Bence her türlü komposto olur ama ilk akla gelen kayısı kompostosu , kayınvalidem kayısı kurusundan yapacak bana
Süt yapan şeyleri ben not almıştım
Isırgan otu çayı
İncir
Ayva
Dut
Dereotu
Ispanak
Ceviz
Badem
Hurma
Yulaf
Rezene çayı
Maden suyu
Havuç
Şekersiz meyve kompostoları
Çörekotu

Kızlar benim ara ara kasığıma yakın iç bacağımda kıl dönmesinden şişlik olurdu tüylerin çıkma döneminde, yine olmuş ve bayaa büyümüş, dün sıkmaya çalıştım sıkamadım, içinde iltihap var sanırım, bebeğe bir zararı olur mu, korkuyorum Hastanede hangi bölüme gitmem gerek?

Gecen ay genitalimde oldu kıl dönmesi biraz göbegime iç çamasırıma yakın taraftaydı
İğne ile daldı eşim kolonya vs eşliginde cıkardı :)
Cildiye bakar bence

Salca konserve falan kullanmıyormusun
Veya yazdan biber domates kavanozlamıyormu kv ?
Kayınvalidem domates kavanozu yapıyor kışın hiç eksik olmuyor saolsun Ama uzun süre kalınca mesela yaza doğru kokluyorum habire bozuldu gibi geliyor öyle birkaç kavanoz kullanamadım sona doğru

Park yatak alan guzel anneler.. hangi marka aldiniz? Biz 2 haftadir park yatak bakiniyoruz kararsiziz cok. Simdi esim anne yani park yatak gosterdi iyice karisti kafam. Yan kismi (uzun kismi) fermuarli bakiyoruz ama cok fazla modelde yok
Ben de chipolino Merida yo beğenmiştim anne yanı olabiliyor diye ama gidip mağaza da inceledim kumaşı naylonsu gibi geldi bi de eni 60 cm bana biraz dar geldi, park yatakların eni genelde 70 cm ama 10 cm fark bayağa genişlik veriyor gibi çocuk sereserpe rahatça yatsın. Ben en çok kraft North ile prego olimpia yı beğendim ama yarın son bi kez mağazalara göz atıcam

Kayisinin kurusu mu olmali ki ? Cok tesekkurler kizlar not aliyorum :) Elvintos

Kraft dışında digerlerini bilmiyorum ben de bakayjm netten bi soyledigin markalara. 2 gündür kanz marka bakiyorum ben de yorumlarda bazilari cok begendigini bazilari da hic beğenmediğini yazmis.gidip canli olarak gormede fayda var aslinda

Gecen ay genitalimde oldu kıl dönmesi biraz göbegime iç çamasırıma yakın taraftaydı
İğne ile daldı eşim kolonya vs eşliginde cıkardı :)
Cildiye bakar bence
Ben de patlatalım diyorum cesaret edemiyor benimki Bir defa kendim patlatamamıştım acilde içini boşalttılar bekarken.

Evet mağaza da görmek daha iyi oluyor kumaşını inceleme şansın oluyor. Aslında za çoğu birbirine benziyor zaten. Arkadaşım prego yumy almıştı 2 senedir kullanıyor hala sağlam üstelik sürekli gittiği yerlere götürüyor

Vişne zamanı aslında
Vişnelerden alıp yapmak lazım
Taze kayısı taze seftaliden olur mu bilemedim
Bende yapmak istiyorum simdiden yapıp hazırlayıp kavanoz kavanoz bekletirim
Bencede simdiden hazir etmeli lazim olacaklar..vişne aklima gelmemisti bak guzel olur..domatesleride bizimkiler ekiyor kendi caplarinda minik bir bahce yaptilar.her seyden taze taze konserve yaptiracagim 2haftada bakimdayim kabak biber domates meyveleri koparip yemek

Kayisinin kurusu mu olmali ki ? Cok tesekkurler kizlar not aliyorum :) Elvintos
O konuda bir fikrim Yok fakat kurusu Aşma olarak geçiyor Erzurum a gidip alacak hatta , kızına öyle yapmıştı hep baya faydalıymış
Taze meyveden yapılıyor normalde , hatta hastanede de veriyorlar taze meyveden yapılmış komposto

Ohh bebegine yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…