Yahu herkes dökülüyor kendinize gelin, tamam hamileyiz ağrılarımız, uykusuzluklarımız , sıcaktan bunalma ve kaygılarımız çok hepimizin oluyor. Artık iklimler değişti , hava da pis, yediklerimiz yaramıyor vs.
Ama bebeğimize güzel enerjiler gönderelim bizim huzursuzluğumuz onlara geçiyor, yediklerimizin tadını bile alıyorlar artık, herşeyi duyuyorlar. Benim akşam rutinim işten gelince bişeyler atıştırıyorum açsam eğer değilsem yemiyorum meyve biraz , zorlama yok ben aç değilsem bebeğimde aç değildir.
ayaklarımı uzatıp dinleniyorum 1 saat , sonra ya yürüyüşe eşimle yada mutfağa gidip iş için yemek yapıyorum , haftada 3 -4 gün yemek götürüyorum. mutfağı topluyorum. Sıcaklardan ütü yapmak sıkıntı oluyor günlük ütü yapıyorum genelde
boya yapılırken dün kayınvalidem hepsini ütülemiş mahçup oldum ama havalarada uçtum yani
Her akşam mutlaka duş alıp, kremlenip kızıma ninni söylüyorum. Eğer saat geç olduysa bebeği sakinleştirici müzik açıyorum, uzunca kremlenip seviyorum. Pozitif şeyler düşünüyorum
Sonra soluma yatıyorum. ince çarşaf var ama genelde örtmüyorum bile, gece vakti sıcaktan etkilendiğim 1-2 dir yani.
Eziyetli geçsede bebeğimize odaklanalım arkadaşlar bir süreç ve bebek doğunca bambaşka bir süreç şimdiden moralleri bozmayalım, modu düşürmeyelim sağlık herşeyden kıymetli.
Eşimin 19 aylık yeğeni sabah havale geçirdi gözümüzü hastanede açtık, gözleri kaymış suya tutmuşlar ve birden morarmış çocuk kurumuş ellerinde kalmış, bir an gitti zannetmişler hastanede kalacak 24-48 saat içinde tekrar havale riski varmış. Anne baba perişan aman dikkatli olun kızlar herşey gelip geçici