Evet 32.haftanın dolduktan sonra verebiliyorlar, bende gidince rapor alıcam

Bakildi..sekerim yok..ama hep bir hafta onden gidiyordu en basindan beri..olcumlerinin hatali odugunuda dusunuyorum daha oncede ense kalinligini yanlis olcmustu
Benim de bugun kontrolum vardi, bugun 28. Hafta bitti:degerler su sekilde kafa 28+5 (4 gun once 27+1 cikmisti) karin 4 gun onceyle ayni 27+0, bacak boyu 27+2 yine 4 gun onceyle ayni. Yani karin ve bacak geri kalmis gibi ama kafa da 4 gunde 1 hafta geriyken 1 hafta ileriye gitmis gibi. Ben artik bu olcumler pek inanmiyorum.

alınca yazsana 32 yi doldurunca alıncak demi girince değil

Canım bi iki hafta hastanede yatırsalar seni aslında wc ye bile kalkmasan en azından bebiş 30.haftayı görmüş olur. İnşallah bebiş de sen de çok sağlıklı olursunuz inşallah
Hareketsiz yatmak o kadar zor ki. Gece sağa çok yatmışım o yüzden yine kanama oldu sanırım çünkü daha önce de hep sağa yattığımda hastanelik olduk. Plasenta sağdaymış bunu bilmiyordum . Şuan sola yatık vaziyette kıpırdamadan yatıyorum ama kan dolaşmıyor resmen. Şimdiden sıkıldım evimi oğlumu özledim.
Bir de geceliği 600₺+ilaçlar falanmış. Oha dedik ama mecbur . Allah kimseyi düşürmesin
canım ya rabbim şifa versin yine mi kanama oldu bebek ne alemde kilo gelişim sağlık
28. hafta bugün bitiyor, gelişimi önde ama. Kilosuna 1.450 gibi bişey söyledi.

Aman canım dikkat et, sabret sonu güzel olsun hepsi unutulur
bende %85 soluma yatıyorum baya önemliymiş , sağa değil sola yatmak

Cok gecmis olsun 1 2 hafta daha durabilse bizde 9 sene evvel 2000 tl vermistik hastaneye 10 gun toplamda ama bebek durdu vaktinde dogdu insallah seninde oyle olur

Çok sağ olun kızlar. Sabah doğuracak gibi bir his vardı içimde hatta tedbir amaçlı kahvaltı yapmak istemedim ama şimdi hislerim değişti, inanıyorum bikaç hafta daha karnımda kalacak yavrum. Kritik bir karar olucak sonuç, herşey doktorun iki dudağının arasında. Evet doğarsa Yaşar, bir taraftan kanama nedeniyle kayıp korkusu. Rabbim bize bağışlasın inşaallah

Evet canım çok zordur yatmak tahmin edebiliyorum, gece bile ben yatarken sürekli bi sağa dönüyorum bi sola ama o tatlı bebiş için az daha sabır annesi, boşuna demiyorlarmış cennet anaların ayakları altında diye; daha doğmadan ne sıkıntılar çekiyoruz. 28 den sonra doğan bebeklerin yaşama olasılığı çok çok yüksek ama bi süre küvezde kalması gerekiyor o zor oluyor bi kaç hafta daha sabretse minnak en azından küvezde kalma süresi az olur, kilosu da iyiymiş maşallah. Hastane cidden pahalıymış ya

Ya olcecek bir sey bulamadim ama tam 2 karis. Fotolarini cektim ama ekleyemedim neden bilmiyorum tekrar deneyecegim.

Ben forumu cozene kadar coktan dogurmus olucam galiba, dosya ekle diyorum ama bir sey degismiyo. Telefondan girdigim icin olabilir mi?

Ben forumu cozene kadar coktan dogurmus olucam galiba, dosya ekle diyorum ama bir sey degismiyo. Telefondan girdigim icin olabilir mi?
evet bişey yükleyeceğim zaman telefondan giriyorum ben
dosya ekle deyince 3 seçenek çıkıyor fotoğraf arşivine girince senin galerin çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…