teşekkürler çok güzel, ozaman bütçe ayıramazsam üzülmeyeyim yada başka modellere de bakıp öyle alayım, acelem yok

little girllllll
tospis tospis gelsin yatsın için de
zaten bayılırım koca kafalı çocuğa
Zerafeti bozulacak yavrumun biraz ama artik koca kafa falan kabuulum agzini yediklerimmm
H honey bunch herkese teesekkurler kizlar.. fazla agirlasmadan isleri halletmek lazim 2kisi olmamiza ragmen bittim valla :) artik yikama ütüleme kaldi

teşekkürler çok güzel, ozaman bütçe ayıramazsam üzülmeyeyim yada başka modellere de bakıp öyle alayım, acelem yok
Insan bazen aceleci davraniyo bizim daha ne yatak ne araba hic bisi yok ama bu cantayi 2 ay once aldim, bebegin sadece 1 tane hastane cikis seti var ama kendime 2-3 tane gecelik pijama bir seyler aldim. Herkesin onceligi baska bir de ben lohusaliktan sonra kullanilmayacak ya da kisa sureli kullanilacak seylere para harcamayi sevmiyorum, mesela lohusa geceligi filan almadim, sonra da giyebilecegim seyler aldim. Bebek odasi yapmayacagim, hastane odasini suslemeyecegim, bebek arabasini saglam bulabilirsem 2. El dusunuyorum cunku begendigim arabalar en az 3.500 lira sonra cocugun ne kadar kullanacagi mechul. Kendimce boyle bir muhasebem var. Her sey zamanla olur kafasindayim. Bizim dugun de boyle olmustu, arkadaslar ceker diye fotogragci bile ayarlamadik simdi dogru duzgun foto yok

Aynen herkesin öncelikleri farklı, çanta gibi antin kuntin malzemeleri bende severim .
ilk e bebek sitesinden çanta indirimlerini gördüm eşime attım bak nasıl diye cevap bile yazmadı sonra ne saçmaladım ben dedim 3 aylık falandım ozaman. Oda süsleme ikramlık vs bende düşünmüyorum. diğer ihityaçları ağırlaşmadan hallettim gecelik pijama yok ortada, kalanlarıda sırayla yaparım artık.
Bu ay bir sürü ihtiyaç halledince kalanlar sırasını beklesin ne yapayım

Ama sunu anladim ki hastane cantasi en elzem sey. Ben de onu halletmeye calisiyorum bu hafta. Allahtan online alisveris cagini kacirmadik. E bebekte, jokerde, trendyolda ayni sepeti olusturup toplamda hangisi ucuzsa oradan aliyorum. Indirimde olmayan bir sey almiyorum sonra uzulmemek adina... boyle boyle tamamlanacak ins eksikler

Öyle düşünme miniğin alınır sonra Bu bir süreç zor ama güzel
Ay yok o anlamda dermiyim 5 yıldır bulmak için çalmadiğim kapı kalmamış. Sadece o anları özledim, tabiki ömür boyu öyle yatamiyim ama kızım benime olsun orası ayrı teyzesi

kesinlikle bende hastane çantamı hazırlayacağım ilk fırsatta,
ve bende aynı şekilde heryerden kontrol edip öyle alışveriş yapıyorum. ama tüm karşılaştırmaları sornasıdna piyasada en uygun Hepsiburada oldu ordan tüm eksikleri halledebiliyorum

Ya annemde mikrop kaparsin falan diyo korkuyorum ama dayanamicam sanirim bende pentiye bakayim baya karnim var benim ama :)))
Ben mayo değil de alt üst takım giydim denizde. Altın ister slip ister tayt şeklinde üstün de askılı bluz şeklinde, yani 2 parçadan oluşuyor. Mayodansa bu daha rahat bence, karnımı açıp üstüne ince bi şal örtüyorum karnım ıslak kalmıyor

Her defacto mağazasında yok ama geçen birinde gördüm hamile mayoları güzeldi de. pentilerde de hamilelere olabilecek tarzda olabilir

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebiş dikkat et bari az zaman kaldı.

@Mavikelebek0134 seni camlica erdeme mi alsak
uygun fiyatli
doktorum cok iyi kendimi hastaneye mecbur hissdiyorum hastane digrlerine gore baya ucuz

çamlıca erdem mi sen nerde oturuyodun.

bana çok yakın 5 dakka ama o hastaneyi sevmiyorum çocuk
doktorumuz orda onu çok seviyorum ama doğumhanesi
hakkında hiç iyi şeyler duymadım hemen sezeryane alıyolarmış herkesi
en son yakın zaman da doğumda enfeksiyon kapmış bebek ölmüş
falan bende 7 aylık evliyken ilk gebeliğim dış gebelikti oraya gidiyodum
direk ameliyat acil dedi bir panikle çok korktum ve birdaha gitmedim doğum
konusunda da gitmem.

Bizim magnetler tamamlandi :) bulutcugun alliigi kaldi daha dagitilabilir olmus mu ? yanina bir de cikolata

ayy nasıl tatlı nerde yaptırdın cnm ne kadar fiyatı.

kızlar istanbul da olanlar üsküdar hopıtal turke gidiyorum ben
mükemmel doktor çokda cuzi rakamları gerçi herkes hastanesine karar vermiştir ama
vermeyenler değiştirmek isteyenler olursa öneririm.

Ben kizda bildigimiz okul cantasi kullanmistim. 2 gozlu olan sirt cantalarindan. Renk pembeydi. Bu bebekte de cok gozu olan siyah bir sirt cantam var onu kullanirim diye dusundum. Omuza asilan bebek cantalari var termos gozu vs guzel ama omuzda kullanamam diye almadim hic.

Benim zaten elim mahkum tansiyon olayı çıkınca iyice mecbur kaldım dikkat etmeye. Doktor kesinlikle ayda 1buçuk kilodan fazla almayacaksın dedi. Birde öyle vicdan yaptırıyorki çok yersen dikkat etmezsen tansiyon yükselir vebali sana kalır demeye getiriyor. İstersen dikkat etme yani. Dediğin gibi bende dışarıda yemek zorunda kalınca gece wc ye filan kalkınca aynada bi bakıyorum dudaklar silikonlu gibi

Kızlar size komik bişey sorucam

ben hem emzirme sütyeni hem emzirme atleti aldım ama hastanede bunun ikisini birden mi giyicez. Ben atletsiz rahat edemem ter emiyor iyi oluyor, gelen giden olacak sütyensiz de durulmaz herhalde ama iki kar olunca emzirme fonksiyonunu açmak da zor olacak gibi geldi bana.

Yok kuzum ikisinden birini kullanacaksın . Sadece şunu söylüyorlar eğer kapsız atlet aldıysan göğüs uçları belli oluyormuş. Ama göğüs pedi ya da kalkanla onun önüne geçilir diye düşünüyorum

Bizim dolap ve besik bugün geldiiii..kurduk yavastan yerlestiriyoruz annemle..nasil bir heves dekorasyon isi kaldi bir.raflar duvar suslemesi poncigin fotosunu asicam cok guzel poz vermisti zilli detaylida :)
Ay bunlar pek güzel olmuş, güle güle kullansın minnak
Kafa meselesine gelince bizim de detaylıda iki hafta geri demişti, doktorum normal diyor geç döllenmeyle alakalı. Hamileliğimin başından beri 2 hafta geri, adetim bir hafta geçince ancak çıkmıştı testlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…