Herkese günaydın dün doktora gittim 11 kilo aldığım için dr fazla dedi aslında o kadar aşırı tatlı ekmek falan yemem ama yine almışım bebegimde 1450 gr olmuş cok şükür bizden böyle
Kilolarla başımız dertte tansiyon, şeker, erken doğum vs bunları tetikliyor diye doktorlar da fazla kilo almamızı istemiyor ama gerçekten insanı stres yapıyor kilo olayı. Annem bana üzülüyor millet hamileyken iki kişilik yer, sen daha da çok diyet yapar oldun diye

Cok sagol canim valla öldüm tanesi 3liraya satiyor satan 5lira dese de hakki..cok ugrastim
Evet gerçekten canım uğraştırıcı işler, ben de bebek şekeri için filan el emeği bişey hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemedim bi de şu senin ördüğü uyku arkadaşı tavşan vardı ya annem ondan örüverecek ama internette yapılışı var mı seninkinin boyutu çok güzel olmuş.

Yapıldı canım kanım 12.2 cıktı takviye demir kullanmıyorum. Bence sıcaklar birden bastırdı ve bebeğin kilo alımı hızlandı o yüzden böyle olduk

Ya annemde mikrop kaparsin falan diyo korkuyorum ama dayanamicam sanirim bende pentiye bakayim baya karnim var benim ama :)))

Deniz değil de havuz çok riskli mikrop kapma açısından yani denizde bulanık pis fln olursa ztn girme ama sabah erken saatte yada akşamüstü yani çok güneşe maruz kalmicağın zamanlarda gir mutlaka yüzmesen bile suda bacak hareketleri yap suyun içinde yürü fln. Benimde göbeğim var ama göğüsleri sığdırınca mayoya sıkıntı olmadı göbek kısmı esniyor bnm göğüsler biraz aldı başını gitti yoksa 40 ı bile zorlardım aslında hamile değilken 36-38 beden alırdım pentiden bikini mayoları

Herkese günaydın dün doktora gittim 11 kilo aldığım için dr fazla dedi aslında o kadar aşırı tatlı ekmek falan yemem ama yine almışım bebegimde 1450 gr olmuş cok şükür bizden böyle
Fazla mı? Kaç kiloyla hamile kalmıştın ki canım?

Tarifi var canim..tariften cikartirsiniz kisaltmalari var sıkigne x mesela arttirma v gibi cikartirsiniz mesajla atayim sana

Hamile degilkende 40tim balik etliydim bende ams belim incecikti..en cok yüksek bel kotlarimi özlüyorum sorsalar neyi özledin diye onlar derim

İYi gene yatabiliyormussun
Benim 3-4ü buluyor uyumam ki sabahta 6.40da uyanıyorum

Decatlonda mayolar hamile mayoları otuz tl diye burda yüz kere reklam yapmısımdır herhalde :)
İstanbulda köprülerde calısma var sabah 2-aksam2 saat yol gidiyoruz hemde servisle 3.5saatte bişey olmaz
Nacizane tavsiyem gece yolculugu yapma o cok yoruyor

Benimde uzun zamandır var kasilmalarim düzenli olmayınca sıkıntı yok demişti dr

Ödeme iyi mi geliyor cidden?

Vallahi mecbur dikkat ediyoruz herkes hamileyken ohh rahatca yiyebilecegimizi düşünüyor ama öyle olmuyo malesef dikkat ettiğimiz halde böyleyiz tatlı hic yemiyorum şeker olmasın die pilav makarna zaten yemiyom

Soguk su falanda iyi geliyor girmedigin zamanlarda ayaklarını buzlu soguk suya koyabilirsin
Bana deniz cok iyi gelmedi cünkü aynı zamanda hava cok sıcakta oluyor sıcaklarda zaten iyice sisiyorum
Eşim de ısrar ediyor denize gidelim diye, ben de sıcaktan korkuyorum. Dün sıcakta dolaşmak zorunda kaldım mahvoldum, sabahtan beri de bebeğim hareket etsin diye bekliyorum. Soğuk su tutuyorum ayaklarıma gün boyu iyi geliyor. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptı doktor, idrarda protein çıktı, bugün kadın doğum dr uma da göstericem bakalım, yakıcı sıcaklar başladığımdan beri tansiyonum da biraz yükseldi, Allah yardım etsin de şu 2 ay geçsin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…