34ist
ben umraniyedeyim canim erdem hastanesine beni götüren tek sebep de doktorum
şükran hnm
baştan itibaren çok doktora baktim
en çok hoşuma giden o oldu
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebiş dikkat et bari az zaman kaldı.
çamlıca erdem mi sen nerde oturuyodun.
bana çok yakın 5 dakka ama o hastaneyi sevmiyorum çocuk
doktorumuz orda onu çok seviyorum ama doğumhanesi
hakkında hiç iyi şeyler duymadım hemen sezeryane alıyolarmış herkesi
en son yakın zaman da doğumda enfeksiyon kapmış bebek ölmüş
falan bende 7 aylık evliyken ilk gebeliğim dış gebelikti oraya gidiyodum
direk ameliyat acil dedi bir panikle çok korktum ve birdaha gitmedim doğum
konusunda da gitmem.
ayy nasıl tatlı nerde yaptırdın cnm ne kadar fiyatı.
Ay bunlar pek güzel olmuş, güle güle kullansın minnak
Kafa meselesine gelince bizim de detaylıda iki hafta geri demişti, doktorum normal diyor geç döllenmeyle alakalı. Hamileliğimin başından beri 2 hafta geri, adetim bir hafta geçince ancak çıkmıştı testlerde.
Ben şuradan atayaım kendimi ozaman 73 kg ile hamile kaldım ve şu an 82 kiloyum nasıl bukadar kilo aldığımı bende anlamış değilim. Şu önümdeki 2 ayda maximum 6 kg alıp doğuma toplamda 15 kilo ile gitsem dünyalar benim olacak. Millet nasıl toplamda 10 kg alıyor ben anlamıyorum ya
Ayni ben kg olarak ben de 72 ile hamile kalip 83 oldum oncesinde diyet yapiyodum simdi her istedigimi yedigim icin aldim cok oldu diger ucunde hep 10 kg ile bitiriyodum cok oldu benimde
Yok kuzum ikisinden birini kullanacaksın . Sadece şunu söylüyorlar eğer kapsız atlet aldıysan göğüs uçları belli oluyormuş. Ama göğüs pedi ya da kalkanla onun önüne geçilir diye düşünüyorum
Durur evet. Kalkan göğsüne oturan birşey zaten. Atlet zaten yapıştığı için ped de durur. Aslında doğum yapacağımız dönem çok atletlik bir dönem değil ama üşütüp gaz yapmaması için ben atlet giymeyi planlıyorum
Ben kizda bildigimiz okul cantasi kullanmistim. 2 gozlu olan sirt cantalarindan. Renk pembeydi. Bu bebekte de cok gozu olan siyah bir sirt cantam var onu kullanirim diye dusundum. Omuza asilan bebek cantalari var termos gozu vs guzel ama omuzda kullanamam diye almadim hic.
Ay bende almadim ya hic sevemedim ben tutmali anne bakim cantalarini olacaksa da sirt cantasi modeli olmali sirt cantam var bende onu kullanacagim.. icine belki termoslu canta ufaklardan..anne bakim cantasi diye dunyanin psrasi uygunlarida ben sevemedim.takarim adidasimi sirtima Plm123
Durur evet. Kalkan göğsüne oturan birşey zaten. Atlet zaten yapıştığı için ped de durur. Aslında doğum yapacağımız dönem çok atletlik bir dönem değil ama üşütüp gaz yapmaması için ben atlet giymeyi planlıyorum
Ya benim de yazın bile atlet giyme alışkanlığım var, teri emdiği için iyi olur. Şimdi kafamda netleşti durum sağol emzirme sütyenibi de yedek gibi alırım yanıma
Kesinlikle canım yaa. Bugün çamaşırcı da sinir oldum ben de, en güzel bambu atletler 20 TL iken emzirme atleti 40 TL almayıp çıkacaktım adam geri çevirdi 30 TL den verdi. Düşün ne kadar kar koyuyorlar üstüne denemek amaçlı 1 tane aldım
Kesinlikle canım yaa. Bugün çamaşırcı da sinir oldum ben de, en güzel bambu atletler 20 TL iken emzirme atleti 40 TL almayıp çıkacaktım adam geri çevirdi 30 TL den verdi. Düşün ne kadar kar koyuyorlar üstüne denemek amaçlı 1 tane aldım
Bende gecen alacaktim kadin alt kata inin geliyorum dedi ayyy bosverin usendim dedim 40 tlyi duyuncada kararsizdim kadinin umarsizliigida tuz biber oldu alirim belki bitane ama cidden tam bir sektör..sanki analaarimiz emzirme sutyeni biliyodu gecen annem diyor ki sen neyleee yikandin hacisakirleeeee mis gibi ohhh diyo
Bende gecen alacaktim kadin alt kata inin geliyorum dedi ayyy bosverin usendim dedim 40 tlyi duyuncada kararsizdim kadinin umarsizliigida tuz biber oldu alirim belki bitane ama cidden tam bir sektör..sanki analaarimiz emzirme sutyeni biliyodu gecen annem diyor ki sen neyleee yikandin hacisakirleeeee mis gibi ohhh diyo
Evet gerçekten canım uğraştırıcı işler, ben de bebek şekeri için filan el emeği bişey hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemedim bi de şu senin ördüğü uyku arkadaşı tavşan vardı ya annem ondan örüverecek ama internette yapılışı var mı seninkinin boyutu çok güzel olmuş.
Bebek cikolatasi yapabilirsin , ben arkadasim yonlendirmesiyle kendim yapmaya karar verdim inst. da 2-3 cm pleksi isim yazdirdim 100 adeti 41 tl, cikolatayi parlak kapiyla alip Üzerine kurdale ve pleksiyi yapistiracagim bakalim olacak mi
Bebek cikolatasi yapabilirsin , ben arkadasim yonlendirmesiyle kendim yapmaya karar verdim inst. da 2-3 cm pleksi isim yazdirdim 100 adeti 41 tl, cikolatayi parlak kapiyla alip Üzerine kurdale ve pleksiyi yapistiracagim bakalim olacak mi
175 tl Eminönü gold fiyatı
Ben biraz nostaljik bakıyorum niyeyse bebek çikolatası hediyesinden de önemli gibi geliyor bu isimlerden düşünebilirim kayınpeder her bayramda gold dan bayram çikolatası alır , tadı efsane