Kızlar uygulamalarda ufak ufak kasılmaların başlayabileceği ve bunun doğum öncesi hazırlık kasılmaları olacağı yazıyordu. Benim 2 gündür günde 2 defa gibi olmak üzere rahmine doğru bir kasılma ve karnımda sertleşme oluyor. Okuduğumun etkisiyle psikolojik olarak mı gelişti emin olamıyorum ama sizde var mı yaşayan? Gaz sancısı değil ama kesinlikle, ayrımını biliyorum
Bende de avr sanırım sanki karnı İn Bi yerinde toplanıp kasılıyo canım yanıyo bide adet sancısı gibi Bi sancı girip çıkıyo bel ve sırt ağrılarım arttı hiç rahat değilim ya
Kurtköy ersoy mu ?
Ay orası tam bir dolandırıcı yuvası
Vaktiyle ablamda dogum yaptı olmadık hesaplar koydular önlerine
Bende bi kere taş düşürüyordum acilden girmeme ragmen normal doktora yönlendirip dünyanın parasını aldılar
Acıbademe taş cıkarır orası dolandırıcılıkta
Emseyi çocuk hastalıkları bölümünde bayaa tecrübe ettik canım aynen dediğin gibi. Oğlum ateşler içinde yanarken giydirebilirsiniz ateşi yoktur deyip bakma tenezülünde bulunmadı gerizekalı doktor. Sonra da çıkarmışlar onu hastaneden ama ne fayda. Çok da kazık
Çakmak Erdem çok yakındı eski evime ve orda kötü tecrübelerim var. 2016da Düşük yaptığımda, cenin ex olmuş kürtaja kaydını yaptır dedi yüzüme bile bakmadan duygusuz doktor. Hemen çıktım hastaneden bir daha da önünden geçmedim. Şuanda da bana oralar uzak zaten.
İnşaallah gerek kalmayacak Kuzum. Sabaha taburcu olacağız inanıyorum. Bundan sonra daha çok dikkat edicem
İçerdeki kanama alanı durursa taburcu. Ama kanama aktif devam ederse Doğum gibi. Teslim oldum bekliyorum . Hayırlısı Rabbimden.
Kendinizi yormayın, eğilmeyin, uzanmayın. Ama benimki plasenta previadan tabi, korkmayın siz
Ya ama benim sancım yok ağrım yok. Nst normal. İnşaallah kolaya kaçıp doğurtalım bitsin denmez
Bugün yatış verildi canım. Sabah çok kanamam oldu, hastaneye geldiğimde gözlerim karardı tansiyonum düştü. İçerde aktif kanama görülüyor.
Herşey sabah netleşecek
Çok sağ olun kızlar. Sabah doğuracak gibi bir his vardı içimde hatta tedbir amaçlı kahvaltı yapmak istemedim ama şimdi hislerim değişti, inanıyorum bikaç hafta daha karnımda kalacak yavrum. Kritik bir karar olucak sonuç, herşey doktorun iki dudağının arasında. Evet doğarsa Yaşar, bir taraftan kanama nedeniyle kayıp korkusu. Rabbim bize bağışlasın inşaallah
Mavikelebek0134
canım bayadır giremedim şimdi okudum yazdıklarını Rabbim yardımcın olsun her iki şartta da bebeğinin ve senin sağlığın için en iyisini naisp etsin Allahım. Hiç üzülme her darlık sonunda bi bolluk vardır hiç korkma Allahın izniyle kötü bisey olmayacak. Parayı da kafana takip stres yapma hiç bisey sizden önemli değil ve para kazanılır. Hiç üzülme sabah ola hayrola bakalım
Biz suanda aşırı hassasız yada ben öyleyim normalde de fazla koku alırdım ama gebelikle arttı ondanda olabilir eşim almıyor mesela
Koku dedigim odun kokusu boya vs değil odunu kokuyor mobilyacıya girmişim gibi hissediyorum her odaya girdigimde
İçerdeki kanama alanı durursa taburcu. Ama kanama aktif devam ederse Doğum gibi. Teslim oldum bekliyorum . Hayırlısı Rabbimden.
Kendinizi yormayın, eğilmeyin, uzanmayın. Ama benimki plasenta previadan tabi, korkmayın siz
Kurtköy ersoy mu ?
