Ben 8. Ay biterken catlamistim. Mor mor cok fenaydi. Sonra onlar beyaza donustu ve o kadar da kotu durmadi. Countaktubex ti sanirim adi ama yanlis yazmis da olabilirim, sezeryan izi icin verilen bir kremdi. O kremi catlaklara da surmustum hafifletmisti. Ben ise yarayip yaramadigini gormek icin sadece 1 tarafima surmustum o taraftaki catlak gorunumu daha az. Hala piyasada var mi bilmiyorum ama varsa ondan alip surerim catlarsam da. Onemli olan catlaklar beyaza donmeden kirmisiyken surmek.

Iyi akşamlar kızlar bana biraz isim konusunda yardımcı olun oğluma halâ isim bulamadık. Oğuzhan ve yağız alp düşündüklerimiz arasında sizler ne koyacaksınız
Yagiz biz de dusunduk ama cidden yagizlar cok harwketli ve yaramaz oluyor. Vazgectik.

Kağan, mehmet, ahmet, hüseyin, yusuf ve kerem isimlerini cok begeniyorum. Erkek isimlerinde. Ama kagan disindaki isimlerde yakin akrabalarimda bu isimler var koyamiyorum

Aaa ikinci bir operasyon mu, ben de hiç duymamıştım. Sünneti zaten çocuk cerrahları yapıyor diye biliyorum, ürologlar da yapıyormuş sanırım, bugün biraz araştırdık da benim doğum yapacağım hastanenin üroloğu ve çocuk cerrahı beraber bir proje yapmışlar bilinçli sünnet adına, 300 çocuğu sünnet ederek.

senin kayinvalideyi kesin atmali, ben eş durumundan sansliyim annesini o kadar iyi taniyor ki o benim gibi sabredemedigi icin mutlaka söylüyor gerçi bu defa da bana arayı toplamaya çalışmak düşüyor , anlayamayacağım ben kv deleri 2 erkek annesi olacağım bende nasip olurda görürsem kv olduğum günleri böyle olmamak için elimden geleni yapacağım Hatirlarim umarim bu gunleri

Iste benimde kirmizi morr insan kendini synada oyle gorunce kotu hissediyor..Ben cok sistim ya gobis 9 aylik gibi kremde suruyorum ama kremden kreemede fark var demek ki..sagol canim bir de lieraci denicem

Canım ben mustela kullanıyorum, sabah akşam karın bölgesine sürülüyor, doktor tavsiyesiyle, bir de her gün tüm vücuda bebe yağı demişti bana doktor ama kilo almadığım için bıraktım vücudumu yağlamayı şimdilik. Kremim bitince arada bebe yağı sürdüm karnıma. Hepsiburadada kampanyalı buldum 99 TL'ye aldım en son, normalde 150 lira ve üzeri civarı.

Iyi akşamlar kızlar bana biraz isim konusunda yardımcı olun oğluma halâ isim bulamadık. Oğuzhan ve yağız alp düşündüklerimiz arasında sizler ne koyacaksınız
Bizimkinin ismi en başından belliydi :) Metehan olacak inşallah.
Oğuzhan ismi çok güzel bana göre, çünkü eşimin ismi :)))
Alp de güzel bence, gökalp de güzel bir isim, düşünülebilir

Aaa bunu ilk kez duydum
Doğumdan hemen sonra yenidoğan bebeğinizin cildini yıkamak yerine verniksin koruyuculuğundan faydalanmak gerekir. Yenidoğan bebeğinin cildini sabunlamak yerine steril su ile silerek çok bastırmadan temizlemeyi tercih edin. Bir süre sonra bebeğinizin cildinin PH’ı ile uyumlu ürünleri tercih edebilirsiniz. Sabun, şampuan bebeğinizin cildinin ph dengesini bozar… Bebeğinizin cildini sık sık şampuanlayarak temizlemek yerine sadece su ile banyosunu yaptırabilirsiniz.

Böyle ve buna benzer makaleler okumuştum paylaşmak istedim :)

Biz de yapariz guzel bi takimi yayariz evlenirken kayinvalidem yastiga bas harflerimizi isletmisti pembe bir takim yaptirmisti ben onlari yayicam hani bebek gormeye gelen olursa odaya zaten sezeryanda ilk zaman yatiyosun dinleniyosun bir de annem yatagin ustunu ortmez tam falan gelenek iste igne oyali pike fln koyarlar

Evet sarilik riskine karsi gogsun mastit olmasin diye bebegin kan sekeri dusmesin diye en fazla 2 saatte bir emzirmek lazim kardesimin kizi yatardi sabah altida kalkardi ama agir sarilik oldu bebegi uyandirmak gerek benim buyuk kiz yarim saatte bi aglar uyanirdi cok emzirmisim catliyomus cocuk meger ilk basta ay doymuyor ki agliyo diyor insan kac cc sut geliyo bilmiyoruz ya yavrum ilk cocuk hep deneme tahtasi

Oyle tabi esler en cok yardim eden oluyor ama misafir de geliyor gelme diyemiyosun 40 gun gelmeseler super olur gece uyumuyo insan emzir alt degis fln zor ama anne ve kv destek olcaksa gelsin yemek yapsin isitsin onune koysun camasir yikasin toplasin evi fln insan insana muhtac kaliyor bu donem de odana sokmak istemezsen sokmazsin en dogal hakkin ama en yakinlar giriyor bebegi de ben boyle annem bana dikmisti ici sunger disi fisto kapli ona koyup oyle veriyordum almak isteyene ustune yanagina yapistirmasin cocugu diye ama korumak kolay degil hastaneye gideceksin 2 gun sonra yok topuk kani yok isitme testi hep mikroplu alanlar Allah a emanetler ama ben de kucucuk bebekleri opmelerini kesinlikle istemiyorum kucuk kizim ablasi okula gidiyordu bi mikrop aldi 1 aylikken 3 gun yogun bakimda kaldi atesten menenjit var mi diye belinden su aldilar 10 gun hastanede kaldi okul cocuklari ozellikle mikrop getiriyor haberiniz olsun cok perisan olmustum

E Elwing6 üzülme ama başka bi krem kullan bakalım en azından daha fazla olmaz sonra lazerle hallediyolar merak etme
Ben kullanıyorum doktorum vermişti arada hafif yanma olduğu için ama haftada 2 3 kez fln kullanıyorum
Bana kendi kadın doğumcum vermedi de ondan sormuştum acile gittim çok fena oldum bugün
Acildeki doktor bey de istediğin kadar kullan gün içinde dedi ama faydasını gördüm gercekten
Teşekkür ederim

Hastaneden cikmadan 2.gun sunnet ettirmistim verdigim en dogru kararmis kuzucugum 1 haftada iyilesti fakat sarilik olabilir diye bazi hastaneler yapmiyor hemen bizim cocuk cerrahi ve cocuk dr u muayene edip oyle onayladilar 1 hafta pipisine krem sikiyorsun iyilesiyor oy bir cis yapiyor o erkek bebisler kizim vardi ilk oglan olunca bilemedim altini tam actim sen fiskiye gibi bi cis yapti babasi bas tarafindaydi yikandi resmen ben de aaa diye kaldim o sokla kapatamadim bezi sonrasinda alt degistirirken hep kucuk mendil koyuyodum silerken poposunu acarsin bez de bisey yok acar acmaz yapar yeni bez takarsin takar takmaz yapar annem soba gibi derdi ustten sut ver alttan al

Bana da vermislerdi o kremden conturetubex miydi biseydi sezeryan izi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…