- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Kızlar regenesis vitamin kullanan var mı aranızda. içinde omega3 var. Her gün omega3 alınması ağır gelmez mi
Bencede normal çanta gibi ama kullanışlı ve şirin olması güzel, koca koca çantalar sevimsiz geliyor bana, bence yeşil renk çok kullanışlı kolayda pislenmezZevklerimiz ayniymis, benimki de koyu yesilara ara indirim oluyo ben aldigimda 270 liraydi. Aslinda ben bir tik daha buyuk bir sey bekliyodum. Canta ufak gibi. O fiyata muhtemelen daha kullanisli cantalar alinabilir diye dusunuyorum simdi. Ama mucanin normal sirt cantasi gibi gozukmesi de hosuma gidiyo...
Aynen benimki de öyle dönmelerini hissediyorum resmen dışardan da belli oluyo ya ne kadar hoşuma gidiyoAz değilde yine hissedicez ama el kolu ayaklarını daha net hissedicez benimkide vurmaları bitti gibi arada vuruyo şuan dönüyo dalgalaniyo kıvır kıvır
Ben de aynı durumdayım geçen hafta tam günümü göstermişti aynı ultrason ama bugün kontrolde doktor 31.haftanın içindesin deyince şok geçirdim resmen ama olabilir yani bazen ileri bazen geri atabiliyo cihazlar fazla takılmamak gerek sağlıklı olsunlar inşallahKızlar doktordan geldim şimdi, geçen hafta karın çevresi 25 haftalık, baş çevresi 27+5 çıkmıştı. Bugün karın çevresi 26 haftalık kafa çevresi 30 haftalık çıktı, normal mi ya kafama takıldı. Normalde 28 haftalığım, karın çevresi geri baş ileri. Doktor sütü falan çok iç dedi, ben süt yumurta kalsiyum hapı vs. İyi tüketiyorum
Arkadaşa sordum ilk 1-2 hafta 1 numara sonra 2 numara kullanmış 35.günde 3 numaraya geçmiş. Tabi bebektem bebeğe değişkenlik gösterir. Merhaba paketinde 40 tane var zaten, istersen 40 lı olan 1 numaradan 1 paket daha al esktar ben öyle yapıcam. Günde ortalama 10 bez gitse 80 tane 7-8 gün gider, sonra gidişata göre tekrar sipariş ederiz.Kizlar sivi camasir deterjaninda hangsinden memnunsunuz? Bir de seepy merhaba paketinden alicam ama ektra bez alayim dedim 1numara 2,5 kilo dio 2numaara 3_5 kg bir numara yenidogandan mi almali?
Ben roxy toz sabun ile siveno doğal çamaşır deterjanı almayı düşünüyorum. Sanırım beyazlarda roxy çok etkili ama renklileri biraz solduruyormuş, renkli olanlarda da sivenoyuu kullanırım diyorum o da beyazları çok iyi temizlemiyormuş.Kizlar sivi camasir deterjaninda hangsinden memnunsunuz? Bir de seepy merhaba paketinden alicam ama ektra bez alayim dedim 1numara 2,5 kilo dio 2numaara 3_5 kg bir numara yenidogandan mi almali?
Yok canim normal camasir icin sordum kendimiz icin beyazlar vs.bebisede siveno ya da incia alicam..incianin yorumlari iiyidi..Ben roxy toz sabun ile siveno doğal çamaşır deterjanı almayı düşünüyorum. Sanırım beyazlarda roxy çok etkili ama renklileri biraz solduruyormuş, renkli olanlarda da sivenoyuu kullanırım diyorum o da beyazları çok iyi temizlemiyormuş.
Borc olunca mecbur bir de insanin alistigi bir duzey oluyor hakkinda hayirlisi canimkaliteli vakit diyolar ya sen de oyle yaparsin daha programli oluyor insan calisincaİki sene hakkım var ama eşimin maaşıyla geçiremeyiz canım, 11 senedir de kimseden yardım almadan yaşıyorum, zor artık. Ha eşim benden çok kazansaydı olurdu, ödemelerimiz var.
