Ben gecen hafta tatildeydim edremitte
Ondan öncede bir aydır neredeyse her haftasonu denize giriyorum
Ama sıcak iyi gelmiyor kesinlikle
Ya böyle sabah 9-10 gibi giriceksin ya aksam 5ten sonra
yoksa hic bi anlamı kalmıyor sıcak sisiriyor su indiriyor derken standart ödeminle kalıyorsun
Valla geceleride sıcaktan uyuyamıyorum sürekli klima acık ayaklarım akşamları cok sisiyor haftaya bi doktora gidince bende baktırayım proteine

Bende aynı durumdayım ağrılarım kasilmalarim cok fazlalaştı son haftalarda nasıl olurum bilmiyorum enerjim yok zaten çayı kemigimde cok agriyo

62 kiloyla kaldım şuanda 71 kiloyum fazla dedi neyseki bebegimde iyi almış galiba vitamin hapı ve balık hapindanda alıyorum
Ben şuradan atayaım kendimi ozaman 73 kg ile hamile kaldım ve şu an 82 kiloyum nasıl bukadar kilo aldığımı bende anlamış değilim. Şu önümdeki 2 ayda maximum 6 kg alıp doğuma toplamda 15 kilo ile gitsem dünyalar benim olacak. Millet nasıl toplamda 10 kg alıyor ben anlamıyorum ya

Soguk su falanda iyi geliyor girmedigin zamanlarda ayaklarını buzlu soguk suya koyabilirsin
Bana deniz cok iyi gelmedi cünkü aynı zamanda hava cok sıcakta oluyor sıcaklarda zaten iyice sisiyorum
Eşim de ısrar ediyor denize gidelim diye, ben de sıcaktan korkuyorum. Dün sıcakta dolaşmak zorunda kaldım mahvoldum, sabahtan beri de bebeğim hareket etsin diye bekliyorum. Soğuk su tutuyorum ayaklarıma gün boyu iyi geliyor. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptı doktor, idrarda protein çıktı, bugün kadın doğum dr uma da göstericem bakalım, yakıcı sıcaklar başladığımdan beri tansiyonum da biraz yükseldi, Allah yardım etsin de şu 2 ay geçsin hayırlısıyla
bir de İzmir'i düşün. Hiç cesaretim yok sıcakta denize. Benim kadın doğumcum sende preklampsi belirtisi var ama şuan idrarda testine gerek duymuyorum dedi. Aile hekimim strip testle yaptı ve pozitif çıktı, doktorunu bilgilendir dedi, akşamüstü gidicem randevum var bakalım ne diyecek. Tuzu sıfırla dedi, yapıyorum söylediklerini, bakalım.

limelemon canım H honey bunch ın dediği gibi güneşin tepede olduğu saatler girme sabah saatleri ve akşamüstü ben 28. Haftadayım çok şükür daha hiç ödemim olmadı başlamadı henüz doktorumda yüzmenin çok faydası var dedi. Ben birde uludağ yüz spreyi aldım gratiste indirimdeydi hatta onu buzdolabında tutuyorum akşamları ayaklarım çok yanarsa sıcaklarsam sıkıyorum çok güzel serinletiyor hem soğuk soğuk ve e vitaminli yumuşacık yapıo o şekilde rahat uyuyorum yoksa bu sıcaklarda ege de yaşamak ve hamile olmak çilee her işimi akşam halletmeye çalışıyorum güneş batınca mecbur kalmadıkça gündüz sokağa çıkmıorum alışverişe bile 8den sonra anca.

Bence sende moralini bozma kullandığımız vitaminlerde etkili bebekte kilo aliyo bende 2 ayda 4 kilo alsamda 15 kiloya tamamlasam diyorum valla

Canım çalıştığım için mecburen yollardayım, bugün seminerin son günü çok şükür, tam öğlen eve dönerken tepeme vuruyor güneş, solante pregna kullanmama rağmen yüzüm kapkara oldu. O spreyi duymamıştım.

Kızlar ben bu sabah şaşırıp Demir hapı yerine omega3 (regenesis max) yuttum. Yani hem akşam hem sabah yutmuş oldum, bir zararı olmaz di mi inşallah. Bir kez daha aynısı olmuştu sabah uyku sersemi

Kızlar ben bu sabah şaşırıp Demir hapı yerine omega3 (regenesis max) yuttum. Yani hem akşam hem sabah yutmuş oldum, bir zararı olmaz di mi inşallah. Bir kez daha aynısı olmuştu sabah uyku sersemi

Yok canım olmaz merak etme. Benim doktorum omegayı sabah akşam alabilirsin demişti.

İYi gene yatabiliyormussun
Benim 3-4ü buluyor uyumam ki sabahta 6.40da uyanıyorum
Yatıyorum ama saat başı kalkıyorum dolayısıyla dinç çıkamıyorum yataktan ama seninki daha zormuş uyku tutmuyor mu? Gün içinde uyuyor musun ?

Canım sende de gebelik zehirlenmesi riski olabilir sakın öğlen vakitlerinde dışarı çıkma, denize filan gitme. Sıcak tansiyonu hemen yükseltebiliyor denize gitmek istersen ya sabah ya da akşam üzeri git.

Yatıyorum ama saat başı kalkıyorum dolayısıyla dinç çıkamıyorum yataktan ama seninki daha zormuş uyku tutmuyor mu? Gün içinde uyuyor musun ?
Ypk cnm nerde çalışıyorum işten 7.30-8 gibi gelip ayakları havaya dikmece ardından yarım saat yürüyüş dizi izlemece meyve keyfi vs derken 12den önce yataga girmiyorum ama girincede uyuyamıyorum sıcak basıyor sonra pozisyon ayarlayamıyorum sürekli rahatsız halde dön dur salona git geri gel yatmaya calıs sabah 6.40uyan derken aynı döngü baslıyor gene :)
Böyle karman corman yazdım ama hissetikleirmde aynı bu sekilde
Bide uyu diyorlar cok arayacaksın bu uyku günlerini diyorlar
Uyuyamıyorum ki arayayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…