Park yatak alan guzel anneler.. hangi marka aldiniz? Biz 2 haftadir park yatak bakiniyoruz kararsiziz cok. Simdi esim anne yani park yatak gosterdi iyice karisti kafam. Yan kismi (uzun kismi) fermuarli bakiyoruz ama cok fazla modelde yok
Kızlar tecrubeli annislere bir sorum var
dogum sonrasi hangi kompostolardan icecegiz? Hazir 2hafta annemin yanina gelmisken yaptirayim diyorum..kayisi kompostosunu bu taze kayisilardan yapabilir miyiz..erik var bir de kirmizi erik olur mu? Neler süt yapacak ya da yarayacak
Ben dedim cerrah, eşim dedi ürolog.
Hangi çocuk doktoruna sorduysak cerrah yanıtını aldık. İyi bir cerrah bulun ama cerrahlar sünnet öncesi mutlaka görüp ona göre randevu ve fiyat bilgisi paylaşıyor.
dogum sonrasi hangi kompostolardan icecegiz? Hazir 2hafta annemin yanina gelmisken yaptirayim diyorum..kayisi kompostosunu bu taze kayisilardan yapabilir miyiz..erik var bir de kirmizi erik olur mu? Neler süt yapacak ya da yarayacak
Ben kuru erik ve kuru kayısıdan yapmıştım. Şeker yerine de bal koydum. Doğum sonrası tanelerini dahi yedim ama doktorum eriklerini yeme daha fazla gaz yapmasın dedi içinden seçip çıkardım. 1.5 luk iki şişe yaptır
zadehanTtuboz34ist
Benim arkadaşım 3 sezaryenini de çakmak Erdem Hastanesi şükran hanımda yaptırdı.
Ümraniye’de sur Hastanesi vardı 2yıl evvel, şimdi adı hisar Çamlıca oldu. Ben de orda Doğum yaptım. Keşke imkanım olda yine oraya gidebilsem ama çok uzak. Odalar geniş ferah, ilgi alaka çok iyi, personeller çok ilgili, doktorum umut hanım soğuk mizaçlıydı ama işinde iyiydi. Eylül 2017 de normal doğum 900₺, sezaryen 1200₺ idi. Piyasaya göre çok ucuzdu. Şimdi hisara bağlandığı için bayaa artmış olabilir ama tavsiye ederim.
Ben kuru erik ve kuru kayısıdan yapmıştım. Şeker yerine de bal koydum. Doğum sonrası tanelerini dahi yedim ama doktorum eriklerini yeme daha fazla gaz yapmasın dedi içinden seçip çıkardım. 1.5 luk iki şişe yaptır
Doktorunun yapması gerekiyor
Doktor gebız mı ne öyle bi sistemden girişini yapıyor saglık ocagına bildirim o bildirim yapınca düşüyor
Hoş Benim doktorum bildirim yapmamıs kendim gidip kendimi saglık ocagından gebeyim diye kaydettirmiştim
Ben büyük kızımda dut kurusundan yapmıştık hoşaf az şekerle. Bide fındık ve kara üzüm feci süt yapmıştı bende soğan da çok süt yapıyor ama fen da gaz yapıyormuş tecrübeyle öğrendik ve bol su en önemlisi bence
hatirlamiyorum canım ben sezaryen
ve sadece doktorum için ordayım hatta 2 3 sefer teklif etti esim ağzını yokladı başka yere gelir misiniz ?
başka hastane ayarlasak v.s. diye ...
Vişne zamanı aslında
Vişnelerden alıp yapmak lazım
Taze kayısı taze seftaliden olur mu bilemedim
Bende yapmak istiyorum simdiden yapıp hazırlayıp kavanoz kavanoz bekletirim
kızlar bizde çıktık kontrolden
1750 gr olmuş minnoşum boyu 1 hafta ileride dedi. büyük dudakları vardı kafası yukardaydı doktor birdahaki ay dönmemiş olursa ümidi keseriz normal doğum için dedi. ama ben inanıyorum dönücek hiç kafama takmadım ama eşim tutuştu tahmini doğum tarihi 31.08 görünüyor eylülü yakalıcak mıyız acaba
benim de arkadaşım 36. haftada makattı 2 hafta sonra baş geliş olmuştu. bu haftalarda daha çok pozisyon değiştirebiliyolar 36-37den sonra bile bazı hareketlerle döndüren doktorları görmüştüm instagramda. yurtdısında sık sık uygulanıyor bu yöntem yoksa normal doğum oranının bu kadar yüksek olması buna bile bağlanabilir :)
senin tam takvimde görünen pozisyon o zaman ne güzel :) boyunu söylemedi 1 hafta ileride dedi sadece. keske sorsaydım aklıma da gelmedi. zaten genel ölçümler 1 hafta ileride çıkıyor bizde boy +2 ileride demek ki. ay karnımı açınca da ne kadar çatlamışsın dedi harita gibi oldum dedim. yine de yağları sürmeye devam et daha fazla çatlamasın dedi