Sen hangi siteden almıştın ya da nereden
Çok iyiye almışsın
Ben de bulsam bu fiyata alabilirim

iki hafta önden gidiyor demissin ya canım kaç haftalik
normal/sezaryen ve kaç km ve cm doğdu
bana ilk kızımda kimse önde v.s. demedi
39 u bitirdiğim gun szryen planlandi ve sezrynle alındı
4kilo doğdu
genele göre hala iri yapılı aslında ama asla şişman bi kız değil gelişim percentle i asla 4bin gram eğrisine uymadı ortadan gitti normal normal veya biraz üstü

benim merakim szryen bir hafta önce oluyor
(genele göre )
çünkü bazi doktorlar artık normal doğum baslayana kadar almiyor muş
benimki 17 EYLÜL tarihini simdiden verdi bile

Bunu aldık 1090 a. En azından 2 yaşına kadar idare edebilirim diye düşündüm
Hayırlı olsun sizinki de sağlıkla sıhhatle hep güzel günlerde kullanalım
Aynen 2 veya 3 yaşına kadar idare etse cok iyi olur bende mondo modelinden aldim. Teskkurler hepimiz saglikla kullanalim insallah

38+2de sezaryen oldum. Doktor 38+5yapalım bekleyelim dedi ama evlilik yıldönümü hediyemiz olsun hem de son zaman korku başlamıştı . Benim daha önceden rahim ameliyatlarım oldu, rahmin fazla kasılmasıyla yırtılma riskim de vardı. 3900 gr. 52 cm ile 27 eylülde aramıza katıldı. 3600ile taburcu olduk. Persentilin üstünde oldu hep, aman obez olur dediler ama umursamadım çünkü yeğenlerim de öyle oldu şimdi çok zayıflar. Şuan persentil sınırında ama boy attığı için kilolu görünmüyor. Anne baba olarak da iri kemikliyiz .

Bu gebeliğim plasenta nedeniyle erken bekleniyor. O haftaları görmeye pek umutlu değiliz. 36yı görebilirsek alma taraftarıyız, kanama ve durdurulamama riski varmış.

19 Eylül tarihini versin bari. Tarih güzel duruyor. 19.09.2019

insaalllah sağlıkla gelsin canim
seni okuyunca içim bi tuhaf oluyo hemen dua ediyorum sana canım sen yaz gelişmeleri mutlaka

insaalllah sağlıkla gelsin canim
seni okuyunca içim bi tuhaf oluyo hemen dua ediyorum sana canım sen yaz gelişmeleri mutlaka
Allah razı olsun canım. Arada Ağustos anneleri topiğine de bakıyorum, iki kişi doğurdu bile. 31 haftalık geldiler.
Rabbim hepimize son haftalara ulaşmayı nasip etsin sağlıkla. Havalar çok sıcak dikkat edelim

..
Allah razı olsun canım. Arada Ağustos anneleri topiğine de bakıyorum, iki kişi doğurdu bile. 31 haftalık geldiler.
Rabbim hepimize son haftalara ulaşmayı nasip etsin sağlıkla. Havalar çok sıcak dikkat edelim

Agustos annelerinde doguran var mı
Ama neden ki erken değil mi onlarada daha

Devit 3 alma hakkım yoktu cok damlatmisim bitirmişim meğer ozaman coledan kullaniyim dedim aile hekimine kullan dedi aynı mi damla dedim evet dedi bende ozaman kadın doğum dr una gösterdim kullan dedi oda valla çok yükselmiş yarın randevum var mutlaka sorucam teşekkür ederim

Sözde oda yapmayacaktim annem geldi ve calisma odamiza bir el atti simdi perde hali lazim..perdelerinden memnun olan bir arkdas vardi :)) geldi mi acabaaaa hali ve perdeeee almisti

N nanelimon1616 ben regenesis kullaniyorum..neden agir gelsin ki omeganin icinde gunluk alman gereken vitaminlrrde var.bana en basindan beri bunu verdi folik asit kullanmadim icerisindeki yeterli dedi mesela

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…