Canım mesela bende diğer kızlarımda böyle bişey yaşamadım ama bunda kafa çağı 2 hafta önde, normalde 28 haftalığım ama kafa çapına göre 30 haftalık çıktı şaşırdım. Beklenen doğum tarihi 18 Eylül ama sezeryan olacağı için, bide böyle önde giderse Ağustos sonu alırlar gibime geliyor

Hayırlısıyla gelsin inşallah 2 hafta için normal diyorlar hatta 3 haftaya
Bizimkinin de bi yeri uyumlu bi yeri önde öyle takılıyor

Kızlar bi de beşik içine yatak ne önerirsiniz
Visco mu
Pamuk mu olcak

Hayırlısıyla gelsin inşallah 2 hafta için normal diyorlar hatta 3 haftaya
Bizimkinin de bi yeri uyumlu bi yeri önde öyle takılıyor

Kızlar bi de beşik içine yatak ne önerirsiniz
Visco mu
Pamuk mu olcak

İnşallah normaldir canım, karın çevresi geri olunca korkuyorum

Kızlar bazen yoğun bir gün geçirince çok yorgun oluyorum , yürümek dolaşmak vs eve zor atıyorum kendimi
Bi yandan hareketli olmak iyidir diyorum
Bir yandan merak ediyorum benim yorgunluğum kızımı da etkiler mi rahatsız oluyor mudur
Şöyle yaptı böyle tepki verdi gibi sinyalleri anlayamıyorum da ben

işte o öyle mi oluyor Mavikelebek0134 de öyle olmamış
benim için 17 EYLÜL veriyor
sat a gore 26 /27 eylül
1 hafta önden gidiyordu
bir de bir hafta o sebeple öne cekilip 10 EYLÜL mü veriyor ??

işte o öyle mi oluyor Mavikelebek0134 de öyle olmamış
benim için 17 EYLÜL veriyor
sat a gore 26 /27 eylül
1 hafta önden gidiyordu
bir de bir hafta o sebeple öne cekilip 10 EYLÜL mü veriyor ??

Canım genelde bir sorun olmazsa son adet tarihine göre alıyorlar, mesela benim 40 hafta 18 Eylül görünüyor ya sezeryan olacağım için 38 hafgalıkken alacaklar buda Ağustos sonu Eylül başı demek, gelişimi kilosu bayağı öndeyse belki 37de de alırlar

İnşallah normaldir canım, karın çevresi geri olunca korkuyorum

Korkma karın çevresi benim kızımında 2-3 hafta geriydi hep, haftasına göre 1 hafta eksik kilolu doğdu. Renkli dooplere gir mutlaka bebeği besleyen damarlara bakılır sorun yoksa zayıf bebek olucaktir. Kizim hala çok zayıf 4 yaş olucak bildiğin çöp

Peki gelişimde baş çevresine göre mi yorum yapıyorlar, yoksa karın çevresi mi. Bizim fl haftasından 2,3 gün öndeydi başı 2 hafta önde karın iki hafta geri ince uzun mu olacakki

27 haftalıkken 1000 grdı

Peki gelişimde baş çevresine göre mi yorum yapıyorlar, yoksa karın çevresi mi. Bizim fl haftasından 2,3 gün öndeydi başı 2 hafta önde karın iki hafta geri ince uzun mu olacakki

Kafa haftaya uyumlu, boy 1 hafta önde , karın çevresi 2-3 hafta geri diyordu. Perinatoloji gittim kaç kez renkli usg bakıldı, kizim 34+6 2200 47.5 cm doğdu.
Bugün benim de kontrolüm vardi 28+5 1300 gr gayet iyi dedi doktor ortalamada dedi Zaten gebelik takvimin altındada aynı kilo yazıyor özellikle sordum kızımda karın çevresi geriydi bunda var mi, şimdilik yok dedi. Bence 27 hafta 1000 gr normal. Mutlaka başka doktorunda fikrini al.

N nanelimon1616 ben regenesis kullaniyorum..neden agir gelsin ki omeganin icinde gunluk alman gereken vitaminlrrde var.bana en basindan beri bunu verdi folik asit kullanmadim icerisindeki yeterli dedi mesela
Tamam canım. Eczaciya sormuştum omega3 kısmını . Kışın olsa hergun alabilirsin dedi ama yazın ağır gelebilir gün aşırı al demişti. Ondan kararsız kaldım. Bende hergun alayım öyleyse. Teşekkürler

Ben de kızımda zeytinyağ kullanmıştım ama o zamanlar iyi bir yerden beş kiloluk bir teneke almıştım. Şimdi nereden bulurum bilmiyorum. Marketten alacağımız da iş yapar mı sence?
Aktardan alabilirsin bebege surmek ic8n zeytinyagi. Hatta zeytin sutu denen zeytinyaginun en kaliteli kismi varm8s bebebk icin onu kullaniyorlar.
Ben kizda market zeytinyagi kullanmistim. O donemde simdiki kadar bilincli degildim. Su an soguk sıkım zeytinyagi aldim onu da kullanabilirim.

Sat.a göre 38+ larda alıyorlar en erken, bir aciliyet yoksa.
Kafa çapı ilk kızımda 2hafta önde gitti doğuma kadar. Sat.a göre 39+3de sezaryen oldu. Diğer ikisi (planlı sezaryen) 38+2 ve 38+1 de oldu.
Eğer tıbbi bir zorunluluk yoksa sat.a göre 38in bitmesini bekleyin. Anne karnında bir gün fazla kalmak bile çok farkediyor gelişimlerine.

Benimde planlı olacak sezeryanım.
38+2 sen önce olmuyo diye biliyorum
Hangi güne verecekler sezeryanı acaba çok merak ediyorum
Evet her gün değerli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…