emin olmamakla birlikte 37+0 da çalışmıyoruz neticede doldurmuş oluyoruz
zaten benim 37+0 bayrama denk geliyor

Benimde 29 Ağustos Perşembeye geliyor 37+0. Sonraki gün 30 Ağustos Cuma zaten resmi tatil, bari Çarşamba son iş günüm olsun diyorum.

kızlar bizde çıktık kontrolden
1750 gr olmuş minnoşum boyu 1 hafta ileride dedi. büyük dudakları vardı kafası yukardaydı doktor birdahaki ay dönmemiş olursa ümidi keseriz normal doğum için dedi. ama ben inanıyorum dönücek hiç kafama takmadım ama eşim tutuştu tahmini doğum tarihi 31.08 görünüyor eylülü yakalıcak mıyız acaba

Oyy maşallah kuzuya:) daha koca bir ayın var döner bencede.

Yani teknik olarak baktığımızda 37+0 da 37. haftayı doldurmuş oluyoruz. 37+1' de 38. haftaya başlamış oluyoruz çünkü. Bana da çalışmıyor olmamız gerekiyor gibi geliyor ama bilemiyorum.
Şimdi hesap yaptım da 37+0da calısmıyor olmamız lazım
Tam üc hafta kalaya kadar calısmama izni veriyorlar benim 2 eylül tahmini dogum tarihi gözüküyor izne ayrılıs tarihide 12agustos olucak pazartesiden pazartesiye tam 3 hafta öncesi oluyor 37+0

Maşallah maşallah
Boyu kacmıs ki ilerde benimki 42cm di uzun boylu dedi de anası kısa babası kısa uzun dogsa ne olcak :)
Benimkinin kafasıda komple asagıdaydı kasıklardan kontrol etti hatta neredeyse genital organım üstüne getirdi aleti bende ondan korktum ne oluyor doguyormu diye ama normal dedi

senin tam takvimde görünen pozisyon o zaman ne güzel :) boyunu söylemedi 1 hafta ileride dedi sadece. keske sorsaydım aklıma da gelmedi. zaten genel ölçümler 1 hafta ileride çıkıyor bizde boy +2 ileride demek ki. ay karnımı açınca da ne kadar çatlamışsın dedi harita gibi oldum dedim. yine de yağları sürmeye devam et daha fazla çatlamasın dedi

Ohhh maşallah nasılda büyüdüler yaaa... Eskiden şu kadar milim diyorduk kilosu yoktu bile döner daha yaa bence doktor çok erken olumsuz yorum yapmış.

ay maşallah hayırlısı olsun inşallah onlar geleceği zamanı bilir ama insan merak etmiyor değil

Ohhh maşallah nasılda büyüdüler yaaa... Eskiden şu kadar milim diyorduk kilosu yoktu bile döner daha yaa bence doktor çok erken olumsuz yorum yapmış.
genel olarak kadının tarzı her riski söylemek zaten pimpirikli insanlar kadını sevmiyor birkaç kişiden duymuştum. ben pek takmadım açıkçası rahatsız etmedi söylemesi.
kız aynen ya. 4 cm oldu diye seviniyoduk önceden limon kadar portakal kadar diye diye essek kadar oldular son 2 ay artık.

Yani teknik olarak baktığımızda 37+0 da 37. haftayı doldurmuş oluyoruz. 37+1' de 38. haftaya başlamış oluyoruz çünkü. Bana da çalışmıyor olmamız gerekiyor gibi geliyor ama bilemiyorum.
5 hafta rapor alsakta 5 hafta çalışıp çalışamayacağımız belli değil aslında belki ağırlaşıcaz 4.haftada paydos, oyüzden 37+1 e takılmaya gerek yok , eksik olsa ne olacak bir gün içerden izin kullanmış gibi gösterirler , zaten karnımız burnumuzda olacak

Ya o genetik bence varsa kaderinde lieracmıs hindistancevizi yagıymıs yalan
Ben vazelin kakaolu sprey kullanıyorum bişey yok suanda ama son hafta bile catlayan oluyormus olacagı varsa olucak yani :)
Bide haftada artık 300gr almamı istiyor benimki sanırım bir önceki randevum 5.5hafta önceydi 2.5kg almısım 1kg fazla almıssın canın sagolsun dedi
Bende haftalık 500grama güvenmiştim
Artık sende 2haftada bir gidiceksin değilmi

ağustosun başında çağırdı. sonra 2 hafta sonra çağıracakmış daha sonra haftada bir dedi. 2 haftada bir kontrol için daha erken değil mi ya?
ay insallah çatlamazsın totalde 6 kilo almısım ben gayet iyi dedi öyle bi hedef koymadı

Alla alla bizimki artık iki haftada bire düşüyoruz dedi
Agustosta hatta belki on günde bire düşürür diye düşünüyorum
Zaten 36da mı 37de mi ne her an gelebilir hazır olun gözüyle bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…