Aslında ben çok yemiyorum tatlı vs. Karpuz çok tükettim birde geçen haftalarda biraz korktum , hareketini az hissettikçe 2 kaşık çikolata yedim , eski sezaryen yerimde agrı oldu sonrasında hareketi az hissettim o nedenle yedim , Doktora bunu söyledim eşim diyor ki öyle söylediğin için bence çok mu tatlı tüketiyorsun dedi anlamadım valla bir sonraki muayeneyi iple çekiyorum şimdi

Gaz ve şişkinlik için Tendavit Damla diye bir ilac kullanmıştık gerçekten işe yaradı.İçtiği suyu bile değiştirince gaz problemleriyle karşılaşıyorduk.

bende 59 'la hamile şuan 59 kiloyum. Doktora dedim 2 gün önce gayet iyi dedi, bundan sonra aylık 1.5 kilo almaya dikkat et dedi şaka gibi 3 kiloyla bitirticek beni. Benim endişem bebek küçük olursa, kizim kucuktu haftasına göre..2 gun önce bebek 1300 gr di doktor iyi haftasına uyumlu dedi ama genede endişeliyim

Slm kızlar son bir kaç gündür ayaklarım şişiyor 29 haftalık hamileyim ve endişeleniyorum siZdede oluyormu ayak şişmesi uzattığım zaman hafifliyor şişlik

Ben begendim cok tatli olmus bence
eşimde öyle çok beğendi ama oda boş diye belkide bana öyle geliyor, beyaz mobilya gelince belki farklı gelir gözüme ,
ama ben seçtiğim boyalardan hep pişman oluyorum evi de açık gri hafif maviye çalan bir renk seçmiştim ev bir boyandı masmavi bebek odasıda pespembe garip bişey oldu

Lcw ye bak istersen

Ben de kizim icin odasini seker pembeye boyadim sonra da o odayi cocuk odasi yapmaktan vazgecince koltuk takimi alip oturma odasina cevirdim. Kizimin akli hep o odada kaldi. Nasip tabi 3 yil sonra insallah kizima oda olacak yine.
Kizlar cok seviyor pembe odalari. Senin odanjn rengi de bence cok guzel olmus.
Benim pembe odamin koltuk takimi da pembe. Her yer pembe oldu. Üstelik de icinde hic oturmjyoruz. Bos oda niyetine duruyor. Duvar acik pembe koltuk gülkurusu. Tam kiz odasi.

Bizim dolap ve besik bugün geldiiii..kurduk yavastan yerlestiriyoruz annemle..nasil bir heves dekorasyon isi kaldi bir.raflar duvar suslemesi poncigin fotosunu asicam cok guzel poz vermisti zilli detaylida :)

Eklentiler

• 20190628_153449.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 20190628_153250.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190628_153407.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 81
canim biz ağır bir aşerme gecirdik
ben akabinde ne istiyorsa yedim canim
zaten serum dan v.s. senden daha azkilo vermiştim
şuan kaldığım kilodan +5 verdigimle beraber +9 dayim
bazen üzülüyorum ama
sonuçta sağlıkli ve mutlu olmak önemli sekerim v.s. yok serbetli tatli, dondurma v.s.cok seviyorum
keza simit poğaça
ve bunlar beniinanilmaz mutlu ediyor eğer diet e girsem iradem kuvvetlidir yaparim ama çok gerilirm
o yüzden benim politikam bu
canım ne isterse yiyorum

Bizim dolap ve besik bugün geldiiii..kurduk yavastan yerlestiriyoruz annemle..nasil bir heves dekorasyon isi kaldi bir.raflar duvar suslemesi poncigin fotosunu asicam cok guzel poz vermisti zilli detaylida :)
little girllllll
tospis tospis gelsin yatsın için de
zaten bayılırım koca kafalı çocuğa

Benim bir arkadaşım benden daha ağırdı ellerini burnunu tıkayıp sabunluyordu 11 kg verdi sonra bulantı geçtiği anda eskisini hızla alıp ustunude fazlasıyla aldı. Benim tek endişem küçük doğması gerçi sağlıklı olması öncelikli tabi, kizim hala çok zayıf çok uğraştırdı beni. Yoksa kilo almamak benimde tercihim. Dediğin gibi bende Şuan yiyorum tatlıyıda herşeyi şükür görunen bir sorunda yok Yumurta süt yok Ama bakalim insallah sağlıkla gelir kuzularımız

Valla sana bişey söyleyeyim mi, ben yediklerime dikkat ediyorum geç saatte yemiyorum vs.
dün iş çıkışı arkadaşın bebeğini sevmeye gittik , kız bişeyler yapınca mecbur yedik ayıptır söylemesi börek, makarna salatası, trileçe 9-10 arası yedim, normalde o saatlerde bişey yemem en fazla meyve
neyse yediklerim bütün gece içimi yaktı,
sabah kalktı yüzüm davul gibi şiş birkaç saate indi ama korktum öyle ödemli kalacağım diye
yani 1 gün sistemimin dışına çıktım gördüm ne olduğunu, irademize sahip çıkmamız ve bilinçli olmamız lazım eziyet çekmeye gerek yok boğaz derdinden zaten çoğu beslenme can sıkıntısı ve boşluktan , 2 kez düşünsek vazgeçeceğiz belki, ayıp olmasın diye yedim bana ayıp oldu esas

Son düzenleme:
okadar şeyi yiyorsunuz ama besleyici olanlarıda yiyin barı bebeğe yarasın, yumurta süt yok diyorsunuz o yüzden dedim

e hamileyiz o yüzden, bence çok normal, bir süre sonranormale döner giyeriz eski bikini ve mayoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…