba

İlk defa duydum bu adamı
Ayhan sicimoğlu nu denedik mesela
İlk serisi cok güzeldi sonra bozdu
benim eşimin erkek kardeşi bu konulara çok hakim ve meraklı her sene ödüllüleri araştırıyor önce az alıp deneyip denettiriryor fln o bulmuştu çok sevdik çok hafif her yemekte kullanıyoruz

Kızlar regenesis vitamin kullanan var mı aranızda. içinde omega3 var. Her gün omega3 alınması ağır gelmez mi

benim gözüm artık başka çanta görmez bunu alabilirsem Ağustosta alırım resim atarım ozaman inşallah
evet yürüyüşte çok iyi geliyor, ağırlaşma,ağrılar genelde hareketsizlikten oluyor yada erken başlıyor bence,
hareketsiz derken eminim herkes iş güç yapıyordur ama iş de yoran bişey, bedenin için bişey yaptığında karşılığını alıyorsun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…