Ne olucakmıs ne kadar yatıcakmıssın böyle
Buzcopan gibi bişey yazıyor serum üstünde. Şuan ikinci büyük torbayı taktılar. Bir sabahı görelim durumuna karar verelim dedi doktor. Anlamadım.
Beni uyutsalar şöyle bir 8hafta. Sonra uyansam hadi Doğuma deseler ne iyi olur.
Hayatımda hiç bu kadar zamanın çabuk geçmesini istemedim sanırım.

Buscopan banada vermişlerdi vaktiyle aynı seyse spazmları rahatlatmıstı bende
Sende de işe yarar insallah

Cok gecmis olsun canim inaniyorum tam vaktinde gelecek kuzu merak etme annesi iceride iyice buyuyup gelsin insallah

Bende öyle zaten bariz bir sorun olsa detaylida vs. de cikardi bir de..ic kismi oldukca iyi falan diyr anlatti banada..kagan kocatepe var youtubeda o da diyor sivi vs olsa kolay gorulur buyukluk ya da kucukluk genetik olabilit sorun yok diyor

Bugünkü manzaramız bu. Yarın karar verilecek ne olacağına
İnşallah sağ salim sen de bebiş de birbirinize kavuşursunuz yediğin içtiğin şifa olsun
Rabbim en hayırlı zamanda en kolay şekilde nasip etsin doğumu

Her şey yoluna girecek annesi biraz sabır ç

Buscopan banada vermişlerdi vaktiyle aynı seyse spazmları rahatlatmıstı bende
Sende de işe yarar insallah
Ya ama benim sancım yok ağrım yok. Nst normal. İnşaallah kolaya kaçıp doğurtalım bitsin denmez
Mavikelebek0134 sen hastanede yatıyor musun canım? taburcu edilme durumun varmı? doktor ne diyor? ben seni evde sanıyordum
Bugün yatış verildi canım. Sabah çok kanamam oldu, hastaneye geldiğimde gözlerim karardı tansiyonum düştü. İçerde aktif kanama görülüyor.
Herşey sabah netleşecek

ay çok geçmiş olsun. ziyaretine gelmek isterim, bizim hastane sanırım orası.

Allahım hayırlısıyla zamanı geldiğinde sağlıkla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı inşallah dualarım hepimize... Gözyaşlarımız mutluluktan olsun vakti gelince sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza.❤ Rabbim kimsenin kucağını da boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Çok içimden geldi hepimize dua etmek istedim.

iyi bari çok şükür kilosu da güzel Allah yardımcın olsun sıhhat versin günlük 600 muu
neresi o öyle

ay çok geçmiş olsun. ziyaretine gelmek isterim, bizim hastane sanırım orası.
Çok sağ ol canım ama inşaallah her şey yoluna girer de sabah taburcu olurum. çooookkk sıkıldım, evdeki sıpam da aratıp duruyor
iyi bari çok şükür kilosu da güzel Allah yardımcın olsun sıhhat versin günlük 600 muu
neresi o öyle
Sağ ol canım. Evet ya sadece oda ücreti üstelik. Çıkarken ne tutacak kim bilir . Acıbadem olsa tamam dicem. Ersoy Hastanesi . Allah kimseyi düşürmesin, durumu olmayan ne yapsın acaba. Sağlık bu ya,sistem böyle olmamalı

kesinlikle canım bu konuda biraz fazla hesap çıkarabiliyorlar siz istenen ücretin evraklarını isteyin yine de. insallah taburcu olursun hayırlısıyla evinde yat daha iyi

Kurtköy ersoy mu ?
Ay orası tam bir dolandırıcı yuvası
Vaktiyle ablamda dogum yaptı olmadık hesaplar koydular önlerine
Bende bi kere taş düşürüyordum acilden girmeme ragmen normal doktora yönlendirip dünyanın parasını aldılar
Acıbademe taş cıkarır orası dolandırıcılıkta

Düzeltme; Ben Emsey le karıstırdım pardon

Benimde ilk sezeryan sat a göre 16 eylül ama 39nda alırız dedi 10 Eylül gün verdi söylim ari 09.09.2019 olsun doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…