Uyku duzeni hepimizde 0 desene. Kan ter içindeyim hem sıcaktan uyuyamıyorum hemde bedenim bi türlü rahat poziyonu bulamıyor. Öncesinde hep yüzüstü yatardım cok özledim o günlerimi

Uyku duzeni hepimizde 0 desene. Kan ter içindeyim hem sıcaktan uyuyamıyorum hemde bedenim bi türlü rahat poziyonu bulamıyor. Öncesinde hep yüzüstü yatardım cok özledim o günlerimi
Bu yoruma +1 diyorum neyse az kaldı dicem ama bebiş gelince de pek uyuyamayız herhalde vucüt şimdiden hazırlanıyor sanki

Ay aynen ya gece bende hep yüzüstü bi kolum yastıgın altında yatardım
Yan yatmak heleki kalp tarafına yatmaya calısmak tam bir iskence

Bizim magnetler tamamlandi :) bulutcugun alliigi kaldi daha dagitilabilir olmus mu ? yanina bir de cikolata
Kız sana maşallah ne beceriklisin çok güzeller
Bende de halsizlik çok oluyor kan değerim düşmüş ondandır dedi doktor ilaçlarımı daha düzenli kullanmaya başladım artık
Bu yoruma +1 diyorum neyse az kaldı dicem ama bebiş gelince de pek uyuyamayız herhalde vucüt şimdiden hazırlanıyor sanki
Ben de çok sık uyanıyordum sırt yan ağrısından

Akşam 9 gibi yürüyüşe çıkıp dönünce yatıp uyuyorum çok şükür böyle kurtuldum ağrıların çoğundan

Magazada hic denk gelmedim bir detayli bakayim tisikrrleeer

Sagol canim cok tesekkur ederim evde bos durmayi hic sevmiyorum durdukca üretiyorum

Bende bugunlerimi ozlicem die düşünüyorum hep
Ne değişik duygular bunlar yaa hem bi an önce dünyaya gelse de sevsem büyütsem diyorum hem karnımda kalsa sürekli içimde hissetsem delirmeden doğurabilseydik bi yoksa halim duman bu gidişle

Kilo aldım diye üzülen arkadaşlar, demek ki vücudunuzun ihtiyacı varmış, almışsınız. O aldığınız kilolar emzirme döneminde yakılacak enerji için gerekliymiş. Benim vücudumun ihtiyacı yoktu almadım, yağ ve kas depon iyi demişti doktor. Nasıl olsa almıyorum diye her şeyden yiyordum, ta ki şeker yüklemesi yüksek çıkana kadar. Şimdi diyetisyen listesiyle devam ediyorum, hamilkaldığım kilodan iki kg eksiğim, doktor sorun yok diyor, depoların iyi. Yani bunun için üzülmeyin, sadece kan şekerinizve tansiyonunuzun normal seyrettiğinden emin olun. Şeker ve tuz hamilelikte iki düşmanımızmış, tövbe yarabbim, ben bunu anladım.

Beni sıcak da çok etkiledi dediğin gibi ya kendimizi uyku öncesi yorucaz, ya da iyice uykusuz kalana kadar bekleyip öyle yatı az.

Canım sende de gebelik zehirlenmesi riski olabilir sakın öğlen vakitlerinde dışarı çıkma, denize filan gitme. Sıcak tansiyonu hemen yükseltebiliyor denize gitmek istersen ya sabah ya da akşam üzeri git.
Evet canın öyle bir risk var, inşallah olmaz.

Beni sıcak da çok etkiledi dediğin gibi ya kendimizi uyku öncesi yorucaz, ya da iyice uykusuz kalana kadar bekleyip öyle yatı az.

Bence yürüyüş çok etkili oluyor. Ben her gün akşam 8:30 - 9:30 arası yürüyorum sonra 11 gibi koltukta sızıyorum eşim kaldırıyor :)) Bütün gece sadece tuvalete kalkıyorum ve geri uyuyorum. Etrafımdaki ağrı ve uykusuzluk çeken hamilelere baktığımda aramızdaki tek farkın yaptığım yürüyüşlerin olduğunu gördüm. Yoksa bende fazla kilo aldım ve üstelik yıllardır uğraştığım, zamanında beni haftalarca yataklara düşüren bir bel fıtığı sorunum var. Bu akşam yürüyüşleri sayensinde kurtarıyorum bence, bol bol yürüyelim kızlar hem ödem içinde çok iyi.

Kizlar mide bulantisi yasayan var mi ? 3gundur hafif hafif var ozellikle yemek sonrasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…