Aslında ben çok yemiyorum tatlı vs. Karpuz çok tükettim birde geçen haftalarda biraz korktum , hareketini az hissettikçe 2 kaşık çikolataO zaman onemli bisi degildir, benim de suyum fazla da, haftada 2 kere kontrole gidiyorum. Galiba beslenmenin onemini bu haftalarda anliyoruz. Ben de amaaan herkes doguruyo, afrikada da saglikli cocuklar doguyo diye diye canim ne isterse yiyordum ki cogunlukla sekerli seyler yiyordum. Taa ki benim de acilen gittigim doktor, beslenmemi elestirip beni yerin dibine sokana kadar.. ki benim erken dogum riskim var sirf bu sebeple. 2 haftadir protein, yesillik, cocuga ne yararsa onu yiyorum. Ekmek ve meyve hic yemiyordum, bebegin onlara da ihtiyaci var diye az da olsa tuketmeye basladim.
Ara ara oluyor canım malesefKizlar mide bulantisi yasayan var mi ? 3gundur hafif hafif var ozellikle yemek sonrasi..
Kilo aldım diye üzülen arkadaşlar, demek ki vücudunuzun ihtiyacı varmış, almışsınız. O aldığınız kilolar emzirme döneminde yakılacak enerji için gerekliymiş. Benim vücudumun ihtiyacı yoktu almadım, yağ ve kas depon iyi demişti doktor. Nasıl olsa almıyorum diye her şeyden yiyordum, ta ki şeker yüklemesi yüksek çıkana kadar. Şimdi diyetisyen listesiyle devam ediyorum, hamilkaldığım kilodan iki kg eksiğim, doktor sorun yok diyor, depoların iyi. Yani bunun için üzülmeyin, sadece kan şekerinizve tansiyonunuzun normal seyrettiğinden emin olun. Şeker ve tuz hamilelikte iki düşmanımızmış, tövbe yarabbim, ben bunu anladım.
Kizlar mide bulantisi yasayan var mi ? 3gundur hafif hafif var ozellikle yemek sonrasi..
eşimde öyle çok beğendi ama oda boş diye belkide bana öyle geliyor, beyaz mobilya gelince belki farklı gelir gözüme ,Ben begendim cok tatli olmus bence
çok tatlılarBizim magnetler tamamlandi :) bulutcugun alliigi kaldidaha dagitilabilir olmus mu ? yanina bir de cikolata
Lcw ye bak istersenKizlar magazadan hamile mayosu alan var mi ? Netten soyemeye zaamanim yok..bir de ailem 3 saatlik mesafede deniz vs.var kisa tatil gibi olacak 1 hafta.annem yanimdaydi,esimde bir dugun icin kendi memleketine gidicek hafif tırsıyorum yoldan,orada olumsuzluk yasamaktan otobusle gdiicez annemle ama konforlu baya..3.5 saat bir de..denizede fazla giremem herhalde sabahlari su sakinken..annemin babamin yaninda bilr guvende hissetmeyecegimi hic dusunmezdim :) bu kiz beni paranoyak yapacak:)
Ben de kizim icin odasini seker pembeye boyadim sonra da o odayi cocuk odasi yapmaktan vazgecince koltuk takimi alip oturma odasina cevirdim. Kizimin akli hep o odada kaldi. Nasip tabi 3 yil sonra insallah kizima oda olacak yine.eşimde öyle çok beğendi ama oda boş diye belkide bana öyle geliyor, beyaz mobilya gelince belki farklı gelir gözüme ,
ama ben seçtiğim boyalardan hep pişman oluyorum evi de açık gri hafif maviye çalan bir renk seçmiştim ev bir boyandı masmavibebek odasıda pespembe garip bişey oldu
canim biz ağır bir aşerme gecirdikbende 59 'la hamile şuan 59 kiloyum. Doktora dedim 2 gün önce gayet iyi dedi, bundan sonra aylık 1.5 kilo almaya dikkat et dedi şaka gibi 3 kiloyla bitirticek beni. Benim endişem bebek küçük olursa, kizim kucuktu haftasına göre..2 gun önce bebek 1300 gr di doktor iyi haftasına uyumlu dedi ama genede endişeliyim
harikasın!Ben de kızıma bebiş ördüm saç kirpik ufak detaylar kaldı ama böyle saçsız da çok hoşuma gitti daha güzel büyük bir fiyonkla da bitirebilirim
Eki Görüntüle 2283068
Bir de bu diş kaşıyıcı çıngıraklara heves ettim bakalım bitince nasıl olacak
Eki Görüntüle 2283070
little girllllllBizim dolap ve besik bugün geldiiii..kurduk yavastan yerlestiriyoruz annemle..nasil bir hevesdekorasyon isi kaldi bir.raflar duvar suslemesi poncigin fotosunu asicam cok guzel poz vermisti zilli detaylida :)
canim biz ağır bir aşerme gecirdik
ben akabinde ne istiyorsa yedim canim
zaten serum dan v.s. senden daha azkilo vermiştim
şuan kaldığım kilodan +5 verdigimle beraber +9 dayim
bazen üzülüyorum ama
sonuçta sağlıkli ve mutlu olmak önemli sekerim v.s. yok serbetli tatli, dondurma v.s.cok seviyorum
keza simit poğaça
ve bunlar beniinanilmaz mutlu ediyor eğer diet e girsem iradem kuvvetlidir yaparim ama çok gerilirm
o yüzden benim politikam bu
canım ne isterse yiyorum
Valla sana bişey söyleyeyim mi, ben yediklerime dikkat ediyorum geç saatte yemiyorum vs.Kilolarla başımız derttetansiyon, şeker, erken doğum vs bunları tetikliyor diye doktorlar da fazla kilo almamızı istemiyor ama gerçekten insanı stres yapıyor kilo olayı. Annem bana üzülüyor millet hamileyken iki kişilik yer, sen daha da çok diyet yapar oldun diye
okadar şeyi yiyorsunuz ama besleyici olanlarıda yiyin barı bebeğe yarasın, yumurta süt yok diyorsunuz o yüzden dedimBenim bir arkadaşım benden daha ağırdı ellerini burnunu tıkayıp sabunluyordu 11 kg verdi sonra bulantı geçtiği anda eskisini hızla alıp ustunude fazlasıyla aldı. Benim tek endişem küçük doğması gerçi sağlıklı olması öncelikli tabi, kizim hala çok zayıf çok uğraştırdı beni. Yoksa kilo almamak benimde tercihim. Dediğin gibi bende Şuan yiyorum tatlıyıda herşeyi şükür görunen bir sorunda yok Yumurta süt yok Ama bakalim insallah sağlıkla gelir kuzularımız
e hamileyiz o yüzden,Deniz değil de havuz çok riskli mikrop kapma açısından yani denizde bulanık pis fln olursa ztn girme ama sabah erken saatte yada akşamüstü yani çok güneşe maruz kalmicağın zamanlarda gir mutlaka yüzmesen bile suda bacak hareketleri yap suyun içinde yürü fln. Benimde göbeğim var ama göğüsleri sığdırınca mayoya sıkıntı olmadı göbek kısmı esniyorbnm göğüsler biraz aldı başını gitti yoksa 40 ı bile zorlardım aslında hamile değilken 36-38 beden alırdım pentiden bikini mayoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?