Büyük kızım 4200 doğdu 1 hafta sonra 5 kilo omıştu maşallah bu da öyle doğarsa diye diyorum biz direk 2 numara bezle başlamıştık 1 numara bezi ben kullanmıştım im kanamam çok olmuştu
Offf o ne maşallah :)
Biz biraz minyonuz bide malum çentikler var bebegi besleyen damarlarımda doktor kücük dogabilir dedi ki bendende 4kg cıkacagını düşünemiyorum :)

Ya evet bende ablamda görmedim eski adet herhalde kaynanam da gördügünü söylüyor
Kırmakta istemiyorum ama dedigin gibi yatak odama niye sokayım hasta değiliz bişey değiliz

Valla diğer yazdıklarına katılıyorum bikaç mesaj öncekilerede ama kv ve kp inden cocugu sakınmanı anlamadım acıkcası
Bende yeni dogana hastane harici gitmem kucagıma almam öpmem elimle sevmem vs de birinci derece yakınlarım icin gecerli değil bu o kadarda değil diyim hatta
Sonucta kv kp eşinin anne babası zaten hastalarsa az cok bilirsin evet o zaman dokunmasınlar ama yani bu kadar yakın birinede cocugumu dokundurtmamak bana tuhaf geliyor

Ablama yapıldıgını hatırlamıyorum da kaynanam yapılır dedi
Hos evde olmayacagım haberi yok anneme gidicem iki üc hafta
Yav akıl karı iş değil zaten ne gerek var ama işte büyükler böyle şeylere çok önem veriyor. Ben de eftem püften şeyler için kimseyi kırmayayım he deyip geçeyim diyorum. O dönem stressiz olmamız çok önemli süt için. Annene gitmen de iyi fikirmiş

Kac kg dogmustu ki

ay ne biçim adetler onlar yatak sermek falan bizde hiç yapılmaz iyi ki de yapılmıyor. H honey bunch sen sanki bi ara yurtdısında doğum düşünüyodun? olmadı mı o?
Olamayacak malesef
Yarın randevum var doktora gidicem ama centik olayı cıktıgında bebek kücük dogabilir erken gelebilir vs diye korkuttular yurtdışında annemlerden uzak Allah korusun küvöz vs psikolojim kaldırmaz

Geçmiş olsun canım, çok sağol güzel bilgilendirdin beni.

arkadaşım 32.haftasında 1800kg olarak normal dogurdu
Neden o kadar erken
Tahlil yapıldı bende protein kaçağı var idrarda, tansiyonum şimdilik normal seyrediyor ama ayaklarımda şişmeler oluyor. Çok korkuyorum bebeğime bi şey olmasından Allah korusun. Preeklampsi belirtileriymiş bunlar.

Ya benim kv cok bosbogaz ve sürekli okur dinler herşeyide gelir lönk diye söyler anlatır uygulatmaya çalışır
Simdiye kadar saygı sınırını bozmadan konustuk ama o lohusayken kendimi tutamayabilirim
Simdi bile asırı duygusallık basladı herşeye aglıyorum sürekli eşime beni seviyormusun diyip duruyorum falan düşün

Valla nedeni yoktu
Aksam eşiyle sahilde güzel bi vakit geciriyorlar ne yorgunluk ne stres ne sinir hic bişey yok
Eve dönerken yolda suyu geliyor
Hemen gidiyorlar hastaneye sabaha dogruda normal dogmus oluyor :)
Ama tabi iki aya yakın küvözde kaldı
Vucut erken dogum yaptıgını anlamayıp gebelik sürecine devam etti sismeye vs
Herkesin dogum hikayesi farklı kesinlikle baskalarını düşünme
Mesel ablamda 42.haftaya kadar normal dogurucam diye tutturdu en son cocuk asagı gelmiyor kaka yapmaya basladı vs diyince apartopar sezeryana aldılar bekledigiyle kaldı

evet doğru söylüyorsun. yalnızken psikoloji alt üst olur. olsun hayırlısı böyleymis insallah vaktinde sağlığıyla gelir :)

Yok canım kimseyle kıyaslamıyorum kendimi. Yalnız bu gebelik zehirlenmesi riskliymiş anne ve bebek için. Kimisi nöbet geçiriyor apar topar doğuma alınıyor, kimisinin daha kötü

Yok canım kimseyle kıyaslamıyorum kendimi. Yalnız bu gebelik zehirlenmesi riskliymiş anne ve bebek için. Kimisi nöbet geçiriyor apar topar doğuma alınıyor, kimisinin daha kötü
Okumaaa
Okuma öyle seyleri gercekten bu kadar bilgi sahibi olmak iyi değil
İster istemez kötü düşüncenin yanında kötü geliyor

Kızlar gecen hafta trendyol indirimde siveno ürünlerinden alın diye paylasmıstım
İnsallh kimse almamıstır
6adet ürün aldım kargo bi geldi iki cesit istemedigim ürünlerden 5er 5er kafasına göre adam paket yapıp göndermiş
Gönderdigi ürünlerde bulasık deterjanı falan
Totalde 120liralık harcama yapmıstım tam onun fiyatını karsılayacak kadar en uygun ürünlerden göndermiş
Ama faturayı benim istedigim ürünler gibi kesmiş uyanık
Bi dünya trendyolla mesajlastık ancak malesef magduriyet gidermeme konusunda master yapmışlar
Geri gönderin paranızı iade edelimden baska önerileri yok
Haftasonu bu halimle neredeyse 7-8kgluk paketi kargoya götürmek zorunda kaldım
Glohe diye bir firma satıcısı trenyoldan alısveriş yapacak olan varsa özellikle satıcı firma ismi buysa uzak dursun diğer satıcılara yönelsin derim
Mühendisinoglu na da yazdım sizin vesilenizle aldım haberiniz olsun böyle böyle bişey yaptılar diye ancak kendisi trendyolla anlasmalı reklam verdigi icin görmezden geldi mesajımı reklamlara devam etti

Yaaaa ben şok Her yerde karşıma çıkıyor siveno, alıp denesem diyordum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…