34ist ben umraniyedeyim canim erdem hastanesine beni götüren tek sebep de doktorum
şükran hnm
baştan itibaren çok doktora baktim
en çok hoşuma giden o oldu

Kendim yaptim ben canim ..mutluev var instagramda o yapiyor :) bende orada gordum yapayim dedim

Tesekkurler canim..aaa bunu hic dusunmemistim :))) amannn herkese diyorlarmis devlet hastanesine gitsem eminim cok baska ölcer...hepsi bir sey diyo

Ayni ben kg olarak ben de 72 ile hamile kalip 83 oldum oncesinde diyet yapiyodum simdi her istedigimi yedigim icin aldim cok oldu diger ucunde hep 10 kg ile bitiriyodum cok oldu benimde

Hmmmm. Kafam karıştı valla. Tek atlet giysem göğüs kalkanı, göğüs pedi durur mu?

Hmmmm. Kafam karıştı valla. Tek atlet giysem göğüs kalkanı, göğüs pedi durur mu?
Durur evet. Kalkan göğsüne oturan birşey zaten. Atlet zaten yapıştığı için ped de durur. Aslında doğum yapacağımız dönem çok atletlik bir dönem değil ama üşütüp gaz yapmaması için ben atlet giymeyi planlıyorum

Ay bende almadim ya hic sevemedim ben tutmali anne bakim cantalarini olacaksa da sirt cantasi modeli olmali sirt cantam var bende onu kullanacagim.. icine belki termoslu canta ufaklardan..anne bakim cantasi diye dunyanin psrasi uygunlarida ben sevemedim.takarim adidasimi sirtima Plm123

Ya benim de yazın bile atlet giyme alışkanlığım var, teri emdiği için iyi olur. Şimdi kafamda netleşti durum sağol emzirme sütyenibi de yedek gibi alırım yanıma

Bende kapli atletler var emzirme atletine gerek var mi acaba 40 tl birtanesi ya niyeyse konu dogum bebek olunca cildirmis gibi fiyatlar

Bende kapli atletler var emzirme atletine gerek var mi acaba 40 tl birtanesi ya niyeyse konu dogum bebek olunca cildirmis gibi fiyatlar
Kesinlikle canım yaa. Bugün çamaşırcı da sinir oldum ben de, en güzel bambu atletler 20 TL iken emzirme atleti 40 TL almayıp çıkacaktım adam geri çevirdi 30 TL den verdi. Düşün ne kadar kar koyuyorlar üstüne denemek amaçlı 1 tane aldım

Bende gecen alacaktim kadin alt kata inin geliyorum dedi ayyy bosverin usendim dedim 40 tlyi duyuncada kararsizdim kadinin umarsizliigida tuz biber oldu alirim belki bitane ama cidden tam bir sektör..sanki analaarimiz emzirme sutyeni biliyodu gecen annem diyor ki sen neyleee yikandin hacisakirleeeee mis gibi ohhh diyo

Kesinlikle canım eşim de bazen bana çok abartıyorsun rahat ol azcık diyor, haklılar sanırım

Bebek cikolatasi yapabilirsin , ben arkadasim yonlendirmesiyle kendim yapmaya karar verdim inst. da 2-3 cm pleksi isim yazdirdim 100 adeti 41 tl, cikolatayi parlak kapiyla alip Üzerine kurdale ve pleksiyi yapistiracagim bakalim olacak mi

Bebek cikolatasi yapabilirsin , ben arkadasim yonlendirmesiyle kendim yapmaya karar verdim inst. da 2-3 cm pleksi isim yazdirdim 100 adeti 41 tl, cikolatayi parlak kapiyla alip Üzerine kurdale ve pleksiyi yapistiracagim bakalim olacak mi
Aaa cok mantıklı
Ama cikolatalarda ucmus
Arkadaslar yazmıstı kilosu 200liraydı sanırım

Aaa cok mantıklı
Ama cikolatalarda ucmus
Arkadaslar yazmıstı kilosu 200liraydı sanırım
175 tl Eminönü gold fiyatı
Ben biraz nostaljik bakıyorum niyeyse bebek çikolatası hediyesinden de önemli gibi geliyor bu isimlerden düşünebilirim kayınpeder her bayramda gold dan bayram çikolatası alır , tadı efsane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…