Kaçıncı haftada oldu canım doğumun? Bana doktor mustela çatlak öncesi kremini önerdi, onu kullanıyorum, arada bebe yağı sürüyorum.

Erkek bebek bekleyen anneler, bizim evde mevzu bu ara sünnet. Göbeği düşünce kestirin diyor herkes, bunu söyleyenler yapmamış ama pişmanmışlar, nasıl kıyarım bilmiyorum, hissetmiyorlarmış çabuk iyileşiyormuş ve narkoz almamış oluyorlarmış.

Bizde daha hiç konuşulmadı ama ben de 3-4 aylıkken yaptırayım dedim bi annem yanıma geldiği sıralarda
Ablam da oğlunu 3 aylıkken yaptırmıştı sadece lokal anesteziyle bebek anneyi emerken yaptılar
Genel anestezi felan almadı

Iste ben de genetik oldugunu dusunuyorum hemen annemin karnina baktim :) ayni yerden catlamisiz..benim gogusler kucuktu buyudukce catliyor..bir de lieraci deneyeyim kizlar sizdeki etkiyi gorurum umarim N nitenite yesilus cok uzgunum ya en berbat bu hissettirdi..hadi gogusler neyse karin bolgesi cok kotu duracak

Canım biz hemen doğum sonrası düşünüyorduk fakat geçen bir arkadaş anlattı. Enfeksiyon kapmış çocuk hastanede yatmış verimli emememiş sarılık olmuş falan. Yani sünnet temelli herhangi bir sıkıntının akabinde daha ciddi problemler gelebiliyor şimdiki aklım olsa bebek kendini toplayana dek beklerdim dedi. O sebeple ben de bahar gibi yaptırırım diye düşünüyorum

Kizlar hepimiz baska bir seyle sinaniyoruz bence, haftada 1, 2 hindistan cevizi yagi suruyorum ama henuz catlama filan olmadi. Ama erken dogum riski olacagina catlamayi 100 kere tercih ederdim. Yani bence cok kafaniza takmayin. Bir seyin olacagi varsa oluyo. O catlaklar sonra o kotu goruntusunu yitiriyo, hem teknoloji de ilerliyor. Yakinda bulurlar bir care

Tabiki öyle kucuk seyleri dert etmemek lazim da aynada baktikca kotu hissettirdi..sonradan beyazlasir belki kirmizi kirmizi bir goruntu baya rahatsiz edici gorunuyo

Kaçıncı haftada oldu canım doğumun? Bana doktor mustela çatlak öncesi kremini önerdi, onu kullanıyorum, arada bebe yağı sürüyorum.

34+6 da geldi sabırsız kizim inşallah bu bebiş zamanında gelir

Bencede genetik ama genede önlem amaçlı kullanmakta fayda belki kullanmasam daha çok catlıycaktım

Kesinlikle.
Ben şimdi hiç sürmüyorum. Onun için ayakta oyalanamam. İlk gebeliğimde de çok çatlamadı ama Doğum sonrası o karnın sönük düşük hali beni bunalıma sokmuştu. Yan yattığımda görüntü çok feciydi, eşimden gizlemeye çalışıyordum. Bikaç ay sonra biraz toparladı neyseki.
Şimdi hiç önemsemiyorum. Kremdi yağdı uğraşmaktansa Emzirme Faslı bitince kaporta yenilemeye girerim. Yengem öyle yaptı, 2çocuk sonrası karnını gerdirip çatlaklar için de lazere gitti. Mis.

Canım denemedim ama yeni oluşan çatlaklara kantaron yağı iyi geliyor diye duymuştum

Evet ilk 2 ay mi ne yaptirmak gerektigini soylediler bana da. Muhtemelen yaptiririz biz de o civarlarda

Benim esim de oyle istiyor ama bence Cocuk doktoru ve uroloji doktoruna danismadan karar vermemek lazim. Bir arkadasim sormus doktora, bazi durumlarda 2. Bir operasyon gerekebiliyormus. O nedenle bu konuda kararsizim.
Dogumdan once cocuk doktoruna ve bir urologa danisip karar verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…