34ist
ben umraniyedeyim canim erdem hastanesine beni götüren tek sebep de doktorum
şükran hnm
baştan itibaren çok doktora baktim
en çok hoşuma giden o oldu
Bende ümraniye:)
bende orayı çok düşündüm doğum yapanlar tanıyorum ama
ne bilim enfeksiyon falan dediler ürktüm açıkcası birde önüne geleni
çok kolayca sezeryane almaları..
Alla alla bizimki artık iki haftada bire düşüyoruz dedi
Agustosta hatta belki on günde bire düşürür diye düşünüyorum
Zaten 36da mı 37de mi ne her an gelebilir hazır olun gözüyle bakıyorlar
Ya benim haftamı ultrasona göre söylüyor doktor ve sürekli değişiyor Son adet tarihimle uyumlu değildi, geç döllenme demişti. Yaz tatiline denk geldiği için çalışabilir raporunun bir önemi yok benim için. Ama 1 Eylül'de doğum öncesi iznimin direkt başlaması için çalışamaz raporu getirmem gerekiyormuş öncesinde.
Ya bizimki kesilen yerden deriye yapıştı, dr muayene sırasında açtı ama tekrar yapıştı. Gömülü pipi diye geçiyor. Ergenlikte açılırmış ama okadar bekleyemem içimize dert oldu. Yazı bekliyorduk tekrar gitmek için ama benim sıkıntım çıktı. Doğumun hemen ardından götüreceğiz bir cerraha.
Mantar gibi tepe noktasındaki kıvrım dışarda mı sizin oğlanın masaj yapmamanıza rağmen
Aslında bende arabayla gitsem çok iyi olucak ama kızımdan dolayı cesaret edemiyorum ağlar tutturur bide tekerlek patlar vs çok cesaret edemiyorum ordada lazım olucak
Otobusle gitsem 9 saate yakin suruyor ve 1 kere uzun mola veriyor digerleri yolcu indir bindir kalkip yuruyemem o yuzden istedigim zaman durur yururum wcye girerim iyi olur diye dusunuyorum insallah sag salim giderim donuste esim gelip alacak insallah kizin kucukse zor olur senin icin araba benimki buyudu artik 7 yasinda sayilir sen de sag salim git gel insallah
Alla alla bizimki artık iki haftada bire düşüyoruz dedi
Agustosta hatta belki on günde bire düşürür diye düşünüyorum
Zaten 36da mı 37de mi ne her an gelebilir hazır olun gözüyle bakıyorlar
evet 37den sonra hazır beklemek gerekiyor hiçbir sorun yoksa bile. belki benim rahat bir hamileliğim olduğu içindir bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum 2 haftada bir fazla gelir bana
Posetli ekmeklerde poset icinde bozulma olmamasi icin mutlaka katki maddesi,gaz vs koyuyorlar canim. Guvenilir bir firindan acik ekmek alman en sagliklisi
Ya benim haftamı ultrasona göre söylüyor doktor ve sürekli değişiyor Son adet tarihimle uyumlu değildi, geç döllenme demişti. Yaz tatiline denk geldiği için çalışabilir raporunun bir önemi yok benim için. Ama 1 Eylül'de doğum öncesi iznimin direkt başlaması için çalışamaz raporu getirmem gerekiyormuş öncesinde.
Canım bizimkide ölcümleri yaparken 30+5 kafası yok göbegi 31+2 vs öyle konusuyor
Ama gebelik bildirimi yapıyorlar sgk ya o son adet tarihimizi baz alıyorlar
evet 37den sonra hazır beklemek gerekiyor hiçbir sorun yoksa bile. belki benim rahat bir hamileliğim olduğu içindir bilmiyorum ama bende kendimi iyi hissediyorum 2 haftada bir fazla gelir bana
Bilemedim rahat hamilelikle baglantılı mı yoksa olması gereken o mu
İnternette de son iki ay randevu sıklığı önce iki haftaya sonra on güne sonra haftada bire falan diyor
Bilemedim rahat hamilelikle baglantılı mı yoksa olması gereken o mu
İnternette de son iki ay randevu sıklığı önce iki haftaya sonra on güne sonra haftada bire falan diyor
bende 7. haftamda gitmis oldum en son 16 mayısta gitmiştim haziranda hiç gitmedim mesela. ama bu rahatlık hareketlerini net hissediyor olmamdan tabi yoksa kesin giderdim
Canım bizimkide ölcümleri yaparken 30+5 kafası yok göbegi 31+2 vs öyle konusuyor
Ama gebelik bildirimi yapıyorlar sgk ya o son adet tarihimizi baz alıyorlar
O bildirimi kim yaptı acaba, muhtemelen sağlık ocağı yapmıştır di mi? Ben öğretmenim, okula da nöbetten düşmek için doktorun hesabına göre verdim dilekçe.
34ist
ben umraniyedeyim canim erdem hastanesine beni götüren tek sebep de doktorum
şükran hnm
baştan itibaren çok doktora baktim
en çok hoşuma giden o oldu
O bildirimi kim yaptı acaba, muhtemelen sağlık ocağı yapmıştır di mi? Ben öğretmenim, okula da nöbetten düşmek için doktorun hesabına göre verdim dilekçe.
Doktorunun yapması gerekiyor
Doktor gebız mı ne öyle bi sistemden girişini yapıyor saglık ocagına bildirim o bildirim yapınca düşüyor
Hoş Benim doktorum bildirim yapmamıs kendim gidip kendimi saglık ocagından gebeyim diye kaydettirmiştim
Selamlar maşallah bebişlerinize biz de haftaya inşallah benimde mesanede pıtır pıtır hareketler hissediyorum bazen canımı yakıyor artık hareketleri daha sert dışarıdan görünüyor ablamız çok seviyor isimde karar verdik bu arada Asya olacak inşallah
Merhaba
Bugün kontrolümüz vardı. 15 gün önce gittiğimde bebeğin kilosunu 970gr ölçmüştü doktorum. Hatta emin olmak için tekrar tekrar ölçtü. Yaklaşık 2 hafta geri demişti. Bugün 1.5kg olmuş, haftsıyla da uyumlu dedi. Hatta bunda da tekrar tekrar ölçtü. 2 haftada 500gr almış olabilir mi gerçekten? Var mı tecrübesi olan?
Benimki de iki hafta önce 960 gramdı ama bi hafta sonra gittiğimde 1400 gram olmuştu yani normaldir çünkü seninki iki haftada 500 gram almış benimki bir haftada 500 gram almış oluyo bayaa şaşırmıştım ama dediğin gibi doktorum tekrar tekrar baktı bi sorun yok demek ki olabiliyor bi de ben demir takviyesi falan aldım belki o da etkilemiştir