Benimkinin ölçümleri de hep farklı farklı. Kafası 2hafta büyük çıkıyordu, bu haftaki ölçümde 3hafta önde çıktı. Doktor da bişey demedi Çok takılmadım çünkü doktorun o cetveli çekerken ki milim farkı bile ölçümü etkilediğini düşünüyorum. Abisinin de 2hafta öncen gidiyordu, 38.haftada 9.5cmdi kafa çapı, ki biliyorsun normal Doğum için 9.8cm gibi bir sınır var. Şuan 2yaşında yaşıtlarıyla aynı gibi. Bir de bunu kafaya taksak napabileceğiz ki şu durumda. Gebeliğin tadını çıkart, boşverKızlar doktordan geldim şimdi, geçen hafta karın çevresi 25 haftalık, baş çevresi 27+5 çıkmıştı. Bugün karın çevresi 26 haftalık kafa çevresi 30 haftalık çıktı, normal mi ya kafama takıldı. Normalde 28 haftalığım, karın çevresi geri baş ileri. Doktor sütü falan çok iç dedi, ben süt yumurta kalsiyum hapı vs. İyi tüketiyorum
İlk gebeliğimde hep regenesis kullandım, içinde bir çok vitamin var, ona göre dozajına bak diğerlerinin. Bu gebeliğimde bayaa araştırdım Regenesiste omega 3 oranı çok düşük, ancak anneye yetiyormuş, bebeğe pek etkisi olamayabilirmiş. Bu sefer möller kullanıyorum. Sırf balık hapı ve değerleri bayaa iyi ve günde iki kez içiyorum. Tabi sen yine de doktoruna bak. Ben hiç balık ve türevleri tüketemediğimden en yüksek dozluyu tercih ettim. Yumurta da tüketemez oldum mesela sıcaktan.Kızlar regenesis vitamin kullanan var mı aranızda. içinde omega3 var. Her gün omega3 alınması ağır gelmez mi
Tamam canım bende bir gün arayla alıyordum hergun almaya başlayım öyleyseBen kullanıyorum canım, doktor bebeğin gelişimi için verdi
Tamam canım çok teşekkürlerBenimkinin ölçümleri de hep farklı farklı. Kafası 2hafta büyük çıkıyordu, bu haftaki ölçümde 3hafta önde çıktı. Doktor da bişey demedi Çok takılmadım çünkü doktorun o cetveli çekerken ki milim farkı bile ölçümü etkilediğini düşünüyorum. Abisinin de 2hafta öncen gidiyordu, 38.haftada 9.5cmdi kafa çapı, ki biliyorsun normal Doğum için 9.8cm gibi bir sınır var. Şuan 2yaşında yaşıtlarıyla aynı gibi. Bir de bunu kafaya taksak napabileceğiz ki şu durumda. Gebeliğin tadını çıkart, boşver
İlk gebeliğimde hep regenesis kullandım, içinde bir çok vitamin var, ona göre dozajına bak diğerlerinin. Bu gebeliğimde bayaa araştırdım Regenesiste omega 3 oranı çok düşük, ancak anneye yetiyormuş, bebeğe pek etkisi olamayabilirmiş. Bu sefer möller kullanıyorum. Sırf balık hapı ve değerleri bayaa iyi ve günde iki kez içiyorum. Tabi sen yine de doktoruna bak. Ben hiç balık ve türevleri tüketemediğimden en yüksek dozluyu tercih ettim. Yumurta da tüketemez oldum mesela sıcaktan.
Omega 3 hem erken Doğumu önlemede hem de Doğum sonrası annenin depresyona girmemesi açısından önemliymiş . Balık yumurta ve semizotu tüketiyorsan hapı gün aşırı alabilirsin
Hepsiburadada 12li si 70 tl aynı fiyat gidemeyen ordan da alabilir.Kizlar uni baby yenidogan carrefour da 6 li islak mendili 35 tl kacirmayin bence uni baby sivi deterjan da en uygun civilde buldum i da 34 tl idi carrefour da 41 di reklam gibi oldu ama uygun bulunca paylasiyim dedim devir hesap devri
sıvı detarjan kaç ml. 34TL 1500 ml mi?Kizlar uni baby yenidogan carrefour da 6 li islak mendili 35 tl kacirmayin bence uni baby sivi deterjan da en uygun civilde buldum i da 34 tl idi carrefour da 41 di reklam gibi oldu ama uygun bulunca paylasiyim dedim devir hesap devri
Kizlar uni baby yenidogan carrefour da 6 li islak mendili 35 tl kacirmayin bence uni baby sivi deterjan da en uygun civilde buldum i da 34 tl idi carrefour da 41 di reklam gibi oldu ama uygun bulunca paylasiyim dedim devir hesap devri
Şuan piyasadaki en ucuz rakamı 35 tl yi yani hepsiburadanda bulabiliyorsunuz hemde uğraşmadan kargoyla geliyor, ben birçok şeyimi ordan aldım tavsiye ederimEvet ıslak mendili bayaa uyguna gelmişSağ ol canım aldıralım.
Detarjan ebebekte de 34,90 şuan
Hergün bir tane al canımTamam canım bende bir gün arayla alıyordum hergun almaya başlayım öyleyse
Bunu aldık 1090 a. En azından 2 yaşına kadar idare edebilirim diye düşündümbende meltem mobilyadan aldımsiz hangi modelini aldınız ve nekadar acaba
tam da bugün aldım 2/5Kizlar sivi camasir deterjaninda hangsinden memnunsunuz? Bir de seepy merhaba paketinden alicam ama ektra bez alayim dedim 1numara 2,5 kilo dio 2numaara 3_5 kg bir numara yenidogandan mi almali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?