Bencede normal çanta gibi ama kullanışlı ve şirin olması güzel, koca koca çantalar sevimsiz geliyor bana, bence yeşil renk çok kullanışlı kolayda pislenmez Zaten benim şuan ki çantan da mini boy , ben gıda türü malzemeleri için ekstra serin/sıcak tutan mini çanta alırım zaten ,
şuan kullandığım bu içine dünyayı sığdırıyorum mini olmasına rağmen , diğeri bana olur bence
benim bu minik çantam 26 cm senin ölçme şansın olursa boyunu merak ettim

Kizlar sivi camasir deterjaninda hangsinden memnunsunuz? Bir de seepy merhaba paketinden alicam ama ektra bez alayim dedim 1numara 2,5 kilo dio 2numaara 3_5 kg bir numara yenidogandan mi almali?

Eklentiler

• Screenshot_20190626-143949_Trendyol.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20190626-143943_Trendyol.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Az değilde yine hissedicez ama el kolu ayaklarını daha net hissedicez benimkide vurmaları bitti gibi arada vuruyo şuan dönüyo dalgalaniyo kıvır kıvır
Aynen benimki de öyle dönmelerini hissediyorum resmen dışardan da belli oluyo ya ne kadar hoşuma gidiyo

Ben de aynı durumdayım geçen hafta tam günümü göstermişti aynı ultrason ama bugün kontrolde doktor 31.haftanın içindesin deyince şok geçirdim resmen ama olabilir yani bazen ileri bazen geri atabiliyo cihazlar fazla takılmamak gerek sağlıklı olsunlar inşallah

Kizlar sivi camasir deterjaninda hangsinden memnunsunuz? Bir de seepy merhaba paketinden alicam ama ektra bez alayim dedim 1numara 2,5 kilo dio 2numaara 3_5 kg bir numara yenidogandan mi almali?
Arkadaşa sordum ilk 1-2 hafta 1 numara sonra 2 numara kullanmış 35.günde 3 numaraya geçmiş. Tabi bebektem bebeğe değişkenlik gösterir. Merhaba paketinde 40 tane var zaten, istersen 40 lı olan 1 numaradan 1 paket daha al esktar ben öyle yapıcam. Günde ortalama 10 bez gitse 80 tane 7-8 gün gider, sonra gidişata göre tekrar sipariş ederiz.

Ben roxy toz sabun ile siveno doğal çamaşır deterjanı almayı düşünüyorum. Sanırım beyazlarda roxy çok etkili ama renklileri biraz solduruyormuş, renkli olanlarda da sivenoyuu kullanırım diyorum o da beyazları çok iyi temizlemiyormuş.

Yok canim normal camasir icin sordum kendimiz icin beyazlar vs.bebisede siveno ya da incia alicam..incianin yorumlari iiyidi..

İki sene hakkım var ama eşimin maaşıyla geçiremeyiz canım, 11 senedir de kimseden yardım almadan yaşıyorum, zor artık. Ha eşim benden çok kazansaydı olurdu, ödemelerimiz var.
Borc olunca mecbur bir de insanin alistigi bir duzey oluyor hakkinda hayirlisi canimkaliteli vakit diyolar ya sen de oyle yaparsin daha programli oluyor insan calisinca

Benimkinin ölçümleri de hep farklı farklı. Kafası 2hafta büyük çıkıyordu, bu haftaki ölçümde 3hafta önde çıktı. Doktor da bişey demedi Çok takılmadım çünkü doktorun o cetveli çekerken ki milim farkı bile ölçümü etkilediğini düşünüyorum. Abisinin de 2hafta öncen gidiyordu, 38.haftada 9.5cmdi kafa çapı, ki biliyorsun normal Doğum için 9.8cm gibi bir sınır var. Şuan 2yaşında yaşıtlarıyla aynı gibi. Bir de bunu kafaya taksak napabileceğiz ki şu durumda. Gebeliğin tadını çıkart, boşver
Kızlar regenesis vitamin kullanan var mı aranızda. içinde omega3 var. Her gün omega3 alınması ağır gelmez mi
İlk gebeliğimde hep regenesis kullandım, içinde bir çok vitamin var, ona göre dozajına bak diğerlerinin. Bu gebeliğimde bayaa araştırdım Regenesiste omega 3 oranı çok düşük, ancak anneye yetiyormuş, bebeğe pek etkisi olamayabilirmiş. Bu sefer möller kullanıyorum. Sırf balık hapı ve değerleri bayaa iyi ve günde iki kez içiyorum. Tabi sen yine de doktoruna bak. Ben hiç balık ve türevleri tüketemediğimden en yüksek dozluyu tercih ettim. Yumurta da tüketemez oldum mesela sıcaktan.
Omega 3 hem erken Doğumu önlemede hem de Doğum sonrası annenin depresyona girmemesi açısından önemliymiş . Balık yumurta ve semizotu tüketiyorsan hapı gün aşırı alabilirsin

Tamam canım çok teşekkürler

Kizlar uni baby yenidogan carrefour da 6 li islak mendili 35 tl kacirmayin bence uni baby sivi deterjan da en uygun civilde buldum i da 34 tl idi carrefour da 41 di reklam gibi oldu ama uygun bulunca paylasiyim dedim devir hesap devri
Hepsiburadada 12li si 70 tl aynı fiyat gidemeyen ordan da alabilir.

Kizlar uni baby yenidogan carrefour da 6 li islak mendili 35 tl kacirmayin bence uni baby sivi deterjan da en uygun civilde buldum i da 34 tl idi carrefour da 41 di reklam gibi oldu ama uygun bulunca paylasiyim dedim devir hesap devri
sıvı detarjan kaç ml. 34TL 1500 ml mi?

Evet ıslak mendili bayaa uyguna gelmiş Sağ ol canım aldıralım.
Detarjan ebebekte de 34,90 şuan

bende meltem mobilyadan aldım siz hangi modelini aldınız ve nekadar acaba
Bunu aldık 1090 a. En azından 2 yaşına kadar idare edebilirim diye düşündüm
Hayırlı olsun sizinki de sağlıkla sıhhatle hep güzel günlerde kullanalım

Eklentiler

• 755B6550-551F-4226-84A1-44462D163FB4.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 46
tam da bugün aldım 2/5
aldim benim kız beni umutsuzluğa sevketti şişko olmAyacak diye 40arli 24 lira istanbul çağrı marketlerde...
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…