Suyunuzun ne kadar oldugunu soyledi mi acaba?

Kızlar oda boyandı ama rengi çok koyu geldi gayet soft toz pembeydi seçtiğim ama oda şuan pespembe gıcık oldum ama yapacak bişey yok, kalan aksesuarlarını beyaz ve gri yapacağım

Aslinds ben yemegimi yogurdumu cevizimi yiyorum ama ekstralarida yiyorum yani..börek yemem pogaca kek yemem demiyorum..olursa yiyodum..gerci ben genetik olarakta bekliodum iri kafasina takildm :) herkeste de oluyomus bu kafa buyuk kucuk muhabbeti cok takilmamak lazim..otla beslenmeeyede karar verdimAllah dagina gore kar veriyor herhaldr benimki de oyle olmasa ben cidden psikopata baglardim ciktik 3haftada az degil niye buyukki falan diyorum bizimki yillarca sapka bulup takamadim kafama koca kafa olcak demekki diyo gerci benim takacagim varsa her turlu takiyorum :))) saglikli beslenelim canim bol su dedi banada.suyun biraz daha fazla olabilir dedi..

Kızlar 3 gündür 9 da yatıyorum, aniden geldi şu ağırlaşma hali. Belim sırtım ağrıyor karnım kasılıyor o kadar garip hissediyorum ki. Birden vücuduma bir kamyon ağırlık binmiş gibi enerjim tükenmiş vaziyette . 37. Haftama kadar tam gaz çalışırım diyordum ama şu an emin olamıyor gibiyim

Ben de ayni hissediyorum biraz yuruyunce bel agrisi ve karnimda aci oluyor 9.ayi dusunemiyorum

Kizlar magazadan hamile mayosu alan var mi ? Netten soyemeye zaamanim yok..bir de ailem 3 saatlik mesafede deniz vs.var kisa tatil gibi olacak 1 hafta.annem yanimdaydi,esimde bir dugun icin kendi memleketine gidicek hafif tırsıyorum yoldan,orada olumsuzluk yasamaktan otobusle gdiicez annemle ama konforlu baya..3.5 saat bir de..denizede fazla giremem herhalde sabahlari su sakinken..annemin babamin yaninda bilr guvende hissetmeyecegimi hic dusunmezdim :) bu kiz beni paranoyak yapacak:)

Günaydın canım ben pentiden normal mayo aldım 42 beden oldu esnediği için çok sıkıntı olmuyor. Bu arada denize bol bol gir yüz gerçekten çok iyi geliyor ağrılara ödeme fln. Ben hergün yüzmeye çalışıyorum yarım saat en azından.

Hayır söylemedi, sadece biraz artmış dedi.
O zaman onemli bisi degildir, benim de suyum fazla da, haftada 2 kere kontrole gidiyorum. Galiba beslenmenin onemini bu haftalarda anliyoruz. Ben de amaaan herkes doguruyo, afrikada da saglikli cocuklar doguyo diye diye canim ne isterse yiyordum ki cogunlukla sekerli seyler yiyordum. Taa ki benim de acilen gittigim doktor, beslenmemi elestirip beni yerin dibine sokana kadar.. ki benim erken dogum riskim var sirf bu sebeple. 2 haftadir protein, yesillik, cocuga ne yararsa onu yiyorum. Ekmek ve meyve hic yemiyordum, bebegin onlara da ihtiyaci var diye az da olsa tuketmeye basladim.

Ben de 1-2 haftadır ağırlaşmaya başladım evde biraz iş yapınca bile nefes nefese kalıyorum kan ve demir değerlerim ilaç içmeme rağmen düşmüş ondan kaynaklandığını düşünüyorum, senin de tahliller yapıldı mı yakın zamanda?

Ya annemde mikrop kaparsin falan diyo korkuyorum ama dayanamicam sanirim bende pentiye bakayim baya karnim var benim ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…