Sen kilo alıp bebek almasaydı asıl o zaman sorun olurdu
Maşallah bebeginde senle büyümüş öyle düşün :)
P Pekmutlu
Evet guzel bi bakis acisi boyle dusunmek lazim :) aslinda su an 1 ay boyunca kendimi düşünüp perisan etmektense duzgun beslenip 1 ay sonraki muayenemde bebisimi gormek daha dogru olacaktir. Su an elimden baska hicbir sey gelmiyor

o detayı kaçırmış olabilirim, 1 ayda 3 kilo alman iyi değil demesi üzerinden konuştum ben aslında
panikletmek hoş değil tabi, tavır önemli ama arkadaşında dediği gibi bu olumsuz konuşma üzerine belki daha çok kendine gelip dikkat etmeye başlar tabi herkesin huyu farklı doktorum bana o şekilde konuşsa 2 üzülür 5 dikkat ederim, beni uyardı derim bir şekilde yani

Evet ben de size katiliyorum. Doktor bana basindan beri kilo alimini azalt dedi de ben tutmadim kendimi. Belki adam demistir baska turlu anlamiyo bu kiz bi de bu yolu deneyim korkutayim biraz :) ise de yaradi yani tatlisiz duramayan ben gayet guzel gidiyorum sabahtan beri. Ogle yemeginde tatli var ve canim hic istemiyor

Kızlar uygulamalarda ufak ufak kasılmaların başlayabileceği ve bunun doğum öncesi hazırlık kasılmaları olacağı yazıyordu. Benim 2 gündür günde 2 defa gibi olmak üzere rahmine doğru bir kasılma ve karnımda sertleşme oluyor. Okuduğumun etkisiyle psikolojik olarak mı gelişti emin olamıyorum ama sizde var mı yaşayan? Gaz sancısı değil ama kesinlikle, ayrımını biliyorum

:) bi an ben mi yazdim acaba diye bi daha okudum. Ayni ben. Ekmek kahvalti disinda yemiyordum ben makarna da cok ac kalmadikca yemedim de tatliyi cok abartmistim. Esim de sever tatliyi ama kendileri oldukca fittir. Her akşam ben de onunla beraber ne varsa gomuyordum. Dun o aldi kendine bir seyler bana da dedi yarisini ye diye yok dedim yemem :) haftada 1 dondurma 1 de sutlu tatli yerim yeter o bana :)

Evet guzel bi bakis acisi boyle dusunmek lazim :) aslinda su an 1 ay boyunca kendimi düşünüp perisan etmektense duzgun beslenip 1 ay sonraki muayenemde bebisimi gormek daha dogru olacaktir. Su an elimden baska hicbir sey gelmiyor
Kesinlikle ne moralini boz ne simdiden dogum seklini düşün
Ablam tutturdu normal dogurcam diye tuttu tuttu 42.haftasında mecbur bebek kaka yapıyor diye sezeryane aldılar o kadar hafta bosuna sıktı kastı kendisini
Bi arkadasım 32.haftasında avuc kdar bebegini acil ama normal dogurdu
O kadar farklı sürecler o kadar kişiden kişiye değişiyor ki
Dogum öyle yada böyle bi sekilde olucak
Bebegin gelişimi suanda böyledir bi ay sonra kim bilir nasıl olucaktır
Olumsuzu cagırıp düşünüp hem kendini hem bebegini mutsuz etme daha el kadar büyüyecek gelişecek daha öyle düşün :)
Kendi üstüne düşen yumurtanı cevizini yoğurdunu etini balıgını sebzeni eksik etme bebeginle bol bol konus gerisi Allaha emanet :)

Bende ters teperdi :)
Doktorumda fazlasıyla donuktur bu kadar abartmazdı zaten

Karnımın taş gibi semsert olması bende gün icinde bikaç kere oluyor haftaya kontrole gittigimde sormayı planlıyorum

Yaa gecen ay gittigimizde emiyordu zaten bizimki
Görmeyeli 5hafta oldu resmen
aynen daha öncede emiyordu da şimdi hiç bırakmıyor heralde baş parmağını
5 hafta çok fazla gerçekten, benimde 5 hafta olacak 13 Temmuzda randevum çok özledim
bundan sonra kontroller 15 günde 1 olur heralde

aynen daha öncede emiyordu da şimdi hiç bırakmıyor heralde baş parmağını
5 hafta çok fazla gerçekten, benimde 5 hafta olacak 13 Temmuzda randevum çok özledim
bundan sonra kontroller 15 günde 1 olur heralde
Bilmiyorum ki
Gecen hafta ben tatildeydim
Bu hafta doktorum yok derken kaldı haftaya
Resmen 6.haftada görmüş olucam tabi bu defa yüzünü tam gösterirse :)
13ünde bende gidip 32.hafta calısma raporunu alıcam haftaya vermez sanırım

Bugünkü manzaramız bu. Yarın karar verilecek ne olacağına
Çok geçmiş olsun
Ben de bir haftadır memleketteyim daha fazla agirlasmadan eşim bıraktı arabayla 12 saat yolculuk baya yordu beni.Ama en zoru sıcaklar aman yarabbim mersin yanıyor.Kuzenimin eşini hastaneye kaldırdılar 30 haftalık hamile.Tansiyonunu 2 günde anca düşürdüler hala riskli gebelik odasında kalıyor yükselmeye devam ederse alacaklar bebeği.Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…