Ay orası tam bir dolandırıcı yuvası
Vaktiyle ablamda dogum yaptı olmadık hesaplar koydular önlerine
Bende bi kere taş düşürüyordum acilden girmeme ragmen normal doktora yönlendirip dünyanın parasını aldılar
Acıbademe taş cıkarır orası dolandırıcılıkta
aynı hastanede abimin eşi doğum yaptı. hastaneye girdikten 2 saat sonra odamıza yerleşebildik. oda yokmuş temizleniyormuş (!). 2 saat farklı bi yerde üstünü bile değişemeden sancı çekti. süreci hızlandırıp sezeryana almak için çocuğun kalp atışları düşüyor dediler. abim biz biraz daha beklemek istiyoruz dedi, gerçekten acil durum olsa bize sorma hakkı tanımazlardı diye düşünmüş çok da haklı gayet sağlıklı normal doğum yaptı yengem. hemşirelerdeki ilgi alaka sıfır. kadın sancı sırasında istifra etti istemsiz, binbir suratla gelip sildiler. o kadar pahalı hastane duvarların ses yalıtımını yapamamışlar bütün odalardaki sesler birbirine girdi. kadınlar sancı sırasındaki sesleri yengemin psikolojisini bozdu performansını düşürdü. keza abim karısının yanında duramadı rahatsız olduğu için. bu dediklerim 2017 yılında oldu. daha da kapısından geçmem
Gunaydin kizlar simdi muaynneden ciktik bizde 1 kilo 300 gram olmusuz.detaylida ve 1 ay onceki muaynnede boyle bise demedi ama bu hafta kafasi biraz buyuk soylemismiydim dedi..3 hafta kadar..bende genetiktir babamizda halamizda oyle dedim cunku biliosunuz genetik testim vs.normal gelmisti acaba sonraya dogru bir sorun yasama ihtimali var mi..karin cevreside 10 gun önde dedi yine..kucuk olmasi daha sorun dedi..ayy bir seyi takmicam diyorum icime kurt dusuyo..gerci cok sallamadim babamiz 4 kilo dogmus ve iri yapili halasi falanda..tatliyi kesicem bakalim..servikal uzunluk da iyi dedi..
Bende bugun bunlara yakin seyler duydum doktorumdan, cok mu tatli tuketiyorsun ya da hamur isi mi cok yiyorsun dedi, 1500 olmus kilosu , aminiyon sivisi biraz artmis dedi , usteledim sonrasinda nasil yani neden vs, yediklerine dikkat et dedi birde yuruyus yapabilirsin bol dedi cok onemsiz gibi devam etti ama benim icim icimi yiyor, allahtan cok olumlu düşünen bir eşe sahibim rahatlatıyor.
aynı hastanede abimin eşi doğum yaptı. hastaneye girdikten 2 saat sonra odamıza yerleşebildik. oda yokmuş temizleniyormuş (!). 2 saat farklı bi yerde üstünü bile değişemeden sancı çekti. süreci hızlandırıp sezeryana almak için çocuğun kalp atışları düşüyor dediler. abim biz biraz daha beklemek istiyoruz dedi, gerçekten acil durum olsa bize sorma hakkı tanımazlardı diye düşünmüş çok da haklı gayet sağlıklı normal doğum yaptı yengem. hemşirelerdeki ilgi alaka sıfır. kadın sancı sırasında istifra etti istemsiz, binbir suratla gelip sildiler. o kadar pahalı hastane duvarların ses yalıtımını yapamamışlar bütün odalardaki sesler birbirine girdi. kadınlar sancı sırasındaki sesleri yengemin psikolojisini bozdu performansını düşürdü. keza abim karısının yanında duramadı rahatsız olduğu için. bu dediklerim 2017 yılında oldu. daha da kapısından geçmem
Kızlar Merhaba, akıntı konusunda hiç şikayeti olan var mı? Özellikle Sabahları yataktan kalktıktan sonra sulu kokusuz bir akıntı oluyor bende. Böyle madeni 1 tl den biraz daha büyük bir şekilde iç çamaşırımı ıslatacak kadar geliyor. Amniyon sıvı sızıntısımıdır diye korkmuyor değilim ama hamileliklte akıntının arttığınıda biliyorum. Kafam çok karışık tedirginim. Haziranın başında doktor muayenemde suyun biraz azalmış, normal seyiyenin alt sınırına yaklaşmış demişti doktor. Sonra bir 10 gün sonra kontrole gittiğimde suyun artmış korkacak hiçbirşey birşey yok rutin kontrollere devam edebiliriz dedi. Şimdi ben mi paranoya yapmaya başladım bilmiyorum ama sanki akıntım arttı, yada bukadar akıntı sizlerde de oluyor mu?
Ben de olmuştu. Vajinal fitil kullandım geçti. Bu tür akıntı da enfeksiyondan kaynaklı olabiliyor özellikle suya benzer akıntı. Ama akıntı da çok artıyor hamilelikte. Geçmiş olsun.
kizlar benim beybisim dik durdugu icin mi acaba
bilmiyorum
disarda yemek yedik buyuk kizimla dolma falan vardi yemekte araba kullanirken cok zorlandim
hergun kullaniyorum araba ama bu aksam beni cok bunaltti....