Mesela muzlu sütlü milkshake yapabilirisniz, yumurtalı pankek yapabilirsiniz, mücver yapıp yumurtayı içine koyabilirsinizAh içim alsada yesem malesef almıyor hala
teşekkürler çok güzel, ozaman bütçe ayıramazsam üzülmeyeyim yada başka modellere de bakıp öyle alayım, acelem yokKizlar selam, muca cantayi merak edenler icin fotolari anca yukleyebildim. Ben 270 liraya aldim diye hatirliyorum %15 indirim vardi. Bu fiyata belki daha kullanisli cantalar vardir. Ben takip ettigim bir kac blogger da gorup heves etmis olabilirim, siz mantiginizla hareket edincunku ben diger cantalari hic arastirmadim, artik da arastirmam moralimi bozmamak icin
Zerafeti bozulacak yavrumun biraz ama artik koca kafa falan kabuulum agzini yediklerimmmlittle girllllll
tospis tospis gelsin yatsın için de
zaten bayılırım koca kafalı çocuğa
Insan bazen aceleci davraniyo bizim daha ne yatak ne araba hic bisi yok ama bu cantayi 2 ay once aldim, bebegin sadece 1 tane hastane cikis seti var ama kendime 2-3 tane gecelik pijama bir seyler aldim. Herkesin onceligi baskateşekkürler çok güzel, ozaman bütçe ayıramazsam üzülmeyeyim yada başka modellere de bakıp öyle alayım, acelem yok
Aynen herkesin öncelikleri farklı, çanta gibi antin kuntin malzemeleri bende severim .Insan bazen aceleci davraniyo bizim daha ne yatak ne araba hic bisi yok ama bu cantayi 2 ay once aldim, bebegin sadece 1 tane hastane cikis seti var ama kendime 2-3 tane gecelik pijama bir seyler aldim. Herkesin onceligi baskabir de ben lohusaliktan sonra kullanilmayacak ya da kisa sureli kullanilacak seylere para harcamayi sevmiyorum, mesela lohusa geceligi filan almadim, sonra da giyebilecegim seyler aldim. Bebek odasi yapmayacagim, hastane odasini suslemeyecegim, bebek arabasini saglam bulabilirsem 2. El dusunuyorum cunku begendigim arabalar en az 3.500 lira sonra cocugun ne kadar kullanacagi mechul. Kendimce boyle bir muhasebem var. Her sey zamanla olur kafasindayim. Bizim dugun de boyle olmustu, arkadaslar ceker diye fotogragci bile ayarlamadik simdi dogru duzgun foto yok
Ama sunu anladim ki hastane cantasi en elzem sey. Ben de onu halletmeye calisiyorum bu hafta. Allahtan online alisveris cagini kacirmadik. E bebekte, jokerde, trendyolda ayni sepeti olusturup toplamda hangisi ucuzsa oradan aliyorum. Indirimde olmayan bir sey almiyorum sonra uzulmemek adina... boyle boyle tamamlanacak ins eksiklerAynen herkesin öncelikleri farklı, çanta gibi antin kuntin malzemeleri bende severim .
ilk e bebek sitesinden çanta indirimlerini gördüm eşime attım bak nasıl diye cevap bile yazmadı sonra ne saçmaladım ben dedim3 aylık falandım ozaman. Oda süsleme ikramlık vs bende düşünmüyorum. diğer ihityaçları ağırlaşmadan hallettim gecelik pijama yok ortada, kalanlarıda sırayla yaparım artık.
Bu ay bir sürü ihtiyaç halledince kalanlar sırasını beklesin ne yapayım
Ay yok o anlamda dermiyim 5 yıldır bulmak için çalmadiğim kapı kalmamış. Sadece o anları özledim, tabiki ömür boyu öyle yatamiyim ama kızım benime olsun orası ayrı teyzesiÖyle düşünme miniğin alınır sonraBu bir süreç zor ama güzel
kesinlikle bende hastane çantamı hazırlayacağım ilk fırsatta,Ama sunu anladim ki hastane cantasi en elzem sey. Ben de onu halletmeye calisiyorum bu hafta. Allahtan online alisveris cagini kacirmadik. E bebekte, jokerde, trendyolda ayni sepeti olusturup toplamda hangisi ucuzsa oradan aliyorum. Indirimde olmayan bir sey almiyorum sonra uzulmemek adina... boyle boyle tamamlanacak ins eksikler
Allah sağlıkla zamanında kavuştursun inşallahAy yok o anlamda dermiyim 5 yıldır bulmak için çalmadiğim kapı kalmamış. Sadece o anları özledim, tabiki ömür boyu öyle yatamiyim ama kızım benime olsun orası ayrı teyzesi
Ben mayo değil de alt üst takım giydim denizde. Altın ister slip ister tayt şeklinde üstün de askılı bluz şeklinde, yani 2 parçadan oluşuyor. Mayodansa bu daha rahat bence, karnımı açıp üstüne ince bi şal örtüyorum karnım ıslak kalmıyorYa annemde mikrop kaparsin falan diyo korkuyorum ama dayanamicam sanirimbende pentiye bakayim baya karnim var benim ama :)))
Her defacto mağazasında yok ama geçen birinde gördüm hamile mayoları güzeldi de. pentilerde de hamilelere olabilecek tarzda olabilirKizlar magazadan hamile mayosu alan var mi ? Netten soyemeye zaamanim yok..bir de ailem 3 saatlik mesafede deniz vs.var kisa tatil gibi olacak 1 hafta.annem yanimdaydi,esimde bir dugun icin kendi memleketine gidicek hafif tırsıyorum yoldan,orada olumsuzluk yasamaktan otobusle gdiicez annemle ama konforlu baya..3.5 saat bir de..denizede fazla giremem herhalde sabahlari su sakinken..annemin babamin yaninda bilr guvende hissetmeyecegimi hic dusunmezdim :) bu kiz beni paranoyak yapacak:)
Ya ama benim sancım yok ağrım yok. Nst normal. İnşaallah kolaya kaçıp doğurtalım bitsin denmez
Bugün yatış verildi canım. Sabah çok kanamam oldu, hastaneye geldiğimde gözlerim karardı tansiyonum düştü. İçerde aktif kanama görülüyor.
