Ypk cnm nerde çalışıyorum işten 7.30-8 gibi gelip ayakları havaya dikmece ardından yarım saat yürüyüş dizi izlemece meyve keyfi vs derken 12den önce yataga girmiyorum ama girincede uyuyamıyorum sıcak basıyor sonra pozisyon ayarlayamıyorum sürekli rahatsız halde dön dur salona git geri gel yatmaya calıs sabah 6.40uyan derken aynı döngü baslıyor gene :)
Böyle karman corman yazdım ama hissetikleirmde aynı bu sekilde
Bide uyu diyorlar cok arayacaksın bu uyku günlerini diyorlar
Uyuyamıyorum ki arayayım :)
Uyku duzeni hepimizde 0 desene. Kan ter içindeyim hem sıcaktan uyuyamıyorum hemde bedenim bi türlü rahat poziyonu bulamıyor. Öncesinde hep yüzüstü yatardım cok özledim o günlerimi
Uyku duzeni hepimizde 0 desene. Kan ter içindeyim hem sıcaktan uyuyamıyorum hemde bedenim bi türlü rahat poziyonu bulamıyor. Öncesinde hep yüzüstü yatardım cok özledim o günlerimi
Ben de 1-2 haftadır ağırlaşmaya başladım evde biraz iş yapınca bile nefes nefese kalıyorum kan ve demir değerlerim ilaç içmeme rağmen düşmüş ondan kaynaklandığını düşünüyorum, senin de tahliller yapıldı mı yakın zamanda?
Decatlonda mayolar hamile mayoları otuz tl diye burda yüz kere reklam yapmısımdır herhalde :)
İstanbulda köprülerde calısma var sabah 2-aksam2 saat yol gidiyoruz hemde servisle 3.5saatte bişey olmaz
Nacizane tavsiyem gece yolculugu yapma o cok yoruyor
Ne değişik duygular bunlar yaa hem bi an önce dünyaya gelse de sevsem büyütsem diyorum hem karnımda kalsa sürekli içimde hissetsem delirmeden doğurabilseydik bi yoksa halim duman bu gidişle
Kilo aldım diye üzülen arkadaşlar, demek ki vücudunuzun ihtiyacı varmış, almışsınız. O aldığınız kilolar emzirme döneminde yakılacak enerji için gerekliymiş. Benim vücudumun ihtiyacı yoktu almadım, yağ ve kas depon iyi demişti doktor. Nasıl olsa almıyorum diye her şeyden yiyordum, ta ki şeker yüklemesi yüksek çıkana kadar. Şimdi diyetisyen listesiyle devam ediyorum, hamilkaldığım kilodan iki kg eksiğim, doktor sorun yok diyor, depoların iyi. Yani bunun için üzülmeyin, sadece kan şekerinizve tansiyonunuzun normal seyrettiğinden emin olun. Şeker ve tuz hamilelikte iki düşmanımızmış, tövbe yarabbim, ben bunu anladım.
Canım sende de gebelik zehirlenmesi riski olabilir sakın öğlen vakitlerinde dışarı çıkma, denize filan gitme. Sıcak tansiyonu hemen yükseltebiliyor denize gitmek istersen ya sabah ya da akşam üzeri git.
Bence yürüyüş çok etkili oluyor. Ben her gün akşam 8:30 - 9:30 arası yürüyorum sonra 11 gibi koltukta sızıyorum eşim kaldırıyor :)) Bütün gece sadece tuvalete kalkıyorum ve geri uyuyorum. Etrafımdaki ağrı ve uykusuzluk çeken hamilelere baktığımda aramızdaki tek farkın yaptığım yürüyüşlerin olduğunu gördüm. Yoksa bende fazla kilo aldım ve üstelik yıllardır uğraştığım, zamanında beni haftalarca yataklara düşüren bir bel fıtığı sorunum var. Bu akşam yürüyüşleri sayensinde kurtarıyorum bence, bol bol yürüyelim kızlar hem ödem içinde çok iyi.