Çok haklısın. Görümcem kaç defadır bi tanıdıklar için hiç sakınmıyorlar çocuklarını diye örnek gösteriyor, onların çocuklarıyla foto çekip sosyal medyada paylaşıyor, çok cahilce geliyor bana, önlemimi baştan alıcam. İlerde o çocuğun ona dava açma hakkı bile oluyor ne hakla yayınlarsın çocuğun fotoğrafını.

Ben de aynısını yapıcam. Yatak odama da kimsenin girmesine izin vermicem mümkün olduğunca. Ben bebek 5 aylıkken çalışmaya başlicam, kv bakıcak o zaman sözde yarım gün, ama şimdiden full o bakacakmış gibi davranıyor, keşke imkanım olsa da bir-iki yıl ücretsiz izin alsam.

Bu güzel bir örnek değil işte kötü bir örnek var her açıdan çocuğunu sakınmalı bence insan onun mahremiyeti olmalı herşeyden önce ben kv me bir tane bile ultrason fotosu göndermiyorum çnkü btn akrabalarına atıyor bebek ve bnmle ilgili herşeyi hmn arayıp btn akrabalarına anlatıyor. 75 yaşındaki anneannem bile ultrason fotoğrafı gönderince bakıp siliyor bu kdr saygısı var ama kv de yok işte o yzdn de mahrum kalıyor herşeyden ve kalıcakta bende özelimi ve sınırlarımı çizmek zorundayım çnkü.

Ultrason fotosu hatta videosu gönderdi eşim de birkaç kez annesine ablasına, ben de bundan sonra video çekmeyelim dedim. Çok sinirlendim.

Ya ben catliyorummm lierac alsam simdi ise yarar mi acaba lieraca ragmen catlayan var mi..hindistancevizi yagi ,yine doktor yazmisti evemore catlak kremi hicbir ise yaramadi..devletteki doktor demisti onu ..kendi doktorum keske en basindan beri lierac kullansaydin dedi..cok uzuluyorum ya karin bölgem yanlardan gidiyo

Ben lierag kullanıyorum 1.5 paket bitirdim 1.5 paket daha var göbek büyüdükçe arttırdım sürmeyi jel dokusunu seviyorum bana faydalı gibi geliyor zaten tamamen bitkisel

Ben en baştan beri lierac kullanıyorum birde frei oil var hatta mühendisinoğluda paylaşmıştı düzenli kullanıldığında hiç çatlamama garantisi veriyormuş sözde onuda aldım arada onuda sürüyorum birde 1 haftadır duşta bebe yağı sürmeyede başladım. Henüz bir çatlak yok.

Ben lierag kullanıyorum 1.5 paket bitirdim 1.5 paket daha var göbek büyüdükçe arttırdım sürmeyi jel dokusunu seviyorum bana faydalı gibi geliyor zaten tamamen bitkisel

Lierac ın dokusu güzel evt yağlı his bırakmıyor ama lierac sürüp terleyince çok ekşi kötü bir kokusu oldu geçen gün

Canım ben kızımda lierac artı birçok yağ kullanmama rağmen catladım üstelik 6.5 kilo almıştım karnım çok yoktu, bide erken dogum. Gününü beklese kilo alsam neolcaktı bilmiyorum. Şuan özel bir krem almadim, kantoron acıbadem hindistan cevizi yağı bunları sürüyom

Benim kayınvalide de ısrarcı bir karakter. Ve 30 yaşındaki oğlu dahil annelik yedirmek içirmek üzerine gibi çok fazla düşkün. Şimdiden düşünüyorum lohusa halimle onunla idare edebilecek miyim diye, çünkü ben de fazla ısrar sevmem hoşlanmam, eşim de kırmayayım etmeyeyim diye birçok konuda sessiz kalır bu da beni yoran birşey.
İlk zamanlar kendi yoğun duygularımız bebeğin adapte olma süreci vs derken, onun tek ve yegane düşüncesi emzirmem olacaktır
Şimdiden düşününce bunalıyorum
Olumsuzu düşünüp olumsuzu çağırmayalım elbet ama insan da az çok başına geleceği kestirebiliyor maalesef

Çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer gider
Bebeği erkek olanlar ne isim koymayı düşünüyorsunuz kızlar
Ömer
Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız?
Ben de mustela aldım resmini ekledim
Lierac ın dokusu güzel evt yağlı his bırakmıyor ama lierac sürüp terleyince çok ekşi kötü bir kokusu oldu geçen gün
Bende de lierac kötü kokuyor eşim de beğenmiyor
Mustela aldım gebelik öncesi seti vardı krem ve yağ
Onun kokusu daha iyi terleyince kötü kokmuyor

.

Eklentiler

• E2F7AD42-75CC-46C8-ADF6-409A6769DFE9.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…