Herşey sabah netleşecek
@Mavikelebek0134 seni camlica erdeme mi alsak
uygun fiyatli
doktorum cok iyi kendimi hastaneye mecbur hissdiyorumhastane digrlerine gore baya ucuz
Emseyi çocuk hastalıkları bölümünde bayaa tecrübe ettik canım aynen dediğin gibi. Oğlum ateşler içinde yanarken giydirebilirsiniz ateşi yoktur deyip bakma tenezülünde bulunmadı gerizekalı doktor. Sonra da çıkarmışlar onu hastaneden ama ne fayda. Çok da kazık
Çakmak Erdem çok yakındı eski evime ve orda kötü tecrübelerim var. 2016da Düşük yaptığımda, cenin ex olmuş kürtaja kaydını yaptır dedi yüzüme bile bakmadan duygusuz doktor. Hemen çıktım hastaneden bir daha da önünden geçmedim. Şuanda da bana oralar uzak zaten.
İnşaallah gerek kalmayacak Kuzum. Sabaha taburcu olacağız inanıyorum. Bundan sonra daha çok dikkat edicem
Bizim magnetler tamamlandi :) bulutcugun alliigi kaldidaha dagitilabilir olmus mu ? yanina bir de cikolata
Ben kizda bildigimiz okul cantasi kullanmistim. 2 gozlu olan sirt cantalarindan. Renk pembeydi. Bu bebekte de cok gozu olan siyah bir sirt cantam var onu kullanirim diye dusundum. Omuza asilan bebek cantalari var termos gozu vs guzel ama omuzda kullanamam diye almadim hic.teşekkürler çok güzel, ozaman bütçe ayıramazsam üzülmeyeyim yada başka modellere de bakıp öyle alayım, acelem yok
Benim zaten elim mahkumValla sana bişey söyleyeyim mi, ben yediklerime dikkat ediyorum geç saatte yemiyorum vs.
dün iş çıkışı arkadaşın bebeğini sevmeye gittik , kız bişeyler yapınca mecbur yedik ayıptır söylemesi börek, makarna salatası, trileçe 9-10 arası yedim, normalde o saatlerde bişey yemem en fazla meyve
neyse yediklerim bütün gece içimi yaktı,
sabah kalktı yüzüm davul gibi şişbirkaç saate indi ama korktum öyle ödemli kalacağım diye
yani 1 gün sistemimin dışına çıktım gördüm ne olduğunu, irademize sahip çıkmamız ve bilinçli olmamız lazım eziyet çekmeye gerek yok boğaz derdindenzaten çoğu beslenme can sıkıntısı ve boşluktan , 2 kez düşünsek vazgeçeceğiz belki, ayıp olmasın diye yedim bana ayıp oldu esas
Mesela muzlu sütlü milkshake yapabilirisniz, yumurtalı pankek yapabilirsiniz, mücver yapıp yumurtayı içine koyabilirsiniz
farklı şeylerle almaya çalışın bence
Yok kuzum ikisinden birini kullanacaksın . Sadece şunu söylüyorlar eğer kapsız atlet aldıysan göğüs uçları belli oluyormuş. Ama göğüs pedi ya da kalkanla onun önüne geçilir diye düşünüyorumKızlar size komik bişey sorucam
ben hem emzirme sütyeni hem emzirme atleti aldım ama hastanede bunun ikisini birden mi giyicez. Ben atletsiz rahat edemem ter emiyor iyi oluyor, gelen giden olacak sütyensiz de durulmaz herhalde ama iki kar olunca emzirme fonksiyonunu açmak da zor olacak gibi geldi bana.
Ay bunlar pek güzel olmuş, güle güle kullansın minnakBizim dolap ve besik bugün geldiiii..kurduk yavastan yerlestiriyoruz annemle..nasil bir hevesdekorasyon isi kaldi bir.raflar duvar suslemesi poncigin fotosunu asicam cok guzel poz vermisti zilli detaylida :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?