34ist ben umraniyedeyim canim erdem hastanesine beni götüren tek sebep de doktorum
şükran hnm
baştan itibaren çok doktora baktim
en çok hoşuma giden o oldu

Bende ümraniye:)
bende orayı çok düşündüm doğum yapanlar tanıyorum ama
ne bilim enfeksiyon falan dediler ürktüm açıkcası birde önüne geleni
çok kolayca sezeryane almaları..

Alla alla bizimki artık iki haftada bire düşüyoruz dedi
Agustosta hatta belki on günde bire düşürür diye düşünüyorum
Zaten 36da mı 37de mi ne her an gelebilir hazır olun gözüyle bakıyorlar
Aynen 32 den sonra 2 haftada 1 gayet normal ağırlaşacaz zaten merak edicez içerde neler oluyor bu ağrı kasılmamı fln diye

Anladığım kadarıyla 37+0 12 agustos oluyor ve ya 12 ya 13ü itibariyle baslıyor izin
Ya benim haftamı ultrasona göre söylüyor doktor ve sürekli değişiyor Son adet tarihimle uyumlu değildi, geç döllenme demişti. Yaz tatiline denk geldiği için çalışabilir raporunun bir önemi yok benim için. Ama 1 Eylül'de doğum öncesi iznimin direkt başlaması için çalışamaz raporu getirmem gerekiyormuş öncesinde.

Biz hic dokunmadik 3040 dogdu oglum masaj falanda yapmadik bir sorun cikmadi kg ile ilgili demek ki kendi kendine dik duruyodu bizimki
Ya bizimki kesilen yerden deriye yapıştı, dr muayene sırasında açtı ama tekrar yapıştı. Gömülü pipi diye geçiyor. Ergenlikte açılırmış ama okadar bekleyemem içimize dert oldu. Yazı bekliyorduk tekrar gitmek için ama benim sıkıntım çıktı. Doğumun hemen ardından götüreceğiz bir cerraha.
Mantar gibi tepe noktasındaki kıvrım dışarda mı sizin oğlanın masaj yapmamanıza rağmen

Aslında bende arabayla gitsem çok iyi olucak ama kızımdan dolayı cesaret edemiyorum ağlar tutturur bide tekerlek patlar vs çok cesaret edemiyorum ordada lazım olucak
Otobusle gitsem 9 saate yakin suruyor ve 1 kere uzun mola veriyor digerleri yolcu indir bindir kalkip yuruyemem o yuzden istedigim zaman durur yururum wcye girerim iyi olur diye dusunuyorum insallah sag salim giderim donuste esim gelip alacak insallah kizin kucukse zor olur senin icin araba benimki buyudu artik 7 yasinda sayilir sen de sag salim git gel insallah

Alla alla bizimki artık iki haftada bire düşüyoruz dedi
Agustosta hatta belki on günde bire düşürür diye düşünüyorum
Zaten 36da mı 37de mi ne her an gelebilir hazır olun gözüyle bakıyorlar
evet 37den sonra hazır beklemek gerekiyor hiçbir sorun yoksa bile. belki benim rahat bir hamileliğim olduğu içindir bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum 2 haftada bir fazla gelir bana

Canım bizimkide ölcümleri yaparken 30+5 kafası yok göbegi 31+2 vs öyle konusuyor
Ama gebelik bildirimi yapıyorlar sgk ya o son adet tarihimizi baz alıyorlar

evet 37den sonra hazır beklemek gerekiyor hiçbir sorun yoksa bile. belki benim rahat bir hamileliğim olduğu içindir bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum 2 haftada bir fazla gelir bana
Bilemedim rahat hamilelikle baglantılı mı yoksa olması gereken o mu
İnternette de son iki ay randevu sıklığı önce iki haftaya sonra on güne sonra haftada bire falan diyor

Bilemedim rahat hamilelikle baglantılı mı yoksa olması gereken o mu
İnternette de son iki ay randevu sıklığı önce iki haftaya sonra on güne sonra haftada bire falan diyor
son haftalarda sık çağırdığını biliyorum ama daha onun için erken gibi geldi ya bana. yoksa benim doktor mu fazla rahat nedir

Amann sorun olmasında ne önemi var bak ben 6.haftamda gidebildim benim tatilim doktorun tatili derken 4haftada bir olamadı :)
bende 7. haftamda gitmis oldum en son 16 mayısta gitmiştim haziranda hiç gitmedim mesela. ama bu rahatlık hareketlerini net hissediyor olmamdan tabi yoksa kesin giderdim

Bende yenidoğan sunneti yaptiricam cabuk iyileştiği için bi haftadan sora yaptiricam
Bu yenidogan sunneti icin dogumdan once doktor bulup görüşmek lazim degil mi. Uroloji mi cerrahmi kime gidecegiz?

Canım bizimkide ölcümleri yaparken 30+5 kafası yok göbegi 31+2 vs öyle konusuyor
Ama gebelik bildirimi yapıyorlar sgk ya o son adet tarihimizi baz alıyorlar
O bildirimi kim yaptı acaba, muhtemelen sağlık ocağı yapmıştır di mi? Ben öğretmenim, okula da nöbetten düşmek için doktorun hesabına göre verdim dilekçe.

O bildirimi kim yaptı acaba, muhtemelen sağlık ocağı yapmıştır di mi? Ben öğretmenim, okula da nöbetten düşmek için doktorun hesabına göre verdim dilekçe.
Doktorunun yapması gerekiyor
Doktor gebız mı ne öyle bi sistemden girişini yapıyor saglık ocagına bildirim o bildirim yapınca düşüyor
Hoş Benim doktorum bildirim yapmamıs kendim gidip kendimi saglık ocagından gebeyim diye kaydettirmiştim

Selamlar maşallah bebişlerinize biz de haftaya inşallah benimde mesanede pıtır pıtır hareketler hissediyorum bazen canımı yakıyor artık hareketleri daha sert dışarıdan görünüyor ablamız çok seviyor isimde karar verdik bu arada Asya olacak inşallah

Benimki de iki hafta önce 960 gramdı ama bi hafta sonra gittiğimde 1400 gram olmuştu yani normaldir çünkü seninki iki haftada 500 gram almış benimki bir haftada 500 gram almış oluyo bayaa şaşırmıştım ama dediğin gibi doktorum tekrar tekrar baktı bi sorun yok demek ki olabiliyor bi de ben demir takviyesi falan aldım belki o da etkilemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…